Fórum témák
» Több friss téma |
Visszaraktam az üres leformázott 750Gb-os vincsesztert a laptopba,próbálom rá telepíteni a Windows 7-et és azt írja ki a telepítésnél hogy "A Windows nem telepíthető erre a merevlemez-területre.A partíció egy vagy több dinamikus kötetet tartalmaz,melyek a telepítésnél nem támogatottak. ? hogy lehet ezt kiküszöbölni? tovább lépni?
Átkonvertáltam Basic-re most már jó.
Üdv!
Siker! ![]()
Sziasztok!
Lenovo G500 LA-9632P egyáltalán be sem kapcsol. Szerintetek hol kezdjek valamit mérni?
Szerintem a tápnál...
Maga a táp jó. Ha a táp részénél mondod mármint az alaplapon ott ahol csatlakozik az 5 szál drót, ic ilyesmi?
A hozzászólás módosítva: Márc 6, 2018
Adott egy Win7 gép, amin rá kellene venni a VLC-t, hogy újratársítsa a formátumait. Hogyan tudnám rávenni?
![]()
Beírod: Start: Az adott fájltípust mindig a megadott program nyissa meg. Utána megadod milyen kiterjesztések tartozzanak a VLC-hez.
Egyenként nem szeretném megadni az összes (legalább egy tucat) kiterjesztést. De ezt hogyan érted? Nem látom át...
Nem csalódtam benned, de gondolom csak elolvastad, beírni már feleslegesnek tartottad a startnál, mert akkor talán értenéd is amit írtam. Ha nem akarod megcsinálni akkor felesleges a kérdésed is.
A hozzászólás módosítva: Márc 7, 2018
Biztosan kell oda az az ellenállás? Milyen értékű? Ha az eredeti tápjával próbálod, nem kell oda. Milyen tápod van?
Nem feltétlenül... Ez írja a megfelelő megoldást: egy "Set up associations" gombnak kell lennie a VLC beállításainál! :| Otthon megnézem...
(Ez azért kell, mert közben lett telepítve egy gagyi (eredetileg képfájlokhoz való) nézegető program, ami kicsit több mindent társított be mint kellene, így a videókat is ő akarja nyitogatni...)
Ez az hogy tegnap még nem volt eredeti tápja és azért raktam oda az ellenállást. Ma be lett szerezve egy eredeti(mivel az eredeti tápja is megtérdelt). Közben találtam egy videót hogy kb hol induljak neki. Bővebben: Link
Igaz ez G505-ös de alkatrészek ugyan azok ebbe is.
Ha fájl társítási hiba van, vagy nem látszk a jobbgomb > Társítás, akkor a hibás fájl kiterjesztést törölni kell itt:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts majd újra társítani a fájlt: jobbgomb > Megnyitás > Use the default Windows Service > Kiválasztom a telepített programok listájából > megkeresni a programot (pipa a Mindig a kijelölt program nyissa... mellett) > OK Ha a jobbgombra a fájlnév jelenik meg a Megnyitás helyett, akkor a társításnak működnie kell.
Üdv. Olyan problémám hogy random de egyre sűrűsödő ciklusban kifagy az egér,wifi stick és a billentyűzet. Ha az egeret kihúzom és visszadugom akkor egy pillanatra felvillan. Viszont az usb hangszóró nem kacsol ki a hátsó kimeneten.(azóta átraktam egy usb telefontöltőre.)
Bios: Alap beállítástól csak a ventilátor szabályzó van bekapcsolva. Alap esetben maximumon járatja a ventilátort. Most szabályozza ahogy kell. Többi minden alap. Kikapcsolt állapotban is ad áramot az alaplap. Arock n68-vs3 ucc win 10 64 bit Chieftec 500W
Megvan a gyári tápja. A videó alapján én is ott kezdtem el méregetni ahol a fickó. (ha jól láttam táp nélkül méreget),egyenlőre nem jutottam semmire.
Nincs kizárva, hogy az USB táplálása halódik. Még van 5V, de nem nagyon terhelhető. Ha meghalt teljesen, de az alaplap még megy, van egy nálam bevált fogás az újraélesztésre.
Aki egy kicsit jobban ért a gépekhez!
Az ilyen tipusú: 1x HP Compaq elite 8000 USDT Konfiguration: Intel Core2Duo 3.00 GHz 4 GB Ram ohne HD DVD-RW win 7 Lizenzkleber Netzadapter 135 Watt Netzkabel sehr kompakt gebaut: 25.1 x 25.4 x 6.6 cm (w x d x h) HP--nál a winyó milyen csatival kapcsolódik az alaplaphoz? Könnyű lenne potoljam?
SATA csatlakozóval, lásd mellékletet.
A hozzászólás módosítva: Márc 8, 2018
És mi az a fogás? Érdekelne. Jelenleg csak az egér, wifi és a billentyűzet megy rá. Arra is gondolok hogy a hangszóró miatt történt valami ami miatt letiltott. Bár akkor miért ment a hangszóró ha minden mást letiltott? Jelenleg most várakozás van. Amíg le nem fagy megint
Egyből vegyél hozzá Win10 upgrade licenszet, úgy olcsóbb lesz. A RAM legyen minél kevesebb modulból összerakva, hogy ne kelljen kidobni a régit, ha bővíteni akarod. A lehető legnagyobb processzorral (Core2 Quad) vedd meg, utána macerés cserélni (mit csinálsz a régivel?).
A PC alaplap saját 5 V-os ágáról kell direktbe adni 5 V-ot az USB csatlakozó pár egyikére. Kettő-kettő USB alj megy egy tápról. Az átkötés után annyi a hátrány, hogy a BIOS-ból nem tudod kapcsolgatni az USB-t. Eddig megmenekült néhány alaplap a kidobástól. Nem elegáns, de megspórol sok ezer Ft-ot.
Hát... Quad ba nincs csak Duo ban... De ez a felsorolás amit látsz 20 Chf.
Nejemnek lenne hirolvasós receptgyüjtős gép. Meg lehet hogy vennék mégegyet egy kezdetleges NAS nak hogy végre megnézzem milyen lenne ...
Windows 8.0 gépemen le van tiltva a képernyő bárminemű kikapcsolása, de a képernyőkímélő elindulása után viszonylag hamar olyat produkál mintha"Blank" képernyővédő lenne kiválasztva (azaz a monitoron ilyenkor semmi sincs, de világít mert van jel).
A képernyőkímélőnek végig látszódnia kellene, nem? Esetleg hol nézzek meg beállítást?
Sziasztok! Segítséget kérnék, hogy miért "pislog"a TV, laptoppal van össze kötve HDMI kábellel.Előre köszönöm a segtséget .
Pislog? Kicsit bővebb leírás kellene...
Bagoly mondja ...
Néha-néha elsötétül a tv-n a kép kb 1-2másodpercig, utánna vissza jön.
Nekem ilyennel akkor volt gondom, amikor a felbontás nem volt megfelelő és oda vissza dobálta a videokártya a jelet a TV és a Monitor között! Akkor is volt ilyen ha csak kiterjesztésnek használtam!
Windows Millennium gépen kontakthibából adódóan nem volt billentyűzet és így bent ragadtam egy DOS játékban (azaz a menübe se tudtam kilépni), így power gombbal kinyomtam a gépet, de azóta a játéknak csak a digitális hangjai jók, a "beep" hangok pedig halkak és kicsit torzak, valamint átköltöztek az alaplapi hangszóróról a hangkártya kimenetére!
![]() Mi szállhatott el és mit tehetnék hogy helyrehozhassam? ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |