Fórum témák
» Több friss téma |
LNK304pn kb 5 helyen kapható AC DC átalakító (táp) IC.
Köszönöm szépen! Nem baj,hogy amit linkeltél annaknem 6 hanem 8 lába van? Melyik kettőt ne használjuk?
Előre is köszönöm!
Bocsi,most látom,hogy te a másik IC-t keresed.
Minek a tápja,kapcs rajz keresés,jó minőségü fénykép SMD codebook stb.
Ha még tudsz rajta mérni, nézd meg, hogy ez lehet-e?
http://www.s-manuals.com/pdf/datasheet/b/a/bat54_series_st.pdf
Üdv. Ez milyen alkatrész, mit lehet helyette tenni?
Gondoltam megkérdezlek Benneteket, miféle chip lehet ez? (Kerestem, de nem találtam... hátha valaki ügyesebb lesz.)
Idézet: Régi 1977 50. hét, ha nem tévedek. „Gondoltam megkérdezlek Benneteket, miféle chip lehet ez?”
Hmm... Nem gondoltam volna, hogy több, mint 40 éve teszem ide-oda...
Ha ennyire nincs róla semmilyen adat akkor nagy valószínűséggel "házon belüli" kód, még papírnehezéknek sem jó.
Bizony, lehet. Bár abban az időben még a Sony sem vetemedett ilyesmire...
Valószínűleg egy videotermilnálokban használatos IC lehet...
Az IC-listájukban 200 db szerepel...1283-as tétel: "7750 ISS8" típus. A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2019
Sziasztok!
A képen bekeretezett csatinak ismeri valaki a "párját"? Vagy ennek mi a neve? Köszi.
Három db. nyitott kétpólusú egymás mellett, 5.08 vagy 5.0 mm-es (elsőbbi valószínűbb). 2-6 pólusú mama rátolható. Ilyen: HEStore.
Üdvözlet mindenkinek
Lenne egy ilyen készülékem ami a képen látható, de sajnos nem tudom mi lenne. Valami generátorra gondolok, a forgó kondiból meg a potiból következtetve.
Kvarc az nincs... de van egy elektron cső ECC82.
Kvarcra a két előlapi foglalat miatt gondoltam.
Ha nem számoljuk a trafót, szelén egyenirányítót és hozzá tartozó anódfeszültség szűrőt, akkor már nem sok minden marad benne, amit nem lehet visszarajzolni.
Sziasztok,
Ezt hogy találom meg, vagy ami jó lenne helyette? Köszönöm!
Azt hiszem ez lesz, mert egy szervóban a motor meghajtásra van 4 ilyen. Köszönöm!
Már csak az a kérdés, hol tudok venni. A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2019
Talán IRF7307 vagy IRF7309 jó lenne a helyére.
A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2019
Van egy csomó elektronikai cuccot forgalmazó hely. Pl. a RET
A fesz és az áram lehet nagyobb, kisebb ne. So8-as tokozás és duál Fet vagy pmos+nmos vagy N+P a kulcsszó.
Találkozott-e valaki tt-15 jelű, magyar gyártmányú bimetál kapcsolóval? Ez egy 4,5A nél kikapcsoló, önmagától visszakapcsoló motorvédő bimetál egy 24V-os vezérlésben.
Attól tartok elfáradt, a motor teljes terhelésen csak 3,03A fogyaszt. Sima biztosíték megfordult a fejemben, de jó lenne, ha nem kellene beavatkozni (a vezérlés nincs éppenséggel optimális helyen, a kezelők meg hölgyek, nem vágják a vakert). Ha tudna valaki ilyenről, vagy a helyettesíthetőségről, annak köszönöm! (google zéró) |
Bejelentkezés
Hirdetés |