Fórum témák
» Több friss téma |
Ha megy vele (bár ahogy olvasom - eltérő lehet a tápfesze), akkor nem kell vele foglalkozni.
Én viszont már jártam úgy a hagyományos asztali gép csaknem egyforma kapacitású memória-moduljaival, hogy elég szépen összeakadtak egymással (holott csak a gyártójuk nem azonos!). Aztán vagy el se indult, vagy egyből kisípolta a RAM hibát. Valami paritás-bit probléma okán. (Azok is - még vagy EDO, vagy SDRAM, vagy DDR1 RAM-ok voltak. Találkoztam egyszer olyannal is, hogy EDO RAM-nak volt megadva, de már SDRAM-ként viselkedett. Persze SD-s slotba is ment csak bele. Olyasmi lehet mindez, mint valamikor a Skoda gyár - az 1000MB-jük után kijöttek az 1100MB-vel, de aztán nagyhírtelen átnevezték S100-nak. Amúgy tökre ugyanaz a kocsi volt.)
Sziasztok!
A következő problémával kapcsolatban kérném a segítségeteket: Adott egy Asrock FM2A68-HD+ alaplap A6-7400K procival és egy LG DM2352 típusú 3D tv/monitor. Az a probléma, hogy miután feltettem a drivereket, utána nem a megfelelő monitor típus jelenik meg a Catalyst control centerben (M2252D a DM2352 helyett, az integrált videókártyát használom) és a képernyő felbontás beállításánál, így nem engedélyezi a HDMI-n átküldeni a hangot és a TriDef sem látja a monitort. Letörölve az AMD drivereit és először feltelepítve a monitor driverét az eszközkezelőben és a monitor tulajdonságoknál is a jó típusszám jelenik meg, viszont miután feltettem az AMD videó driverét újra visszaállt M2252D-re és megint ugyanott tartok. Mit tehetnék a probléma orvoslására? Mellékelek egy screenshotot, hátha segít megérteni a problémámat. Köszi a segítséget!
Driver nélkül nem próbál keresni monitor és videó drivert?
Nem. Azt elfelejtettem írni, hogy Win7 64bit fut a gépen.
Azt hiszem sikerült behatárolni a hiba okát, leírom, hátha segít majd valakinek: anno garanciálisan mainboardot cseréltek a tv-ben, azóta csak a beépített médialejátszójáról néztem 3D tartalmakat, pc-ről nem. Most kipróbáltam másik 2 számítógéppel a tv-t, amelyekkel régebben rendesen működött a 3D és rendesen detektálták, és a hibajelenség most mindnél ugyanaz (p4 Win XP-vel Nvidia 7300GT videókártyával, i5-ös gép Win7 x64-el RX560-as videóval).Szóval most már csak a tv-vel kellene valamit kezdeni, de mit?
Inkább a hangeszközöket mutasd. Pontosabban a hang tulajdonságoknál a lejátszóeszközöket. Nekem a cégnél kapásból áttolja a HDMI-n a hangot (displayporton keresztül, átalakítóval), csak azt kell kiválasztani lejátszóeszköznek. A monitortulajdonságoknak ehhez kb. semmi köze.
Kedves fórumtársak a segítségetekre szorultam . Laptop win.10 egy idő óta nem játszsza le a videót a netről (pl.facebook), csak a hang megy és egy négyzetekkel tele képet látok hozzá, eddig szépen láttam mindent , történt valami. a Youtube-ról lejátsza a videókat . a Crome-t már újra raktam de nem válltozott semmi . Ha van valami ötletetek nagyon köszönettel venném . Automatikus update van beállitva a win10-ben.
Jelenleg vonalkimenetről használom a pc-t, és ez a hang probléma a kisebbik baj, a nagyobb baj a 3D.De igazából mindegy, megy a tv a szervizbe.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, adott egy msi r9 390 vga, amit használtan vettem, bányász kártya volt. Olyan hibajelenséget produkál hogy a gép aznapi első bekapcsolásánál a lap dob ez hibaüzenetet (sípol) "no vga detected" ezután restart és megy a gép egész nap, semmi hiba, tesztprogram játék, minden rendben, van hogy nem sípol csak fekete kép, de a reset után minden jó. Cseréltem tápot, egy minőségi 650 wattosra, a probléma maradt, azon gondolkodtam mivel ez egy bányász kártya volt, amúgy is igen melegedős fajta mennyi az esély hogy az elkók esetleg kiszáradtak? Mellékelek képet, van rajta jó pár, a legforróbb helyen.
ESR mérővel pillanatok alatt kimérhető az összes.
Bár ezek nagyon jó minőségű fólia kondenzátorok - nem jellemző rájuk a kapacitáscsökkenés. A túlterhelés általában a grafikus processzor működésében okoz bizonytalanságot (a túlmelegedés érintkezési gondokat okozhat a BGA forrasztásoknál - pláne ha eredetileg is gyengébb minőségű volt!). A hozzászólás módosítva: Ápr 3, 2018
Köszi!
Remélem nem így kezdődik a kártya halála.....
Megfelelő driver van fenn hozzá? Az msi honlapjáról töltsd le a hozzá valót, a win nem biztos,hogy jót telepít, majd ha lehet tiltsd le, hogy ne frissítse (win10-ben nem biztos, hogy lehet).
Szia, persze hogy a jó van fent, de mivel a bekapcs után egyből jön a hibaüzenet, a win még nem töltött be, és az alaplap dobja a hibát így driver még nem jöhet szóba. Hardveres a hiba, jelen állapot szerint
És ennek mi köze is van az idézem:
Idézet: „aznapi első bekapcsolásánál a lap dob ez hibaüzenetet (sípol) "no vga detected" ezután restart és megy a gép egész nap, semmi hiba, tesztprogram játék, minden rendben, van hogy nem sípol csak fekete kép, de a reset után minden jó.” Bios szinten semmi köze a win drivernek hozzá! A hozzászólás módosítva: Ápr 3, 2018
Üdv!
IBM Thinkpad T41-es laptop kompatibilis a Pentium 4-es processzorral?
Bár nem látszik rajta kifutott kondér, felfúvódott elko, meg lehet a cserét próbálni.
Egy ezresből simán kijönne, csupán "tűhegyes" Weller páka kell, sok türelem - s egy jó injekcióstű - az elkók lábainak szakszerű kiszereléséhez ...
Szia, majd ha végképp megadja magát, inkább nem piszkálom, napi egy resetet kibírok.
Kérdezni szeretném , hogy van e lehetőség egy besérült de működő win10 esetében a kijavítására a telepítőlemezről és ha van akkor hogy megy ez a művelet . előre is köszönöm ha válaszoltok. hátrébb pár hozzászólással már jeleztem a problémámat . az ügyben mesterkedek hátha megúsznám az újra installt.
https://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_post_2163261.html#2163261 A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2018
Helló.
Ennél kicsit többet kéne mondani róla, pl win7 alól telepített? win 10 melyik verzió. Codeck mi van rajta? Újra lett rakva a codeck ? A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2018
A jótubinak semmi köze a Windowshoz. Ki kell irtani a böngészőből minden kiegészítőt, esetleg eltávolítani az érintett böngészőt, majd kitörölni minden mentett beállítását és újratelepíteni.
2 hete alkottam újra egy ilyen gépet, amit a használója jól elb...xott.
Egy kérdést csak egy helyre, és csak egyszer teszünk fel!
Egy "amatőr" kérdésem had legyen... Olyan tablet amin win10 fut, azon eltudnak futni olyan pc-s programok is amik win kompatibilisek?? Vagy??
Csak ezért gondolkodom ezen mert sok olyan van amit nem ARM hanem Intel Atom procival vannak szerelve
Ha x86 vagy x64 arhitektúrájú proci van benne, akkor minden további nélkül fut minden wines program rajta. Ha ARM proci van benne, akkor már nem biztos, de ez már csak próba közben derül ki.
Attól függ milyen nyelven van megírva az adott program. Ha valami köztes nyelven pl JAVA vagy dotNET, akkor menni for az ARM procin is 90% -ban. Ha natív kódba van fordítva x86 vagy x64 procira, akkor meg 99%, hogy az ARM procin nem fog menni... A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2018
Köszönöm a tanácsot , letöröltem a Crome-ot és újratelepítettem, kitöröltem az összes bővitményt ,de semmi változás, nem játsza a videókat. mit kellene még csinálnom ?. a Mikrosoft Edge gyönyörüen játszik mindent ,most azzal nézegetek ,de jó lenne a crome.Hól lehet kitörölni az összes mentett beállitást? stb köszönöm a türelmedet és a tanácsot.
Hasonló. PIII fejlettebb változata PIV interface-szel.
"USB2.0 UVC PC Camera" alapú USB-mikroszkópot próbálok 64bit Win8 rendszeren működésre bírni. A probléma az hogy ha kiválasztom a legjobb 640×480 képfelbontást akkor kokrétan befagy az eszköztől jövő kép! Már mindenféle drivert kipróbáltam de sajnos változás nélkül!
Szerintetek maradjak a még működő 352×288 felbontásnál vagy valahogyan működésre lehetne bírni a fentebb írt felbontáson is? A hozzászólás módosítva: Ápr 8, 2018
Udv!
Hozzam vágtak egy Intel Canada ices 003 Class b Alaplapot AA D81073-208 jelzéssel! Az intel oldalán már nem nagyon találok rajta semmit! Az alaplapot megtalálja a felsorolásba de adatot már nem tárol róla! Igazság szerint a max Procit és RAM ot szeretném megtudni hozzá, mert ha legalább 8 Gigát bele lehetne tenni akkor meglenne a következő műhelyszámítógépem.... Jo... abból kiindulva hogy már az intel is törölte, gondolom nem egy mai csirke... 4 memoriahelyes..
Hátha ez segít...
Bővebben: Link
De ugye nem USB1.1 -es csatlakozóra dugtad? (Na jó, ez lehet hülye kérdés volt...)
Van néhány webkamera megjelenítőm, próbáld ki ezekkel. Nem kell semmit telepíteni hozzá, csak magát az *.exe inditófájlt kell elindítani... (TotalCommanderrel van feldarabolva, azzal össze tudod illeszteni, és megkapod a tömörített fájlt, amiben a programok vannak...) |
Bejelentkezés
Hirdetés |