Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igen. Trabantnak hívják.
![]()
Na! Kolléga úr. Lehet gratulálni. Építettem egy időgépet, visszamentem és megöltem Hitlert.
Ki az a Hitler? ![]()
Vagy csak egyszerű alvás, éjszaka alszunk, reggel felkelünk az is csak egy időutazás.
![]()
Emlékszik még valaki, a már megszűnt astalavista.box.sk-ra? Van ennek jelenleg használható alternatívája? (magánban is jöhet, ha esetleg nem publikus)
Szerintem nem, mert nincs még honnan másolni.
![]()
Mindent gyártanak pont időgépet ne?
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2019
Megszűnt? De kár.
Régen sokat használtam. Milyen szép kövér vírusokat lehetett ott begyűjteni. ![]()
A napokban olvastam, hogy a Szabadság hidat is lemásolták.
![]() Bővebben: Link Na ezért fényképeznek le mindent a kínai turisták. ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2019
A háború után a japánok voltak a világ ipari kémei. Főleg az Európában, USA-ban tanuló egyetemisták.
Ezen jót nevettem!
![]()
Ma este 17:15 körül óriás Holdat lehetett megfigyelni!
![]() ![]()
El nem tudom képzelni, hogy tudták ezt a hidat lemásolni!? Megszerzik a tervrajzot? Leméregetik?
![]()
Nem lett rossz.
![]() Milyen típusú refraktorral készítetted?
Erről eszembe jutott hogy volt barátommal űrszondát akartunk küldeni az űrbe
Egyszerű olcsó "Danubia Pluto" távcsővel és annak tartozékaival.
Valaki már itt is feldobta a témát. Volt moderátori hozzászólás is, csak sajnos törölve lett.
Apa, ha nagy leszek, én is csempész leszek
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2019
Van olyan aki ki is lőtt egyet?
Van olyan hogy ingyen topik és apróhirdetés. De mi van akkor ha a gépen tárolt témakörök valakinek szakmai könyv formájába van meg és szívesen megválna tőle az én javamra? Nem elektronika hanem mondjuk épület gépészet, asztalos stb. Ebből kivétel a villany szerelés és hegesztés. Szívesen átvennék pár könyvet. Szükség esetén áthelyezést kérek a megfelelő fórumba.
A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2019
Angol mennyire megy?
Van egy köteg könyvem szétszórva pár vinyón, főleg autó és motor témakörben, de mind angol.
Érettségin megbuktam belőle. Maradnék a magyarnál.
Esetleg Renaultos ha van annak örülnék. Bár bármi jöhet. Önszorgalomból megosztanám a dropbox-ban. Úgy is csak van a nagy semmiért. 2.25gb jó vagyok. Bár még lehet bővíteni egy kis segítséggel. Emailon szívesen fogadom.
Létezik olyan, hogy tankönyvtár: Bővebben: Link
Elég sok egyetemi anyag van itt fent, remélem találsz benne számodra hasznosat.
Lehet nem egyre gondoltunk de én nyomtatott verzióra gondoltam.
Idézet: „szakmai könyv formájába van meg és szívesen megválna tőle az én javamra?” Én úgy emlékszem, hogy 2018-ban Szikora Péter nagy nehézségek és sok szervezés után (barátját és autóját megszerezve) elvitt Neked Egerből Zsákára egy csomagtartónyi Rádótechnikát. ![]() Mire közölted hogy nem kell. ![]() Majd a végén én cipeltem fel a Puskás börzére, kitenni az ingyen vihető polcra, mert "mégse gyújtós" legyen belőle. Feléből úgyis az lett... ![]() Kérdés: Változott valami? ![]()
A tehén egy bonyolult állat, de én megfejtem.
![]()
Otthon nézek neked listát, hogy nekem melyik renault cuccok vannak még meg... De ha emlékeim nem csalnak, lehet, hogy bele se fér majd abba az emlegetett 2 gigába
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |