Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Majd kapsz ezért.
![]() Majd elfelejtettem. Ha valaki tudna nekem hozni ilyen alakú csöves rádiót megköszönném. Az anyagi részét megbeszéljük. A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2018
Most mondd, hogy (tényleg) kell egy ilyen, mert hétvégén megyek Györökre (szerintem van). Felhozom, és levisszük Zsákára.
Kinek meddig szól a költség kerete? A pártház és a diák szálló udvarának használata 10 000. 19 után még rákérdezek a sport pályára. Igyekszek "ócón" megúszni
Ezért víz, villany, konyha (tűzrakóhely,tüzelő), légkondi, villásreggeli? Ha nem akkor passz.
Ha leszünk húszan, akkor tán. A hozzászólás módosítva: Szept 18, 2018
Olyan helyet kellene választani, hogyha esetleg hűvös van vagy esik az eső, akkor bent is tudjunk lenni.
Október 20-án eléggé nagy valószínűséggel hűvös lesz és csapadék is valószínűbb. Gerynek igaza van.
Sátrat tudok szerezni. A kölyök nem ért haza a megtárgyalt időre. Az öltözőbe van ami kell. De hogy kezd egyre több gondom lenni az is biztos.
Ó, erős hajad van, nem fog kihullani tőlük.
![]()
Nem de ettől a huzavonától megőszülök.
Hát sajnos a szervezés az ilyen, sok huzavonával jár. Ne aggódj az őszülés miatt, karakteresebbé teszi az arcod.
![]() A hozzászólás módosítva: Szept 18, 2018
A művház erre a célra nem kiadó. Ez a falu nem arról híres hogy turista csalogató legyen. Étterem?
![]()
Úgy néz ki megállapodtunk.
Idézet: „Az a lényeg ne ütközzünk a focival!” Jó a 13-a? A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2018
Nekem jó, mivel 14-én lesz a börze most. Máris szervezkedhetünk! Alig >3 hét van már csak! Jelentkezési lapot -gondolom- Gafly csinál; és máris lehet tolongani! Valamint az egyéb dolgok megoldását megbeszélni.
Lehet a helyszínen főzni, hal lesz, lesz bérleti díj? A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2018
A halast csak messengeren tudom utol érni. A helyszín ingyenes. Főzni csak akkor ha legyalogolunk a szokott helyre. Ez kb 100 méter. Írjatok kívánság listát vagy felajánlást. Most hirtelen ennyi mert munka után felhívnak. Kb a szokásos csapatra számítok szikorapetiékkel kiegészítve.
A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2018
Na akkor. Megbeszéltem a részleteket. Fél kilencre már kinyitják az öltöző ajtót. A helyszín és a képek lásd alább.
Van olyan aki tud hozni egy szkópot? A tápegységet kellene megvizsgálni macira. Csináltam egy próba előfokot. Szólni szól csak borzasztó mackós.
Feladtam a rendelést sütni való húsra. 15 szelet lesz. 12-re meglesz. Mi legyen a köret?
Most akkor mégsem halászlé lesz? Jó a sült hús is természetesen. A hússütéshez van apparátus? Pl. tárcsa? Milyen módon sütjük meg? Én a sült húshoz leginkább a HTB-t szeretem.
![]() ![]()
No akkor itt van a jelentkezési lap. Majd még fényezek rajta, valamint a szokott módon, aki itt jelzi a szándékát, azt felvésem.
A hozzászólás módosítva: Szept 21, 2018
Akinek van mellőzhető ellenállása most minden felajánlást elfogadok. Bontok innen onnan de nem mindig van ami kellene. Csak néhány példa a meglévőekből.
Mindjárt beteszem ide a képeket csak kicsit összébb kell nyomni akkor az ellenállásokról amiket tudnék neked vinni.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |