Fórum témák
» Több friss téma |
Olcsón vehetsz ilyen generátort. Egy FET drivert kötve a kimenetére korrektül meghajthatsz vele egy teljesítmény MOSFET-et.
Elmúlt, három vagy négy nap alatt bevarosodott majd leesett a seb és ok . ezt a két rézcsövecskét a holyagok széléhez nyomtuk . Az én készülékem igencsak primitív , egy 9 voltos tápról megy , le is fényképezem egy darab 555 van benne semmi extra . Csak azért sem komplikáltam mert mint már említettem a pic vezérelt sem tudott többet mint lekapcsolni egy bizonyos idő után . Küldök erről egy fotót ha kéred , lehet hogy van nyákrajzom is .
Bravó tökéletes ! Ennyit megér a tudomány
![]()
Szerintem ezzel úgy lenne érdemes játszani ha pl papucsállatkát néznénk mikroszkóp alatt miközben megkeresnénk a rezonáns frekvenciáját . Ha valóban látványosan fel tud robbanni akkor igaz a mese valós az a videó amit feltettek . A videó
Szerintem erre a biorezonáns dologra ne sok idődet pazaroljad. Olyan apró részletekre nem tér ki a neten lévő sok leírás, hogy az adott frekvenciájú hullámnak milyen fázisban kell találkozni a baci rezgésével. Azonos fázisban, hogy erősítse azt? Vagy ellen fázisban, hogy kioltsa? mert a két eredmény merőben más, miközben a frekvencia azonos.
Én közben olvasgatom továbbra is, Dr. Hulda Clark könyveit. Van neki egy 10, a témáról, olyan 600 oldalasak. Ő egy biofizikus doktornő, ő találta fel a zapper-t.
Van itt egy kísérlet, amit el lehetne végezni. Azt írja, hogy kis lárvákat, rovarokat is ki lehet nyírni ugyanúgy zapper-rel. Egy kis edénybe, pl. óraüvegre rá kell helyezni a lárvát, kicsi vizet kell rá önteni. A két ellentétes végébe fémérintkezőket elhelyezni és rákapcsolni a zapper-t. Elvileg 7perc alatt végez vele. Ahogy én értelmezni tudtam a zapper működését. A négyszögjel bezavar 30kHz-től egészen 1MHz-ig és aminek a frekvenciája beleesik, azt elpusztítja. Aki jártasabb az tudja, hogy a négyszögjel egymásra pakolt szinuszhullámokkal leírható. Ezért használ ő CMOS 555-ösöket, amik tényleg tudják is az 1MHz-et. Ahogy én látom, pl. egy fentebb linkelt videón is, a baktériumok felgerjednek, ha rezgetik őket a saját frekvenciájukon és szétpukkannak.
Ezt is a fiók mélyéből kapartam ki, vagy 10 éve készült. A rajzot is a hivatalos Zapper oldalon találtam, játéknak jó, herpeszre talán ahol szinte direkt kapcsolatba kerül a vírusokkal egy kis sós vízzel rásegítve.. Ilyet árulni akár villogó tarkabarka kivitelben is, becstelen dolog. HHO generátort is csinálni játszani vele mókás érdekes, de azt hiszem a diesel autózást ha lehetne már mentenék is véle.
A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2019
Moderátor által szerkesztve
Idézet: Ez kb. csak annyit bizonyít, hogy ha elég nagy a feszültség és az áram, az élőlény elpusztul. 230 V-ot érintve nem kell hét perc. KF hálózaton végzett munka esetén kevesebb, mint egy másodperc is elég.„Egy kis edénybe, pl. óraüvegre rá kell helyezni a lárvát, kicsi vizet kell rá önteni. A két ellentétes végébe fémérintkezőket elhelyezni és rákapcsolni a zapper-t. Elvileg 7perc alatt végez vele.” Idézet: Nem kell semmilyen ferekvenciával trükközni, csak a megfelelő (elegendő) feszültséget és áramot kell biztosítani.„a baktériumok felgerjednek, ha rezgetik őket a saját frekvenciájukon” Az ilyen "titkolt" találmányoknál felmerül mindig a kérdés, miért nem terjedt el. Szerintem azért, mert egyszerűen butaságok, hiszékenységre, kétségbeesésre és legfőképpen hozzá nem értésre alapoznak. Ha valami irgalmatlanul jól működik, óriásit lehet vele kaszálni tehát a feltalálónak* igenis érdeke fűződne a terjesztéshez, természetesen sikeres tesztekkel bizonyítva a dolog működőképességét. Nobel díjjal is gyakorlati dolgokat, nem pedig ötleteket díjaznak. *Rendre felmerül a feltalálók elnyomása. Ez is csak egy buta összeesküvés elmélet. Az elnyomó hülyére kereshetné magát de inkább nem teszi, mert nem érdeke. Ha nem az, akkor micsoda? Egyszerűen minden irányból sántít a dolog.
Ezzel kapcsolatban azt szoktam mondani, hogy a víz mindig megtalálja a maga útját.
Esetükben ez azt jelenti, hogy az igazi találmányt nem lehet eltitkolni. Ha az egyiket eltitkolják, mások is feltalálhatják, és a titok nem titok többé. Ki találta fel a kereket? nem tudjuk, de tény, hogy van.
Annó jártam be a szabadalmi tárba olvasgatni.
"Merevedés fokozása masszázzsal." szabadalom azóta is emlékezetes, és szerintem példaértékű (sok fiatal fiú bitorolja is, szerintem)... ![]()
Az a legszomorúbb az egészben, hogy ilyenekkel többnyire a mai tudomány állása szerint gyógyíthatatlan betegeket "etetnek", kicsalva belőlük "némi" pénzt. Gyomorforgató.
Bocsi! Véletlen kezdtem olvasni, de ezt már használják. Dr. Rife frekvenciái működnek, saját tapasztalat. És igen valóban titkolják. De lehet kapni, viszont primitív elkészíteni. És neki megvan a teljes betegség-frekvencia lista, megkereshető. Ha valaki kicsit is végig gondolja használni is tudja.
Apróságokkal nincs is gond. A probléma ott kezdődik, amikor csodaszerként, súlyos betegségek elleni netovábbnak kiáltják ki. Ártani általában nem árt (persze azért vannak kivételek: Bővebben: Link) de ha még használ is, egyszerűen a placebó hatásnak kell betudni. Igaz, így tulajdonképpen hatásos.
![]() A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2019
Az 555-ös Ic, valójában nagyon sok mindenre jó,.
Nekem az ionizátorban is ez van, már 8V-OS tápról üzemel, inverterként, meghajtja a kisméretű Etd.trafót,és nyomja a friss levegőt. A trafót itt még BUT 12A,tranzisztor kapcsolgatja. A primerje egyszálas, és mindössze 30T, 0,4mm. Cu-z huzalból. Egy műszerésztől szereztem be.
Feszültség 9V, áramerősség mindenképp 10mA alatt (olyan 3,5mA körüli a valóságban). Minél szabályosabb, 30khz körüli négyszögjel. A szabályosság miatt kell a CMOS IC. Mert, ha nagyon trapéz a jel, akkor maximum csak 200-300khz körüli felharmonikusok lesznek.
De a lárvás kísérletet meg lehet próbálni sima 555-össel is. A lárvák frekvenciája olyan 50-300khz között van. Itt megtalálható az eredeti zapper készülék rajza és használatai leírása. Szívesen látnék olyan hozzászólásokat, akik tényleg elvégezték legalább ezt a lárvás kísérletet.
Szerintem a lárváidat 50-300 Hz-cel is el tudnád pusztítani és egyáltalán nem lenne trapézos a négyszögjeled..
Tudnék erre sokkal "nagyobb méretű " tesztet is leírni nagyobb alannyal és nagyobb feszültséggel.. ![]() Az 50-300 kHz teljesen felesleges ide, az 555 nem is tudja a felsőbb tartományban.
Azért itt van egy kis ellentmondás. Az eredeti amit linkeltél 34,8Khz-n megy a listában meg 430Khz körüli frekvenciákról van szó ....
Rendben még egyszer leírom. A 30khz körüli négyszögjel, ami 555 CMOS IC-vel van előállítva, ami ténylegesen tudja az 1Mhz-et.
50khz-től 1Mhz-ig lefedi a teljes sávot (ami nekünk kell). Mivel a négyszögjel leírható szinusz hullámok összességével. Az teljesen mindegy, hogy 28khz vagy 34,8khz-en megy-e az 555-ös. Baktériumokat le lehet ölni, a saját 400khz körüli frekvenciáján, szinuszos jelgenerátorral. De galandférget már nem, mert csak 5khz-es sávszélességig hatásos az eszköz. A galandférgek sávszélessége, a 15-30khz-et is eléri és le kell fedni a teljes sávot.
Megint egy ellentmondás ?
Idézet: „A 30khz körüli négyszögjel, ami 555 CMOS IC-vel van előállítva, ami ténylegesen tudja az 1Mhz-et.” A galandférgek sávszélessége, a 15-30khz-et is eléri és le kell fedni a teljes sávot. Ha a 30Khz-el lefedi 50Khz-1Mhz sávot akkor milyen sávszélességről beszélsz a galandféregnél ? 50Khz től 1 Megáig nem elég a sávszélesség a féregnek ? Milyen 15-30 Khz nincs benne az 50Khz-1 M tartományban ? A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2019
Idézet: És meg lehet próbálni egyszerű 9v os elemmel is (talán még gyorsabb is lesz az eredmény..) „De a lárvás kísérletet meg lehet próbálni sima 555-össel is. A lárvák frekvenciája olyan 50-300khz között van.”
A második bekezdésben, egy szinuszos jelgenerátorról van szó!
555 CMOS-os zapper-el, lehet irtani a galandférget. Ezeket nem én találom ki. Dr. Hulda Clark könyveiből olvasom. Vannak bennük jóval mélyebb témák is, de azt hiszem, hogy itt teljesen felesleges belemenni. Idézet: Nem lehet hogy ez a doki csak átver minket ? Ha használható lenne valamire ez a cucc már ott lenne minden valamirevaló maszek orvos rendelőjében , de egyenlőre még csak házhozjáró sarlatánokról hallottunk akik használják „Ezeket nem én találom ki. Dr. Hulda Clark könyveiből olvasom” Idézet: „Nem lehet hogy ez a doki csak átver minket?” Lehet, ezért ajánlottam fel egy kísérletet, amit ő is leír. Akinek van mikroszkópja, annak kicsit jobb a helyzete. Vagy tíz, 200-600 oldals könyvet írt a témában, amin eléggé meglepődtem. Tréfának sok lenne szerintem.
Vannak önjelölt próféták, akik hisznek is abban,amit terjesztenek. Így kisebb az esélye, hogy elröhögi magát.
2V felett a víz bomlik, a keletkező oxygén meg kinyírja a sejtet. A betegét is, csak ő jobban tud regenerálódni talán. Én sikerrel öltem meg kb. 10 patkányt, amikor a hordozható kis EEG hőmérőjét teszteltem. Szivárgó áram a sérült szigetelésen, nagyjából 3.3V mínusz egy dióda nyitófesze miatt alakult ki. Amióta alul van az érzékelő a feszosztóban, szivàrgás esetén sem döglik.
Jó estét mindenkinek ! Nem biztos hogy a gazdasági oldalát kellene néznűnk .A nemzetķözi összeesküvés a gyógyszeripar monopol helyzetéről sem beszélgetnék .inkább az érdekelne mekkora feszültséget lehet a fogganyúra küldeni hogy annak bizsergő hatása legyen ? Nem hiszem hogy bajt okozna , a zsírégető hasratapaszható kütyüt legálisan árulták . Azt nem hiszem hogy lenne egy univerzális frekvencia minden nyavalyára.Ezt ha jól értelmezem főként primitív egyselytűek ellen lehet hatékonyan alkalazni azoknak pedig a méretükből kifolyólag saját külömböző frekvenciájuk van . Esetleg érdekes lenne a vizet rezgetni ,nem pedig áramot küldeni bele .egy vízálló hangszóróval próbálkozni . Akinek van mikroszkópja talán megpróbálhatná papucsállatkákkal egy magashagszórót tenni a tégely alá aztán videózni ,így kizárjuk a vegyi hatást .Köszönöm !
Idézet: „főként primitív egyselytűek ellen lehet hatékonyan alkalazni” Főként azok ellen, akiknek csak egy agysejtjük van. Amibe beprogramozták, hogy "-Vegyél, vegyél, vegyél!" ![]()
A Voll-féle elektroakupunktúrás állapot felmérő készülékről, tud valaki bővebbet mondani?
Itt a Vitalitás című műsorban, láttam meg, hogy hogyan is történik a mérés. Bővebben: Link Ad ki a google kapcsolási rajzokat. De jó lenne tudni melyik a hiteles, használható. A kalibrálásról és a mérés menetéről is, jó lenne bővebb információt találni. Melyik meridiánpont hol van, hogy és milyen erővel kell megérinteni, stb. |
Bejelentkezés
Hirdetés |