Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Most komolyra fordítanám a szót, de itt nem lehet. Szóval a színtévesztőnek mindegy hány színt nem lát helyesen. Neki minden szín egyforma. Van az a mondás, hogy: "Ha nem tudom nem fáj."
Én például nem érzékelem a mágneses teret, de nem zavar a hiánya. Mondjuk az óceán közepén egyedül egy csónakban talán lenne ennek súlya, de arra találták ki az iránytűt. Bár az óceán közepén egy darab iránytűvel egyedül cseszhetném hogy jó felé mutat vagy nem. Minek mentem oda. Meg hogy. De ha már ott lennék, akkor valóban nem sokra mennék vele.
Van az amikor sok a zöldség. Amikor tudatmódosító dolgozik a fejben (nyugalom, csak koffein), és egész éjjel ilyen és hasonló látvány vesz körül (tíz ilyesmi van ebből), nem e világban érzi magát az ember. Na akkor jönnek a zöldséges gondolatok.
Idézet: „A Cateye CC-VL820 Velo 9 vezetékes computer új formatervezésű jól látható kijelzős vezeték nélküli computer-e 9 funkcióval rendelkezik, melyek elegendő információval látnak el a kerekezés közben.” Ezt itt olvastam, a HE hírdetései között, miközben olvastam az előző hozzászólást.
Amennyire ismerlek, Te a jég hátán is meglennél, pedig az fehér.
A zöldre meg a Fradi senyvedése miatt vagyok allergiás. A monitorodon pedig nem láttam, hogy hol van a hallgató csatlakozó az ábrán!
Valószínű ... Én meg gyártok hozzá butilkát.
Ez ugye a NASA űrsikló hajtómű vezérlője?
Csak az lehet, mert vagy az, vagy pálinkafőző. De a pálinkafőzőt én küldtem. Akkor marad a hajtómű vezérlő.
Karbamid-formaldehid gyanta. Nyami a kedvencem. Finom, ízletes.
![]() A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2019
Jó az ízlésed ! Tudnám ajánlani még hozzá a hexa-ciano-aurát-ot. Román barátaink egy egész folyót "etettek" vele, úgy 20 éve.
De ha ez ürsikló vezérlö akkor "Totál gáz" hogy van benne gázóra
![]()
Sajnos nem az. Jól nézd meg, mert 3 nap múlva semmi nem lesz belőle. "Kilövik" valahová ... Sajnos még mi sem tudjuk hová ...
Sehogy ... Nem lett befejezve a "project" - ahogy illik, úgy magyarosan ...
Beleölnek pénzt majd leállítják? Fura világ
![]()
Idézet: „Hogyan olvassa le a gázórás?” Idézet: Mint látod, a gázóra leolvasó is az űrhajón lesz. A magam részéről támogatom az ötletet. „"Kilövik" valahová ... Sajnos még mi sem tudjuk hová ...” ![]() A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2019
Felesleges leolvasni, mert Lagzi Lajcsi utazik vele. Ami gáz az ő keze alatt átmegy, azt értelmetlen mérni. De előzetes becslés szerint a Marsig meg vissza egy ezresből kijön egy 2000 tonnás sikló üzemanyag költsége.
A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2019
Csak nem a 38-as épület?
A rendes kémiai neve:
Dicicilén-mononunilin, vagy ismertebb népies nevén uramöröme. Ez nem a cserszömörce rokona de alapból ne is legyen rokon, mert azzal kompatibilitási gondok lehetnek. Kutya dolog a kémia. ha nem működik, akkor csak fizikai erővel lehet egyesíteni a molekulákat. Az meg időigényes, esetleg gyorsítva veszélyes.
Előző munkahelyemen dolgoztam POM-mal, mindig volt fröccsöntőgép, amin azzal dolgoztunk. Mikor delegáció volt, állandóan "kissé" aláfűtöttünk, hogy "kellemes" formaldehid illat legyen, hogy az elfoglalt melósokat ne tartsák fenn a termelésben a kiváncsiskodó strómanok, illetéktelen látogatók...
![]()
Fröccsöntőgép nálunk is van!
A presszóban.
Te melyik épületben sínylődsz ?
Fröccsöt nem szoktak önteni, csak bort meg vizet. De ha már így szokta meg a köznép, akkor legyen így. Mi lenne ha azt mondanánk, hogy:
"Hétvégén nálunk kolbász ölés volt, tulajdonképpen szalonnát vágtunk." Karaj tor. De ha fröccsöntőgép, akkor gondolom biorobot. De ne essünk abba a hibába, hogy elhisszük a csaposnő mosolyát, mert szerintem csak a májunkra pályázik. Azt szeretné hizlalni. Ha a kolbászra pályázna, akkor az ásványvizet ajánlaná, az alátét alján a telefonszáma lenne, és fülünkbe súgná hogy mikor végez. Ja, és esetleg megjegyezné, hogy jobban áll nekünk ha nem vagyunk borostásak. Viszont amíg a fröccsöt kínálja, addig csak a zsebét szeretné teletömni. A hozzászólás módosítva: Okt 4, 2019
Ismered az új pultos csajt?
Milyen? Kínai. Hogy hívják? Két Csecse Kinn Csüng.
-Tiszteletem! Galla Miklós vagyok. Önöknél lehet igényelni vezetéknév változtatást?
-Igen uram. Jó helyen jár. Konkrétan mi az elképzelése? -A "Galla" nevet szeretném egyszerűen csak "Ga" névre változtatni. -Rendben, semmi akadálya. De megtudhatnám mi a célja ezzel? Szerintem semmi baj a "Galla" névvel. -A névvel nekem sincs bajom, csak tudja a feleségem megcsalt. Szeretném ha ez után csak úgy hívná mindenki hogy Gané!
Miután megszüntették a villamos ügyeletet, még másfél hónapot a 17-ben, azután dobbantottam. De addig majd 5 évet a 38-ban.
Így múlik el a világ dicsősége !
Szalonnát még lehet sütni ...
Vicces vagy siralmas,? Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |