Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
A trafós dolog így igaz, kicsit hülyén fog kinézni, amikor brd-ben egymásra pakolod őket, de attól még így kell, beépítve úgyis csak az egyik lesz.
Ezt a net class-dolgot még nem használtam, őszintén szólva nem is tudom, mire való azzal, hogy meg lehet adni többet is. Számoláshoz, statisztikához pl. a count.ulp lehet alkalmas, futtatás után szöveges file-ba menthető is az eredmény.
Helló kobold.
Köszönöm a válaszodat, én úgy gondoltam, hogy beadom a net nevét, és a beállított szélességre tervezi. (vagy nem) Köszönettel
Szia !
Idézet: „Az "Edit" "Net classes" nem arra való?” De, erre való ! Üdv!
Helló PCB.
Köszönjük a gyors és tömör válaszodat. ![]() Ezt nem lehet félreérteni. ![]() Köszönettel
Szia !
Használni igy kell ! Kattintás a kivánt vezetősávra ! Üdv!
Helló PCB.
MOst én leszek tömör. Perfect. Köszi. ![]() Köszönettel
Helló MIndenki.
A tervezés során új rétegek keletkeztek. Úgymint: 56 wert 100 Mechanical 101 Gehause 102 Mittelin 103 Stiffner 151 Heatsink 200 200bmp 201 201bmp 254 OrgBR Új alkatrészként egy hálózati trafót, és dip kapcsolókat helyeztem el. Tud valaki valamit ezekről a rétegekről? Köszönettel
Szia !
Valószínűleg a felhasznált alkatrészek részei vannak ezen a rétegeken. 100 mechanikai rész 102 valami közép rész 103 ..... 151 hűtőborda ... ... Mire gondolsz, konkrétan ? Üdv!
Helló PCB.
Nem tudtam, hogy mikor keletkeztek ezek a rétegek, (melyik alkatrészhez kapcsolhatóak) Minden egyéb réteget kikapcsoltam, de ezek semmilyen változást nem okoztak. Azt szeretttem volna tudni, hogy ezek valamiféle megmunkálási, beépítési vagy egyéb információkat tartalmaznak-e. Új könyvtár csak a trafó volt, de megnyitva ott nem találtam ezeket a rétegeket. Valószínüleg nem olyan fontos infokat hordoznak. Köszönettel
Sziasztok!
Eagle 4.11-el terveztem egy nyákot és újraraktam az XP-t, fel az eagle és nem akarja megnyitni. Ezt a hibaüzenetet kapom ![]() köszi a segítséget!
Az utolsó sor a lényeges:
"...and that the file has not been edited with an illegal copy of Eagle." Magyarul "...és a fájl nem lett szerkesztve az Eagle egy illegális másolatával." Sajnos kiszúrt veled a szoftverhamisítás-elleni védelem. ![]()
Régebbi verióval kell talán megnyitni?
Bővebben: Link
Szia !
Ahogy megfigyeltem, 2 - 3 ilyen ..... verzió van közkézen. Ebből egy, nem produkál ilyen jelenséget. Üdv!
Hello megtudná valaki mondani hol találok eagle-ben potit a trimmereket má megtaláltam?
Vagy úgy, hogy beírod: *pot* (csillag is kell!)
Ezzel mit kezdjek? Má jojózik a szemem! Lécci segítsen valaki!
Hát rakd rendbe...
![]() Ráküldtem egy autorouteot.
Lécci segítsen valaki! Csak egy kis segítség kellene hogy eltudjak induni!
Nem értem a problémád. Ha pontosítassz, segítünk.
![]()
Nem tudom normálisann elrendezni az alkatrészeket csupán ennnyi a problémám.
Ehhez mit szólsz? Már csak finomítgatni kell.
![]()
Köszi de ez nekem még mindig nagyon kuszának néz ki. Attila labortápján kb 20X ennyi alkatrész van de az őnyékja mégis sokkla szebb és rendezettebb.
Igazgasd majd szép lesz (gyakorlat teszi a mestert)
Ha más csinálja meg nem biztos hogy tetszeni fog. Szivesen megtervezzük neked ,de abból nem tanulsz semmit!
Mutatnál egy panelt amit te terveztél? És szerinte mennyi idő allatt lehet megtanulni a tervezést?
Mondjuk ez megnyitás után kattints a ratnestre.(Bal oldali menü)Én kb fél éve szaggatom a SÓLYMOT.
Hogy szoktad elkezdeni a tervezést? Én úgy próbáltam leraktam a teljesítmény tranyókat meg a potikat a panel szélére utána beraktam az IC-t és akköré próbáltam építeni a többi alaktrészt. Szerinted ez az elgondolás jó?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |