Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Na és a tetején a gyümölcscentrifuga szűrője?
![]() Szerintem hulladék az egész :no:
Húúúú de tudom utálni az ilyen oldalakat.... Viszont ebben a kontextusban ez így eléggé viccesen jött ki, az tény
![]() Általában már fel sem húzom magam az ilyesmin, elég hamar kiderül hogy melyik oldalakon működik így a kereső, akkor aztán jól bezárom és tiltólistára teszem az adott oldalt ![]()
Ebbe bármit be lehet írni, szintén találtam már ilyenre, bár másikra, és elég utálatos.. Ha letöltöd, mi jön le? Természetes, hogy vírus.. Bővebben: Link
Nem tudom valós-e vagy csak fikció. de jó.
![]() ![]()
durva a sztori
![]() ![]()
Ez benne volt az Állítólagba (Mythbusters) is
![]()
Naaagyon jóó !
Ez igen! Szuper ! Én gyorsan le is futtattam az eseményeket és tényleg nagyon jó ![]()
Bővebben: Link Meg is találtam.
Hehe!
Nagyon jóóó. Pont így képzeltem én is! Bár a bábú szerencsésebb volt ![]()
hehe
Elővettem már egy picit, hogy megnézzem mennyire vagyok gyors... És ez jött ki ![]()
Pár ökörség
![]() - Hogy hívják a Notre Dame-i rendszergazdát? - ??? - SCSImodo. HD: " Milyen levelezőprogramja van?" Júzer: "Kitekintő Gyorsvonat" HD: "Az meg miféle?" Júzer: "Hát az Outluk Expressz" A Mozilla a gyengék útja. Az igazi férfi Internet Explorert használ - kaland, veszély, kockázat! Kiskarácsony, Nagykarácsony, A BSA rád ne szálljon! A Windows új, ismeretlen hardvert talált...... A fenébe, megint benne hagytam a csavarhúzót! - Mit mond az informatikus, amikor beleesik a vízbe? - ??? - F1! F1! F1! /* Addig jar a korsó a kútra... */ while( state(Korso) != _BROKEN ) go( Korso, &Kut); Mit ír a windows, ha megtelt a lemez? No space left on device És mit ír, ha lelövöldözöd az összes űrhajót és műholdat? No device left on space. ![]() ![]() Ha már itt tartunk: "A világon 10 féle ember létezik: azok, akik ismerik a bináris számrendszert, és azok, akik nem" ![]()
Baleseti jegyzőkönyvek,
Baleset oka rovat 1. Hazafelé tartva véletlenül rossz házba álltam be és összeütköztem egy fának, ami az én kertemben nem volt. 2. A másik autó nekem ütközött anélkül, hogy ezt a szándékát előre jelezte volna. 3. Azt hittem, hogy az ablakom le van húzva, de aztán rájöttem, hogy nem, amikor kidugtam a kezem rajta. 4. Ütköztem egy álló kamionnal, ami a szembejövő sávban közeledett. 5. A teherautó a szélvédőn keresztül a feleségem arcába tolatott. 6. Egy gyalogos nekem jött, és az autó alá feküdt. 7. A fickó elfoglalta az egész úttestet, jó néhányszor kikerültem mielőtt elütöttem. 8. Lehúzódtam az út szélére, megláttam az anyósomat, és nekimentem a vasúti töltésnek. 9. Abbéli igyekezetemben, hogy agyonüssek egy legyet, nekimentem egy telefonpóznának. 10. Egész nap növényeket vásároltam, majd hazaindultam. Amikor egy kereszteződéshez értem, egy sövény ugrott elő és megzavarta a látásomat, így nem vettem észre a másik autót, ami felém közeledett. 11. Negyven éve vezetem az autómat, de most elaludtam a kormány mellett és balesetet szenvedtem. 12. Végveszélyben az orvoshoz siettem, amikor a csuklóm kificamodása balesetet okozott. 13. Amikor a kereszteződéshez értem egy stoptábla jelent meg az úton, ahol eddig semmilyen tábla sem volt. Nem tudtam elég gyorsan fékezni és így elkerülni a balesetet. 14. Hogy elkerüljem az autóm első lökhárítójának sérülését, elütöttem egy gyalogost. 15. Az autóm szabályosan parkolt, miközben beletolatott egy másik autóba. 16. Egy láthatatlan autó előtűnt a semmiből, nekiment az enyémnek, majd eltűnt. 17. Bár azt mondtam a rendőröknek, hogy semmi bajom, amikor levettem a kalapomat, azt vettem észre, hogy koponyasérülést szenvedtem. 18. Biztos vagyok benne, hogy az öregember nem is akart átmenni a másik oldalra, amikor elütöttem. 19. A gyalogos csak bóklászott, nem tudta, merre menjen, így hát elütöttem. 20. Láttam egy lassan mozgó, szomorú arcú öregembert, amint lepattan az autóm motorháztetőjéről. 21. A baleset közvetett okozója egy kiscsávó volt egy kis autóban, nagy szájjal. 22. Kirepültem az autóból, amikor az leszaladt az útról. Később talált meg néhány kóbor macska. 23. A telefonpózna nagyon gyorsan mozgott. Megpróbáltam kitérni az útjából, amikor nekem ütközött.
Rájöttem ,hogyan tehetek szert ingyen energiára... Elbugáztam a céges raktárból 2 db zsír új laposelemet.
![]()
Én meg hazavittem az iskolából a konnektort. Azóta is arról megy az szgép.
![]()
A gyakorlatis tanárom, megszólt, mert nem a témával foglalkoztam, és az helyett hogy a csillag/delta motorindítást szereltem volna fel a táblára, a laptopommal bibelődtem.
Nekem erre két válaszom volt, illetve három! -Tanárúr a laptop is árammal megy, és épp feszültséget csinálok! Tanárom kérdezte: -milyen feszültséget?! Már megint mit csináltál Péééééter?! Erre én... -Miért? A tanár úr most nem ideges? Elnézést kérek, néha elkap a hév, megaztán közben nem is Pesten vagyunk!
Hi
Kimaradt a Best! " a gépkocsimat ami összetört 3 parkoló autót azt nem én vezettem.... ööööö... hanem a hasonmásom" Looooooooooooooooooooooooooooooooool ![]()
Azért ez eléggé odab*****!!Bővebben: Link
![]() Ejnye! Ebben a topicban sem használunk vulgáris szavakat! Moderátor
Hááát nem kicsit!!
![]() Mellesleg eddig még nem láttam négyzet alakú membránnal rendelkező hangszórót...picit fura ![]() És ha már hangerő, akkor kukkantsunk bele a leghülyébbek toplistájába ![]() Link 1 Link 2 Link 3 ez az utolsó viszont már nem hülyeség, ez egy Mtx Jackhammer, a maga 200kg (!) körüli tömegével, nameg nemtomhányezer watt teljesítménnyel ![]()
Dúrva! hogy nem törik ki a szélvédője a kocsinak?
az a jackhammer meg vagy 2 milla + csak rendelésre csinálnak. Néztem az adatlapját, de nem láttam az érzékenységét.... így nem veszem meg.
Ha nincs megadva az érzékenysége akko én se veszem meg
![]() ![]()
Kíváncsi vagyok milyen arcot vághattak a Krupp műveknél mikor leadták a rendelést
![]() "- és mihez lessz az alkatrész? hajómotor? exkavátor alkatrész? -nem... hangszórókosár!
amúgy ez a felkiáltójel miért van a nevem mellett?
Mert kétértelmű szóhasználattal éltél.
![]()
Pedig ezt akartam neked ajándékozni, :szomoru1: most törhetem máson a fejem.
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |