Fórum témák
» Több friss téma |
Érintésvédelmi szempontból nagy valószínűséggel igen. Hogy milyen minőségű, azt majd az idő eldönti. Nem akarlak terelni semmilyen irányba de én ilyen tápegységet biztos, hogy nem vennék távolkeletről, tesztnek drága és nagy valószínűséggel fennakad a határon.
Lehet kapni jó minőségű Mean Well tápegységeket itthoni forgalmazóktól is. Ha kell a feszültség és áramkorlát, akkor pedig labortápot vegyél.
Ez milyen trafó lemez? Meglepődtem mikor bontani kezdtem.
Hello! Nincs ebben semmi meglepő, ez az M mag. A normál az EI. Ennél kevesebb a légrés lehetősége, befűzni nehezebb. Mindig meg kell nézni melyik oldal a sorjás, azok egyfelé álljanak. És váltakozva befűzni..
Sziasztok!
Cserben hagyott az SMD kód táblázat, amit eddig használtam. Tudnátok linkelni olyat, amiben ezek is benne vannak? Előre is köszönöm!
Üdv.be tudná ezeket valaki azonosítani?
Ez mi lehet?
Ha az előlapját elkezded tolni felfelé ki fog derülni
A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2019
Akku védő biztos nem lehet
Az egyik tuti, hogy step down converter IC, am 5V-ot csinál. A másikat nem tudom, lehet az is a táphoz kapcsolódik, de lehet a közelében lévő micro SD-hez vagy microkontrollerhez.
Nem lehet hogy akku töltő ? Valami csatlakozó nincs rajta ?
Az biztos nem, 2030 elem megy bele semmi csatlakozó szét se lehet szedni
Esetleg vezetéknélküli külső hőmérő?
Tipp: a felirat utolsó két betűje TX - adó. A különálló lába vagy antennát rejt, vagy inkább egy pl. mágneses érzékelőt, ami esetleg valaminek a körbefordulását érzi és számolja, majd küldi drót nélkül valahova. (CNT=Counter/számláló TX= adó).
Vevő hw és sw nélkül szerintem nem sokra használható. Én ilyenkor szoktam mosolyogva közölni vele, hogy "Ha nem beszélsz, ütött az utolsó órád" és előkerül a mini flex.
Igen, én is ilyennek nézem. A 3. képen alul levő talp görbülete a villába illeszkedik és a rajta levő lyukakon át kábelkötegelővel rögzíthető.
Lehet, hogy a kerék fordulatszámát méri, de van olyan is, hogy a pedál körbefordulását. Akármiért is. A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2019
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy a képen látható PHCN feliratú 6 lábú alkatrész mi lehet? A kuglival nem találtam rá.
Esetleg itt kellene megnézni. Hasznos oldal különben.
A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2019
Köszi,nézem,de sajnos nem igazán dob ki rá semmit
Nem találok semmit róla én sem.
Lehet, hogy a készülék kapcsolási rajzát hamarabb meg lehetne találni.
Mindég tanul az amatőr.Köszönöm!
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani, hogy mi a szösz ez? (lsd kép) Köszönöm!
Ilyen kezelőszervekkel nagyon sok minden lehet. A belsejét, ha megmutatnád, már pontosabban lehetne tippelni.
Impulzusgenerátor, frekvenciaosztó elképzelhető. A hozzászólás módosítva: Feb 4, 2019
Szerintem digitális hőmérő kültéri érzékelővel és épen Fahrenheit kijelzéssel 35.3 F = 1.66667 C°.
A hozzászólás módosítva: Feb 4, 2019
|
Bejelentkezés
Hirdetés |