Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az azért jobb hogy egymásba tolható-szerintem-mert így biztos hogy zár a széleknél. De nem vagyok burkoló,ez csak az én véleményem
Perlittel könnyített beton. Sok helyen használják és könnyű beszerezni, bedolgozni, jól szigetel és könnyű is.
De igen, volt egy ilyen box, azonban Topi levette, lévén gyakorlatilag senki nem használta. Az első ember, aki e miatt reklamált, az is csak hónapokkal a levétele után vette észre, ami azért mutatja, mennyire volt hasznos...
Szerk.: Egyébként próbaképpen néhány napra visszatette, de a használata nem lett lényegesen nagyobb mérvű, ezért került le (quasi véglegesen). A hozzászólás módosítva: Márc 2, 2018
Valóban ritkán volt rá szükség, hogy megnézzem xy itt van-e. ez az információ megtudható már egy ideje, ha egy hozzászólására nézek a neve melletti zöld pöttyből. Vagy ha épp nm találok ilyet a Felhasználók nevű menüpontból kis kereséssel.
Ha bolha hat lábát kitépjük, megsüketül.
Van egy nagy rakat zeném és a nokiás telefonom lejátszója először azokat játsza le amik előtt számok vannak aztán abc sorrendbe. El lehet valahogy tüntetni a számozást kevés lépésből?
2 megoldás van:
1. valamilyen multi rename tool (total commander beépítve tudja) 2. Ha rendesen be vannak tag-elve, akkor tag szerkesztővel lehet file-okat tömegesen átnevezni Illetve m3u, azaz playlist. Ha ismeri a telefonod, akkor ilyet is csinálhatsz
Sziasztok!
Egy kis kertészeti tanácsot szeretnék kérni, mivel az interneten kutatva 50-50% ban találtam Pro és Kontra érveket! Eddig akár hol laktam mindenhol volt legalább 2-3 tő paradicsomom. Tavaly év elején uj lakásba költöztünk annak rendje és modja szerint elindult a "BalkonPari" projekt De.... Vagy nem jó oldalt választottam a parinak vagy pedig június közepén (amikor a legnagyobb szükség lett volna rá) megsínylette a 2 és fél hét locsolás nélküli szabit! Nőni nött szépen, egy idő utan vissza is lett metszve, de érni nem akart (meg paradicsomot se hozni nagyon) 3 szem volt rajta és kb 25 virágfürt! Most nem tudom hogy az a "kiszáradás" vetette vissza, vagy másik oldalra kéne tennem! Ahogy a képen látjátok kb fél 12-kor kapja pont szembe a balkon a napot. Igy délelött a "B" oldalt tudja besütni délután pedig kb 7-fél 8-ig az "A" oldalt Tavaly a "B"oldalba voltak a konténerek! Ott nekem praktikusabb mert nagyobb a beugrás (pont akkora mint a balkonkonténer) illetve az "A" oldalnál van az ajtó! De ha azon mulik az "A" oldalnál is elfér, csak legyen finom termésünk. Tehát melyik a jobb reggel 9-13 ig a délelötti napsugár vagy 13-20 a délutáni?? Köszönöm Ja igen sajnos a "korlát" ami kb 120 magas tüzihorganyzott hullámlemezből van, ugyhogy csak futó lugaspari tud lenni.... A hozzászólás módosítva: Márc 3, 2018
Valami rafinált fajta lehet, talán agyonnemesített szuperkényes fajta. Nálunk az ősi "paraszt" pari palánta ilyenkor szépen fejlődik, vagy kap napot, vagy nem, semmi foglalkozás vele, metszeni sem kell, és nyáron dől róla a szép termés. Tehát szinte agyoncsapni sem lehet.
Nekem azért kellett metszeni hogy elférjek a "teraszon" mert igaz a rajzon nem látszik de a balkon az egy -"hatalmas"- 190x80 balkon!
És kb 1 hónap alatt elérte a palánta állapotból a 2 méteres magasságot, 2 fő ágat meghagyva Miután 2 és fél hét után hazajöttünk akkor az összes virág le volt száradva viszont komplett dzsungel nőtt a balkonra!
Mondjuk mi csak esszük, tehát nem befőzés meg nem lének kellene.
Lehet hogy idén csak futó koktéllal probálkozom... De melyik oldalra?! A nejemmel igyis közelharcot vívok...
Nálunk biza meghálálta a metszést. Az ökörszív nevű főleg (pedig az sem egy újmódi huncutság).
Kordonra futtatva ötven hatvan dekás termések is előfordultak.
Déli oldal, futtató zsinórok és rengeteg víz. Utána irthatod az őserdőt.
Hat a teljesen déli oldal nem megy... Ahogy lathatod a rajzon ez a két lehetőségem van sajnos.
Szerintem idén is maradok a "B" nél... és bízom benne hogy idén talán lessz termés
Ez a "felhasználói bejelentésre törölve" tényleg úgy megy, hogy bárkinek bármelyik hozzászólására lehet kérni bárkinek, és gondolkozás nélkül végrehajtják a moderátorok, vagy maga fórum motor?
A fórummotor három negatív értékelésre töröl. Ha ilyen nem volt akkor valaki árulkodott és egy modi törölte.
Nem régen kaptam én is egy ilyen értesítést,néztem mint a lukinyul!Azóta sem tudom,hogy milyen hozzászólásomat,honnan és miért kellett törölni.Kissé dühítő ez az eljárás!Jobb lenne bővebben indokolni a pontosítás érdekében.Sok mindent megértek és vitázni sem akarok,de talán úgy lenne fer.
Idézet: „Jobb lenne bővebben indokolni a pontosítás érdekében.” Akkor tudnánk tanulni a hibáinkból, esetleg?
Én még háromra emlékszem, de lehet változott. Megnéztem a használati útmutatót, az jelenleg azt írja, hogy többször szám nélkül. Ez olyan gagyi.
Próbáljátok ki, nyomjatok rá az elöző hozzászólásomra.
(Egyesek ezért szoktak privátban társakat toborozni, hogy eltüntessenek nekik nem tetsző hozzászólásokat.)
Egy ment! Persze csak a próba miatt!
Szakadok a mobilhoz köthető programok alatti kommenteken.
Csak a kiderítésért.
A fórummotor a negálásokra mozdul, a moderátor meg mérlegel. Akár 1 bejelentés is elég lehet, ha olyan a h.sz., de nem jellemző.
Már eltűnt nem tudom hány értékelés volt. Ketten jelentették be.
Valakinek számolni kellett volna. Jelentkezzen a negyedik vagy ötödik ember.
Viszont tüzes értesítőt nem kaptam. A hozzászólás módosítva: Márc 3, 2018
Négyig számoltam, de nem én voltam az ötödik. Én nem értékeltem.
Akkor ez elvileg azt jelenti négyre még nem, de ötödikre eltűnik. Bár gondolom közben nem árt nyomni egy oldal frissítést sem. Számomra inkább az a fura, hogy nincs visszajelzésem, hogy törlödött.
A hozzászólás módosítva: Márc 3, 2018
|
Bejelentkezés
Hirdetés |