Fórum témák
» Több friss téma |
LNK304pn kb 5 helyen kapható AC DC átalakító (táp) IC.
Köszönöm szépen! Nem baj,hogy amit linkeltél annaknem 6 hanem 8 lába van? Melyik kettőt ne használjuk?
Előre is köszönöm!
Bocsi,most látom,hogy te a másik IC-t keresed.
Minek a tápja,kapcs rajz keresés,jó minőségü fénykép SMD codebook stb.
Ha még tudsz rajta mérni, nézd meg, hogy ez lehet-e?
http://www.s-manuals.com/pdf/datasheet/b/a/bat54_series_st.pdf
Üdv. Ez milyen alkatrész, mit lehet helyette tenni?
Gondoltam megkérdezlek Benneteket, miféle chip lehet ez? (Kerestem, de nem találtam... hátha valaki ügyesebb lesz.)
Idézet: Régi „Gondoltam megkérdezlek Benneteket, miféle chip lehet ez?” ![]()
Hmm... Nem gondoltam volna, hogy több, mint 40 éve teszem ide-oda...
Ha ennyire nincs róla semmilyen adat akkor nagy valószínűséggel "házon belüli" kód, még papírnehezéknek sem jó.
Bizony, lehet. Bár abban az időben még a Sony sem vetemedett ilyesmire...
Valószínűleg egy videotermilnálokban használatos IC lehet...
Az IC-listájukban 200 db szerepel...1283-as tétel: "7750 ISS8" típus. A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2019
Sziasztok!
A képen bekeretezett csatinak ismeri valaki a "párját"? Vagy ennek mi a neve? Köszi.
Három db. nyitott kétpólusú egymás mellett, 5.08 vagy 5.0 mm-es (elsőbbi valószínűbb). 2-6 pólusú mama rátolható. Ilyen: HEStore.
Üdvözlet mindenkinek
Lenne egy ilyen készülékem ami a képen látható, de sajnos nem tudom mi lenne. Valami generátorra gondolok, a forgó kondiból meg a potiból következtetve.
Kvarc az nincs... de van egy elektron cső ECC82.
Kvarcra a két előlapi foglalat miatt gondoltam.
Ha nem számoljuk a trafót, szelén egyenirányítót és hozzá tartozó anódfeszültség szűrőt, akkor már nem sok minden marad benne, amit nem lehet visszarajzolni. ![]()
Sziasztok,
Ezt hogy találom meg, vagy ami jó lenne helyette? Köszönöm!
Azt hiszem ez lesz, mert egy szervóban a motor meghajtásra van 4 ilyen. Köszönöm!
Már csak az a kérdés, hol tudok venni. ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2019
Talán IRF7307 vagy IRF7309 jó lenne a helyére.
A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2019
Van egy csomó elektronikai cuccot forgalmazó hely. Pl. a RET
A fesz és az áram lehet nagyobb, kisebb ne. So8-as tokozás és duál Fet vagy pmos+nmos vagy N+P a kulcsszó.
Találkozott-e valaki tt-15 jelű, magyar gyártmányú bimetál kapcsolóval? Ez egy 4,5A nél kikapcsoló, önmagától visszakapcsoló motorvédő bimetál egy 24V-os vezérlésben.
Attól tartok elfáradt, a motor teljes terhelésen csak 3,03A fogyaszt. Sima biztosíték megfordult a fejemben, de jó lenne, ha nem kellene beavatkozni (a vezérlés nincs éppenséggel optimális helyen, a kezelők meg hölgyek, nem vágják a vakert). Ha tudna valaki ilyenről, vagy a helyettesíthetőségről, annak köszönöm! (google zéró) |
Bejelentkezés
Hirdetés |