Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Még csak négy hivatalos/hitelesített jelentkező van. Ami igazán nem sok...
Csak az jöhet, aki fent van itt ![]()
Én arra nem jövök rá hova kell kattintani hogy jelentkezni tudjak.
![]()
Próbálkozok a kattintgatással de nem sikerül. Nem tudok jelentkezni.
![]()
Puskás Feri jelentkezés nélkül is jön de hoz magával valakit.
Itt kell nyilvánosan jelentkezni. Csak az jöhet, aki itt nyilvánosan bejelenti a szándékát. Vendéget is lehet hozni, de a meghívó felel érte. Kaját is csak akkor kap, ha be van jelentve. Szervező01 pedig ontja a részleteket, hogy mennyi a nevezési díj, és így tovább (akkor majd azt is felteszem). Nem én szervezem, hanem ez jani1987 szervezése...
Klikkelni felesleges, oda csak én tudok felírni bárkit, viszont nincs akkor olyan, hogy például átneveznek "madzagos disznónak" (amiért érthetően kicsit morcos lettél két éve, és nem én voltam ![]() Sajnos a HE fórumon sok hülye és gonosz ember is van, ezért nincsen azon az oldalon csetelés és szabad szerkesztéssel komment és számláló (doodle kilőve, az csak normális emberek között használható), bár lehetne. Az az oldal csak összegzése szeretne lenni az itt feltárt információknak... A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2018
Moderátor által szerkesztve
Akkor én is jelentkeznék.
![]()
Érdekel valakit rádiótechnika évkönyv, újság, hobbielektronika újság, és néhány szakkönyv?
Kb 6 kg, az ára egy marék csont. Ha lenne valakinek 8 - 10 mm-es alu.lemez darabok- 50 x 110 mm-es már jó- arra vevő lennék. Valamint vennék 40 x 60 mm-es 450 mm körüli hosszú vastag falú alu.profilt. Zsákán rendeznénk.
8-10mm vastagságú? Szétnézek itthon.
@ nagy hoho: Megnéztem, 4mm falvastagságú "U" profilom van, 40x70 mm-es. 750 mm-es darab, ha megfelel.
Alu lemezből csak 5 mm-es van. Nem tudod duplán tenni? Mert az egy 600x523 mm-es darab. @szikorapeter: Ha kocsival jössz, és tényleg kell csöves TV, akkor vihetünk egy Orion 60-at (vagy Kékest). Az előbbi szinte biztosan működőképes, megkímélt állapotú.
Máté-nak lesz úgyis de mivel ő is jön így valószínűleg hazafele jövet már lesz elég helyem elhozni. Kicsi a kocsi.
![]()
Gabi. Engem is írj fel de 50-50% hogy ott tudok e lenni. Ezt most még nem tudom biztosra venni. Hogy mi az oka ennek? Gergőt kérdezd meg fórumon kívűl vagy sanyit, ők tudják miért.
Erről eddig nem volt szó:
Idézet: „Máté-nak lesz úgyis de mivel ő is jön így valószínűleg” Hivatalosan csak ennyit írtál: Idézet: „Akkor én is jelentkeznék.” Azért (is) van jelentősége, mert például az eléggé kellemetlen, ha mondjuk sült husi lesz a kaja, és darabra veszi meg Jani a 15 szelet husit és véletlen 16-an leszünk. Mindenki ad egy harapásnyit? Vagy kisorsoljuk, hogy ki kap csak zsíros kenyeret?
Most szóltam neki reggel hogy mivel ő is jön írjon ő is a fórumra. Istvánra (Varttina) szintén igaz mert ő is jön de még ő sem írt....
Egyenlőre még a tegnap hibáit javítom. ![]() (Elfelejtettem nekik szólni hogy nem elég ha velem megbeszélik a kocsit hanem nekik is külön kell jelentkezni. ![]()
Akkor én is jelentkeznék.
Frisítettem az oldalt, meg névsorba szedtem a népet, nehogy sértődés legyen a sorrendiség miatt (és így legalább én lettem az első
![]() Jelenleg 10,5 jelentkezőnk van... A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2018
Van valakinek fázis fordítót vizsgáló műszere? Eddig eljutottam és nem észleltem komoly problémát.
Nagy szeletet kértem. Attila krumplit javasolt. A találkozón ha többlet költség jelentkezne akkor szólok mivel a kajának valót is zsebből fizetem és azért nem kérnék tőletek mert az információk és a tárgyi ajándék ellensúlyozza.
Épül az új cnc gépem minden alu. lemez érdekel. Aki tud hozni bármilyen lemezt az ne hagyja otthon.
Az RT újságokat akkor ne vigyem? Nem kell senkinek ingyé?
Én egy utazónyit hoztam Egerből. Évekbe telik átolvasni. Mit akarsz esztergálni?
A végfok kiszámításba majd segítséget fogok kérni hogy befejezhessem. A hang minták a megfelelő fórumba kint vannak. A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2018
És még megy kb 2x annyi.
![]() Úgyis elfogy....csak nekem már az ki van számolva a csomagtartóba hogy az mind elfér benne.
Neked van időd bőven olvasni, akkor viszem. A végfok kiszámításra inkább a csöveseket kérdezd.
A húsomat felajánlom, én viszek csirkét.
A hentesnél már feladtam a rendelést.
Ami az időt illeti: hamarosan indula hegesztő képzés. A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2018
Gyerekek, ez így nem fog menni
![]() Idézet: „A hentesnél már feladtam a rendelést.” Idézet: „Istvánra (Varttina) szintén igaz mert ő is jön de még ő sem írt...” Idézet: „A húsomat felajánlom, én viszek csirkét.” Én viszek két éhezőt, egy TV-t és alumínumot. 3 kg-os paraszt kenyeret (maradékot elviszi nagy hoho). Egy üveg csemege uborkát, erős paprikát, maradék eldobható tányért és evőeszközt (bicska meg úgyis van minden férfi embernél), papírtörlőt. Egyébként meg szóljatok, mert akkor ennek megfelelően át kell rajzoltatnom a logót sertésre és/vagy csirkére (is) ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 23, 2018
Ezért a képért jogdíjat kérek!
![]()
Leadtam a rendelést, hogy kombinálja össze a Villamost, Pintyőkét és Macskát.
Eltart egy darabig, mert kihívás ![]()
Pffff. Betoltam két tányér harcsa halászlét meg egy dózis rántott harcsát sült krumplival, tartárral.
Karácsonyig már kibírom. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |