Fórum témák
» Több friss téma |
Még egy kérdés: Nagyon nem fogja szeretni a berendezés ha sima NPN (2SD882) helyére ezt (BD901) teszem be?
Kis teljesítményű inverter trafóját hajtja meg egy akkus vészvilágítású fénycsőarmatúrában.
Próbáld ki és meglátod.
A BD-nek (jóval) nagyobb az erősítése; lehet, hogy a bázis-meghajtást csökkenteni kell. Én eleve úgy próbálnám.
Hello! Egy BD441 bőven megtenné, és nincs gond..
Sziasztok!
Egy Hall szenzoron a következő azonosítókat látom: M441717 ( az M nem biztos !), de nem találtam semmit róla a neten...! A tokozása P-SSO-3-2 (aki ezt nem ismeri, akkor hasonlít a TO-92-höz ) és nem tudom, hogy milyen tulajdonságokkal bírhatott ( unipoláris, bipoláris, latch-es...?!), mivel lehetne helyettesíteni !? Ha van valakinek róla információja, akkor segítsen már ki ! Előre is köszönöm a segítséget!
A típusszámból ítélve gyaníthatóan rokonságban van a Honeywell SS441 típussal, azaz unipoláris.
De ezt az alkalmazás körülményeiből is nagy valószínűséggel meg lehet tippelni.
Üdv. ez mi lehet ismeri valaki orosz cucc se ellenállást se dióda semmit nem mér a műszer ez a papír van hozzá
Hát nem olvasod, nem látod, hogy ez egy Geiger-Müller cső?
Ha nem fektetve rakod be a leírását, nem kaptam volna nyakgörcsöt
mivel nem tudok oroszul azt mondod sugárzás mérő cső?
A mondatokat nagy betűvel kezdjük. Kérlek, ügyelj erre! A hozzászólás módosítva: Nov 24, 2018
Moderátor által szerkesztve
Úgy bizony, ráadásul meglehetősen érzékeny.
Ha a kép alatti szövegre klikkelsz (DSC_1849...), akkor jól áll a kép
Próbáld ki ezt az app-ot.
Nekem bevált.
Minek az értéke?
Ahogy mondani szokás: 32. Miért 32? Mér mi mennyi? Adatlap van, a fényképét csatoltad. A gugli fordító segít.
Gondolom a cső ára érdekelné, de az elég széles skálán mozog. Kinek mit ér meg nekem semmit, de biztos van aki fizetne érte.
Sziasztok!
Van nekem 30db 10µF X7R 1210 murata MLCC kondenzátor. Honnan tudhatnám meg ennek a feszültségtűrését? Sajnos nincs több infóm az említetteken kívül, egy régi rendelés lehet, tekercsfóliában van még, de sajnos nincs több infóm ráírva. Köszi ha tudtok segíteni.
Itt nézted?
Bővebben: Link
A mouser oldalán szürtem arra ami fix. Maradt 16V -tól felfele.
Csak pont azt kellene tudnom, hogy több e mint 25V. Arra is gondoltam, hogy zárt dobozban szétdurrantok egyet így vizsgálva meddig birja. De elég barbár módszer illetve honnan tudjuk hogy a 16V-os nem e visel el több percig 25V-ot de pl egy évig már nem?
Azért linkeltem a gyártó katalógusát, hogy keresd meg a szóban forgó kondi adatait. A feszültséggel nem érdemes játszani, meghaladni a katalógusban megadott feszültségeket, mert a kerámia kondik érdekes dolgokat tudnak produkálni, mielőtt tönkremennek. Képesek rezgőkörként, parametrikus erősítőként, varaktorként működni. Aztán lesz lelkivilága az áramkörnek, aminek csak a tápját kívántad szűrni. Az ilyesmi a katalógusban feltüntetett értékig nem fordul elő, ezért fel sincs tüntetve.
Abban igazad van persze. Ha nem tudok róla pintosat inkább kukázom. De az általam leirt adatok alapján meg lehet keresni a katalógusban? Úgy gobdolom pont a fesz tűrés az ami nem kiszürhető.
A feszültség tűrés pont alapadat. Azt nem tudom, hogy a gyári pdf -ben szűrhető-e, de végigböngészni lehet. Láttam is erre vonatkozó adatokat, csak nem mélyedtem bele.
Ha a legkisebb tűrés 16V, akkor annak kezelném, így nem lehet bajod.
A hosszú, téli estéken nézed napokon keresztül a katalógust, aztán rájössz, hogy "ezek sem normálisak, a kódolásukkal". De képzed magad, és ősz lesz a hajad, vagy egy szál sem, mire végzel.
Vedd fel a kapacitás-feszültség karakterisztikát mondjuk 50V-ig. A karakterisztikából elég jól meg lehet mondani az üzemi feszültség szintett.
Csak ötlet szintjén: a fizikai mérete alapján esetleg beazonosítható.
Nem lehet sajnos.
Korábban pucukának is azt próbáltam elmondani, hogy nem lehet kiszűrni katalógusadatok alapján. 10µF kapacitással 1210 méretben murata gyártótól X7R típussal van 16V 25V 50V is.
Sziasztok
Valaki esetleg megtudná mondani ennek a tekercsnek az értékét? 100 van ráírva de rendeltem 100uH-t de az fele ekkora. Amiről lekellet szednem adatlapon se találtam meg az értéket. A hozzászólás módosítva: Nov 28, 2018
|
Bejelentkezés
Hirdetés |