Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igen. Trabantnak hívják.
Na! Kolléga úr. Lehet gratulálni. Építettem egy időgépet, visszamentem és megöltem Hitlert.
Ki az a Hitler?
Vagy csak egyszerű alvás, éjszaka alszunk, reggel felkelünk az is csak egy időutazás.
Emlékszik még valaki, a már megszűnt astalavista.box.sk-ra? Van ennek jelenleg használható alternatívája? (magánban is jöhet, ha esetleg nem publikus)
Szerintem nem, mert nincs még honnan másolni.
Mindent gyártanak pont időgépet ne?
A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2019
Megszűnt? De kár.
Régen sokat használtam. Milyen szép kövér vírusokat lehetett ott begyűjteni.
A napokban olvastam, hogy a Szabadság hidat is lemásolták.
Bővebben: Link Na ezért fényképeznek le mindent a kínai turisták. A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2019
A háború után a japánok voltak a világ ipari kémei. Főleg az Európában, USA-ban tanuló egyetemisták.
Ezen jót nevettem!
Ma este 17:15 körül óriás Holdat lehetett megfigyelni! Egyszerű USB webkamerát rögzítettem a teleszkópomra amivel megörökítettem!
El nem tudom képzelni, hogy tudták ezt a hidat lemásolni!? Megszerzik a tervrajzot? Leméregetik?
Nem lett rossz.
Milyen típusú refraktorral készítetted?
Erről eszembe jutott hogy volt barátommal űrszondát akartunk küldeni az űrbe
Egyszerű olcsó "Danubia Pluto" távcsővel és annak tartozékaival.
Valaki már itt is feldobta a témát. Volt moderátori hozzászólás is, csak sajnos törölve lett.
Apa, ha nagy leszek, én is csempész leszek
A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2019
Van olyan aki ki is lőtt egyet?
Van olyan hogy ingyen topik és apróhirdetés. De mi van akkor ha a gépen tárolt témakörök valakinek szakmai könyv formájába van meg és szívesen megválna tőle az én javamra? Nem elektronika hanem mondjuk épület gépészet, asztalos stb. Ebből kivétel a villany szerelés és hegesztés. Szívesen átvennék pár könyvet. Szükség esetén áthelyezést kérek a megfelelő fórumba.
A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2019
Angol mennyire megy?
Van egy köteg könyvem szétszórva pár vinyón, főleg autó és motor témakörben, de mind angol.
Érettségin megbuktam belőle. Maradnék a magyarnál.
Esetleg Renaultos ha van annak örülnék. Bár bármi jöhet. Önszorgalomból megosztanám a dropbox-ban. Úgy is csak van a nagy semmiért. 2.25gb jó vagyok. Bár még lehet bővíteni egy kis segítséggel. Emailon szívesen fogadom.
Létezik olyan, hogy tankönyvtár: Bővebben: Link
Elég sok egyetemi anyag van itt fent, remélem találsz benne számodra hasznosat.
Lehet nem egyre gondoltunk de én nyomtatott verzióra gondoltam.
Idézet: „szakmai könyv formájába van meg és szívesen megválna tőle az én javamra?” Én úgy emlékszem, hogy 2018-ban Szikora Péter nagy nehézségek és sok szervezés után (barátját és autóját megszerezve) elvitt Neked Egerből Zsákára egy csomagtartónyi Rádótechnikát. Mire közölted hogy nem kell. Majd a végén én cipeltem fel a Puskás börzére, kitenni az ingyen vihető polcra, mert "mégse gyújtós" legyen belőle. Feléből úgyis az lett... Kérdés: Változott valami?
A tehén egy bonyolult állat, de én megfejtem.
Otthon nézek neked listát, hogy nekem melyik renault cuccok vannak még meg... De ha emlékeim nem csalnak, lehet, hogy bele se fér majd abba az emlegetett 2 gigába
|
Bejelentkezés
Hirdetés |