Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ezzel a téli gumival még a szántásban is lehet menni. Erről tanúskodnak rajta levő kukorica és búzaszemek. Bővebben: Link
Majd amikor a paraszt bácsi küldözgeti őket minden fele. Talán éppen a bácsi tanyáján bérelnek szállást, csak fát kellene vágni, begyújtani, vizet húzni a kútból, meg elvágni a csirke nyakát. Na meg forralni vizet a fürdéshez, mert valahogy lemaradt a zuhanykabin, meg a csirke se zacskós.
Minden tiszteletem az idős bácsiké! Mi is azok leszünk.
A feleségemmel történt a következő eset, aki patikában dolgozik: A bácsinak az orvos végbélkúpot írt fel. Kiváltotta, majd néhány nap múlva visszament a patikába, hogy valami baj van mert nem hat. A feleségem megkérte, mesélje el, hogy használja, és mikor. "Evés után szoktam, és hogy biztos jó legyen, a hátsó fogammal meg szoktam roppantani mielött lenyelem." Itt rohant hátra a feleségem a raktárba. Majd elmagyarázta faarcal hogy a másik irányból kell használni. A másik érdekes eset az volt, amikor a fiatal tanulónak szemcseppet írtak fel. Ő megkérdezte, hogy lehet-e inni rá? Idézet: „Mi is azok leszünk.” Királyhegyi Pál (humorista) híres mondása: (fiatalok lehet nem is ismerik) "Mi öregek elmondhatjuk, hogy voltunk fiatalok, de a fiatalok nem biztos, hogy lesznek öregek" Sajnos. A hozzászólás módosítva: Nov 23, 2018
Én fiatal vagyok, mégis ismerem! Tegnap voltam 73.
Néha elcsodálkozom ritkán látott ismerőseimen, hogy mennyire megöregedtek.
Később rájöttem, biztosan ők is ezt mondják rám. De tapintatosak vagyunk, nem mondjuk egymásnak. Sót egyesek dobják az ilyenkor szokásos illemszöveget:"letagadhatnál tíz évet".
Ezt az illemszöveget egy kicsit megszoktam fejelni, ha tudom (sejtem), hogy az illető nem fog megsértődni:
"Nyugodtan letagadhatnál öt évet. Egy nappal se látszol többnek ötvennél." Persze ezt annak mondom, akiről tudom, hogy csak 45 körül jár. Ez dupla csavar. ![]()
A nyáron volt a 40 éves érettségi találkozónk. Csak ámultam, hogy ki ez a sok öreg ember.
![]()
Nekünk idén lett volna a 45 éves, de elmaradt, mondván mindenki dolgozik, nem ér rá. Majd jövőre. Akkor már mindenki nyugger lesz.
![]()
Gratula.
No, akkor te mész a gyufáért. én már picit túlszaladtam, egy hónappal
Minden évben tarunk, most volt a 45 éves általános iskolai találkozó. Régen élményekről volt szó, idén mintha gyógyszerbemutatón lettem volna egy műtőben. Téma ki milyen gyógyszereket szed, milyen bajai vannak, lesznek, hányszor műtötték, ki a jó orvos. Nyitóbeszéd minden évben ugyanaz, benne maradt egy régi mondat: "Szépek vagyunk és kívánatosak", közben a látvány mint az öregek otthonában.
![]()
Nekünk olyan sosem volt. Nincs aki megszervezze. Érettségi találkozó az első 15 évben évente volt, azóta öt évente biztosan és néha közben is. Jó kis osztály volt, szerettük egymást.
Sziasztok!
Akkor én most egy szörnyű tényt fogok elmondani: Én 74-ben végeztem az általánost,és 77-ben a szakmunkást,de még EGYETLEN EGY osztálytalálkozónk sem volt.Lehet nem volt aki megszervezze,de sajnos vannak akik már nincsenek benne a hetes jelentésében... Idézet: Akkor nincs más neked kell. „Lehet nem volt aki megszervezze” ![]()
10 éves érettségi találkozó:
-Menjünk a Három Cicába,mert ott jó nagymellűek a pultos csajok! 20 éves: -Menjünk a Három Cicába,mert ott jó a sör! 30 éves: -Menjünk a Három Cicába,mert ott vannak diabetikus ételek! 40 éves: -Menjünk a Három Cicába, mert oda be lehet menni kerekes székkel! 50 éves érettségi találkozó: -Menjünk a Három Cicába,mert ott még nem voltunk!
Két osztálytársunkat hívták tévedésből mások osztálytalálkozóra, azt hitték velük jártak. Tavaly még nem hitték azt.
Vagy én a télapót.
![]() A hozzászólás módosítva: Nov 23, 2018
Az általános iskolaihoz nem volt kedvem , és még sokaknak. A középiskolait meg nem merjük megtartani
![]() ![]()
Így már érthető a kondenzátor viselkedése AC és DC módban.
Az a csaj szerintem már minimum nagymama...
![]()
Most lett nyugdíjas, unokákat dorgálja. A sors fintora, hogy mi a két szervező majdnem egyszerre kerültünk (két hét eltéréssel) ugyanabba a kórházba.
De kijöttetek, és nem hoztak... Egykori kedvenc osztálytársam, aki ma orvos prof., azt mondta, hogy nagyon jól nézel ki öregségedre, és örülök, hogy nem híztál el (nem voltam és ma sem vagyok karcsú), de akkor villant át rajtam, hogy nem csak én látom a többieket öregnek.
Amikor Robinson a feketének a Péntek nevet adta.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |