Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: Ezek szerint elolvastad a saját hozzászólásaidat is. „Csak a tiéd az igazi, a többi hamis” ![]() ![]()
Írok valamit a tied után.
Nem fekszik a manipulatív stílusod. Profi politikus lennél ![]()
Inkább vicces legyek mint siralmas.
De én nem értek hozzá ![]() Várd ki a végét, mikor megindulnak a hiénák lefelémancsokat osztogatni, meg töröltetni a hozzászólásaim ![]() A hozzászólás módosítva: Dec 16, 2018
Jobbulást! A lényeg az, hogy vigyorogni már tudsz.
![]()
Köszönöm mindenkinek. Mivel "horror" és kiskorúak is vannak csak annyit írok csúnya , félperc oda a hüvelykmatyiból. 4 órát műtötte egy koros profi tanárúr. Viccelődtünk is közbe. Ennek a tesója volt a bűnös, eddig 4x csináltam a párt (2 ilyen), 3 x így átfordítva kézzel.
A hülyeségemen, kínomba nevetek. Pedig itt még a 4 órás előtt vagyok. A terem retro, de tiszta. Azt hiszem arduino lesz a program otthon, félkézzel. Így is van 3 tervezett project. ![]() ![]()
Nem igy szoktunk unnepre keszulni. Jobbulast. Karacsonyfaval vigyazni! (Elnezest az ekezetek hianyaert).
Nekem "legdrágább" költőnk, madárverse jutott eszembe.
![]() ![]() ![]()
Köszönöm. Most még a 170' esberregővel se faragom a fát, nemhogy a 956 hekivel. Hogyan rántom be??? Főleg hogy az már biztos "zselés" állagú a benzin a karbiba. B terv hogy beviszek egy rosszabb tokmányt. C az obis fenyőfatalp. D a műfenyő
![]() Köszönöm mindenkinek!
Vékony acéllemezt mivel ajánlott kör alakba kivágni? A lépcsős fúró nem bírta a kiképzést.
Körkivágó(drága,ami használható) vagy körbefurkálod,és kireszeled.
Körbefurkálod, összeszakítod (hidegvágóval) majd méretre reszeled. Persze vannak gépi technikák, de az nagyon zsebbe nyúlós (körkiszakító, hidraulikus szakító...).
Azért a lépcsős fúróval is lehetett baj.
Pont ezzel küzdök én is. 0,3mm vastag acéllemezbe 70mm átmérőjű likat kell csináljak.
Úgy gondolom, két farostlemez közé csavarozom és azon keresztül támadom meg.
Pedig a kép félrevezető azt mutatod, hogy "király" minden.
![]() ![]() Jobbulást kívánok és gyors felépülést!
Ahhoz inkább egy megfelelő csőből köszörülj lyukasztót.
Azt egy jó éles acélkörzővel ki lehet vágni.
Én mindig előbb vágtam, aztán gondolkodtam.
![]()
0.3-as lemez, 70 mm átmérő!
![]() A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2018
Sziasztok!
3-as golf ajtói hajlamosak ilyenkor már nemkinyílni. Kulccsal kinyitom, de a kallantyú nem nyitja a zárat. Mivel kellene megnoszogtatnom?
Mint említettem én kevesebbet agyalok - inkább csak megcsinálom...
![]()
Nem mindenkinek megy rutinból.
![]() A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2018
2 év fémipari alapképzés nem múlik el nyomtalanul. Persze vannak gyorsabb, szebb megoldások már. Például itt a 9:00 perctől.
A tegnapi modulzáró hegesztés ilyen lett de kaptunk javítási lehetőséget.
Hát igen. Röntgen alá még ne.
De amúgy szép. ![]() CO2? |
Bejelentkezés
Hirdetés |