Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Na és a tetején a gyümölcscentrifuga szűrője?
Szerintem hulladék az egész :no:
Húúúú de tudom utálni az ilyen oldalakat.... Viszont ebben a kontextusban ez így eléggé viccesen jött ki, az tény
Általában már fel sem húzom magam az ilyesmin, elég hamar kiderül hogy melyik oldalakon működik így a kereső, akkor aztán jól bezárom és tiltólistára teszem az adott oldalt
Ebbe bármit be lehet írni, szintén találtam már ilyenre, bár másikra, és elég utálatos.. Ha letöltöd, mi jön le? Természetes, hogy vírus.. Bővebben: Link
Nem tudom valós-e vagy csak fikció. de jó.
durva a sztori egy fél órát röhögtem rajta
Ez benne volt az Állítólagba (Mythbusters) is
Naaagyon jóó !
Ez igen! Szuper ! Én gyorsan le is futtattam az eseményeket és tényleg nagyon jó
Bővebben: Link Meg is találtam.
Hehe!
Nagyon jóóó. Pont így képzeltem én is! Bár a bábú szerencsésebb volt
hehe
Elővettem már egy picit, hogy megnézzem mennyire vagyok gyors... És ez jött ki
Pár ökörség a windózzal kapcsolatban
- Hogy hívják a Notre Dame-i rendszergazdát? - ??? - SCSImodo. HD: " Milyen levelezőprogramja van?" Júzer: "Kitekintő Gyorsvonat" HD: "Az meg miféle?" Júzer: "Hát az Outluk Expressz" A Mozilla a gyengék útja. Az igazi férfi Internet Explorert használ - kaland, veszély, kockázat! Kiskarácsony, Nagykarácsony, A BSA rád ne szálljon! A Windows új, ismeretlen hardvert talált...... A fenébe, megint benne hagytam a csavarhúzót! - Mit mond az informatikus, amikor beleesik a vízbe? - ??? - F1! F1! F1! /* Addig jar a korsó a kútra... */ while( state(Korso) != _BROKEN ) go( Korso, &Kut); Mit ír a windows, ha megtelt a lemez? No space left on device És mit ír, ha lelövöldözöd az összes űrhajót és műholdat? No device left on space. Ha már itt tartunk: "A világon 10 féle ember létezik: azok, akik ismerik a bináris számrendszert, és azok, akik nem"
Baleseti jegyzőkönyvek,
Baleset oka rovat 1. Hazafelé tartva véletlenül rossz házba álltam be és összeütköztem egy fának, ami az én kertemben nem volt. 2. A másik autó nekem ütközött anélkül, hogy ezt a szándékát előre jelezte volna. 3. Azt hittem, hogy az ablakom le van húzva, de aztán rájöttem, hogy nem, amikor kidugtam a kezem rajta. 4. Ütköztem egy álló kamionnal, ami a szembejövő sávban közeledett. 5. A teherautó a szélvédőn keresztül a feleségem arcába tolatott. 6. Egy gyalogos nekem jött, és az autó alá feküdt. 7. A fickó elfoglalta az egész úttestet, jó néhányszor kikerültem mielőtt elütöttem. 8. Lehúzódtam az út szélére, megláttam az anyósomat, és nekimentem a vasúti töltésnek. 9. Abbéli igyekezetemben, hogy agyonüssek egy legyet, nekimentem egy telefonpóznának. 10. Egész nap növényeket vásároltam, majd hazaindultam. Amikor egy kereszteződéshez értem, egy sövény ugrott elő és megzavarta a látásomat, így nem vettem észre a másik autót, ami felém közeledett. 11. Negyven éve vezetem az autómat, de most elaludtam a kormány mellett és balesetet szenvedtem. 12. Végveszélyben az orvoshoz siettem, amikor a csuklóm kificamodása balesetet okozott. 13. Amikor a kereszteződéshez értem egy stoptábla jelent meg az úton, ahol eddig semmilyen tábla sem volt. Nem tudtam elég gyorsan fékezni és így elkerülni a balesetet. 14. Hogy elkerüljem az autóm első lökhárítójának sérülését, elütöttem egy gyalogost. 15. Az autóm szabályosan parkolt, miközben beletolatott egy másik autóba. 16. Egy láthatatlan autó előtűnt a semmiből, nekiment az enyémnek, majd eltűnt. 17. Bár azt mondtam a rendőröknek, hogy semmi bajom, amikor levettem a kalapomat, azt vettem észre, hogy koponyasérülést szenvedtem. 18. Biztos vagyok benne, hogy az öregember nem is akart átmenni a másik oldalra, amikor elütöttem. 19. A gyalogos csak bóklászott, nem tudta, merre menjen, így hát elütöttem. 20. Láttam egy lassan mozgó, szomorú arcú öregembert, amint lepattan az autóm motorháztetőjéről. 21. A baleset közvetett okozója egy kiscsávó volt egy kis autóban, nagy szájjal. 22. Kirepültem az autóból, amikor az leszaladt az útról. Később talált meg néhány kóbor macska. 23. A telefonpózna nagyon gyorsan mozgott. Megpróbáltam kitérni az útjából, amikor nekem ütközött.
Rájöttem ,hogyan tehetek szert ingyen energiára... Elbugáztam a céges raktárból 2 db zsír új laposelemet.
Én meg hazavittem az iskolából a konnektort. Azóta is arról megy az szgép.
A gyakorlatis tanárom, megszólt, mert nem a témával foglalkoztam, és az helyett hogy a csillag/delta motorindítást szereltem volna fel a táblára, a laptopommal bibelődtem.
Nekem erre két válaszom volt, illetve három! -Tanárúr a laptop is árammal megy, és épp feszültséget csinálok! Tanárom kérdezte: -milyen feszültséget?! Már megint mit csináltál Péééééter?! Erre én... -Miért? A tanár úr most nem ideges? Elnézést kérek, néha elkap a hév, megaztán közben nem is Pesten vagyunk!
Hi
Kimaradt a Best! " a gépkocsimat ami összetört 3 parkoló autót azt nem én vezettem.... ööööö... hanem a hasonmásom" Looooooooooooooooooooooooooooooooool
Azért ez eléggé odab*****!!Bővebben: Link
Ejnye! Ebben a topicban sem használunk vulgáris szavakat! Moderátor
Hááát nem kicsit!!
Mellesleg eddig még nem láttam négyzet alakú membránnal rendelkező hangszórót...picit fura És ha már hangerő, akkor kukkantsunk bele a leghülyébbek toplistájába : Link 1 Link 2 Link 3 ez az utolsó viszont már nem hülyeség, ez egy Mtx Jackhammer, a maga 200kg (!) körüli tömegével, nameg nemtomhányezer watt teljesítménnyel
Dúrva! hogy nem törik ki a szélvédője a kocsinak?
az a jackhammer meg vagy 2 milla + csak rendelésre csinálnak. Néztem az adatlapját, de nem láttam az érzékenységét.... így nem veszem meg.
Ha nincs megadva az érzékenysége akko én se veszem meg Pedig akko ezt kértem volna karácsonyra.
Kíváncsi vagyok milyen arcot vághattak a Krupp műveknél mikor leadták a rendelést
"- és mihez lessz az alkatrész? hajómotor? exkavátor alkatrész? -nem... hangszórókosár!
amúgy ez a felkiáltójel miért van a nevem mellett?
Mert kétértelmű szóhasználattal éltél.
Pedig ezt akartam neked ajándékozni, :szomoru1: most törhetem máson a fejem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |