Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Dübörög az idei paradicsom projekt!
"leértékelve" vettem 4 tövet, gondoltam meglátom melyik életképes.. ( mert 2 hete még csak 10 centis "fűszálak" voltak) Hát nem mind a 4 megerősödött... De szelektálnom kell majd sajnos. A két szélső azok 80 centisre növő minikoktél, a két középső 1,2-1,5 re növő normál koktél! Arra gondoltam hogy a két magasat hagyom a ládába csak kirakom szélre, a két alacsonyabbat meg megpróbalom egy balkoncserépbe a virágföld helyére tenni! Fele fele helyük lesz... de nem tudom egyiket se kigyilkolni, mert az egyik zöldpari a másik meg sárgapari! Hogy valami elektronika is legyen benne, készül hozzá egy logger modul. Pára, talajnedvesség, hőmérséklet, fény... ![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 23, 2018
Sziasztok.
![]() ![]()
Ne felejtsd el a műganét sem. A kevés föld miatt hamar kiszárad és hamar éhezni fog. Fog az teremni, ha szemmel tartod. Már második éves paratermelő vagyok.
![]() Múlt évi, de itt lesz az idei is.
Fog fog... de szét kell ültessem mert igy nyomorognak.... majd meglátjuk mi sül ki belöle!
Igen műtrágya lassan kelleni fog... Perlites lazított komposztba vannak, de nem akarom hogy kimerüljön a föld ugyhogy kapja majd! Mi az előnye az állott víznek? nem forrázza le a gyökerét?
Én csak effektezni szoktam az fl studioval. A konkrét célodat nem értem de lehet csak az idő miatt.
Fel akarom venni egyesével a billentyűk hangját, majd azt modulonként tetszés szerint összeállítani gépen egy zenévé.
Szia!
Táblázatba rendezés alatt azt érted, hogy konkrétan egymás alá kiírod a leütéseket, és melléjük a hozzájuk tartozó adatokat, pl freki, effektek adatai, stb? Ha nem, akkor egy sima DAW, pl FL Studio piano rollja és egy MIDI megteszi, egyébként nincs ötletem, de jó lenne egy fent leírt program. Össze kéne ülni megírni.
Valamilyen sound recorder programmal fel tudod venni, általában az OS tartalmaz ilyet. Én mikrofonnal szoktam felvenni ezt-azt audacity-vel, azzal vágni is szoktam. A többire nem tudok okosat mondani.
Mi is ma 'vetettük' a paradicsom palántákat. Kb 50 tövet kordon mellé. Nagyrészt régi ökörszív fajta. A következő adag várja, hogy a kordon vasait összerakjam.
Erre való a MIDI...
Ránéztem a linkre és eszembe jutott (nosztalgia) a fast tracker program
![]()
Az elektronikai biblia megírása kimaradt.
Ő nem ugyanaz a Magyari Béla, csupán névrokonok egymással.
És amit Covox "hangkártyával" szólaltattunk meg.
![]()
Megint egy átverés: Bővebben: Link
Szerencsére nem nálunk van. Az amerikaiak meg hadd hülyítsék egymást. Csodálkoznék, ha a nevadai sivatag közepén bármit is fogna ez a csodás beltéri erősített antenna.
SEGÍTSETEK!!! Valamit megnyomtam a billentyűzetemen és így nem jelenik meg a YouTube videók alatt a komment-szekció!!!
![]() ![]()
Életedben ennél nagyobb baj ne érjen
![]()
De most komolyan, én fenn akarnám tartani a kommentelés lehetőségét! Szóval az kellene hogy hogyan lehet eltüntetni a komment-szekciót a videók alól mert úgy vissza is lehetne hozni...
Ha azt írja ki, hogy korlátozott mód miatt nem érhető el, akkor menj le a lap aljára, és kapcsold ki a korlátozott módot.
Öh, a lapnak tulajdonképpen "nincs is alja", vagy...
![]() ![]()
Ha inkognitóablakban nyitod meg, akkor sem látszik?
Öh, úgy tűnik hogy nincs korlátozott módban... De annál a csatornánál aminek videójánál véletlenül elnyomtam, ott nincsen komment-szekció, máshol pedig a leírás alatt közvetlenül a javaslatok jönnek és csak ezek alatt van a komment-szekció...
![]() Szóval az alapértelmezett YouTube elrendezést szeretném vissza hozni... :/ A hozzászólás módosítva: Ápr 24, 2018
Tulajdonképpen valahogyan az elrendezést sikerült összezagyválnom a videók alatt...
![]()
Na, kipróbáltam: megnyitottam egy videót inkognitó (private) ablakban, ekkor ugye nem vagyok bejelentkezve (mert nincsenek sütik) de az új elrendezés továbbra is:
[oldal teteje, keresősáv] video leírás video-javaslatok kommentek (tulajdonképpen jobb oldalról átkerültek a javaslatok középre a leírás és a kommentek közé) Remélem hogy így már érthető... Szóval mostantól ez a "hülye" elrendezés lesz vagy valahogyan helyre lehet hozni??? A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2018
Töröld a cookie-kat...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |
A használat feltételei
• Adatvédelem
• GY.I.K., Használati útmutató és szabályok
• Impresszum
• Elosztó
• Hiba jelentése
K�rlek v�rj...