Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A szoba négy sarkában állnak, én meg közöttük megeszem mind az ötöt.
Mindenre képesek, egy pillanat alatt is...
![]()
Az amerikai módszerrel:
Mind az enyém, a többieknek fityisz ...
Két haver beszélget:
- Képzeld végre sikerült rábeszélnem este az asszonyt, hogy játsszunk doktor nénist! - Aztán...? - Május 30-ra kaptam időpontot... ![]()
Ahogy az irodalom tanárom mondta: "találjuk ki, mire gondolt a költő"
![]()
Valószínűsítem, azért ezt az elrendezést választották, mert így nagyobb méretű számok fértek el, mintha egymás fölé írták volna. A kereszt irányú feliratot meg azért vetették el, mert akkor a kapcsoló beszerelési irányához képest 90°-al elforgatva kellene kiolvasni a számokat.
Ha erre gondolsz a költő gondolatai alatt. ![]()
Jó, nagyon jó. Hogy nekem miért nem jut eszembe ilyesmi,
Igen, erre gondoltam, de akkor is félreérthető, ez pedig egy erősáramú berendezésnél nem megengedhető (szerintem)
Tényleg kicsit szerencsétlenül néz ki így, de egyértelmű szerintem. Azt el lehet dönteni, hogy melyik csatlakozóhoz van legközelebb egy egy szám, a törött vonal pedig meg is erősíti az elkülönítést. De nem vitatom, hogy első ránézésre kicsit furcsán nézhet rá az ember, hogy mi ez.
Nem volt probléma, nem sűrűn kötök be KK kapcsolót, ilyen is előfordul néha, de még jó, hogy a hiányzó csatlakozókból ki tudtam logikázni.
![]()
Azért ez elég jól meg van tervezve
![]() ![]()
Ha pedig számolunk akkor: calculathor.
Ha csatlakozunk akkor: konnekthor Ha ásunk: excavathor Ha robotkar akkor: manipulathor Ha komplett robot akkor: terminathor Ha üzemanyagot keverünk levegővel: karburáthor Ha szabályozunk: reguláthor Ha Csernobili kármentés akkor: likvidáthor Ezt bármeddig lehet játszani. Mondanám hogy szép a magyar nyelv, de ezek idegen szavak.
Ha mesterséges megtermékenyítés, akkor: inszemináthor.
Akkor ne felejtkezzünk el A Moderáthorokról sem.
Amiben pedig a sört hozzuk a boltból:
Nájlonszathor. Szülinapra pedig: Dobosthor- Ta A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2020
Trakthor
Menthor Pikthor Kalaptarthor Thorolkozo(Szögödön thörölköző)
Azért ezeket a 80Ft-os csodákat ha lehet kerülöm. Ez a fajta azért tetszik, mert ha forrasztod, hamarabb olvad a műanyag, mint az ón tapad, ezáltal a forrfül kilazul. A mechanikus kapcsolat a fül, meg az érintkező között bizonytalanná válik. Csak tiszteltetni tudom aki így kitalálta. Para ide vagy oda, inkább a drágább, ha nem akarom magam szívatni. (tudom kellékanyagokkal meg lehet forrasztani, de egy csatlakozóhoz had ne kelljen már forrasztástechnikusi diploma)
Nem jó. Szögeden türülköző.
30 évvel se voltak sokkal jobbak a csatik ... az még 1 dolog , bogy nem forraszthatóak ... de a "sötétződeknek" hála már a tokozásuk is önlebomló rideg törővé válló műanyagból készül. Egyik ismeròsöm boltjában 1 2 dobozka csak ilyenekkel van teli , de hozzájuk ne nyúlj mert porlanak .... ![]()
Hogy milyen igazad van.
![]() ![]() Egyáltalán nem vicces. A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2020
Ismerősöm most vizsgázik "regisztrált villanyszerelőnek".
Anyázott egy sort (most biflázza a tételeket), hogy a "mérőhely" védett helyen van-e? ![]() Mostmár egyértelmű, hogy miért van erre a vizsgán külön kérdés: - Mert ha déli oldalon, falon kívülre szerelik, akkor pár év alatt szétmegy. - Ha nem, akkor arra is van doboz (és az jóval olcsóbb). Meg ugye az a kérdés is folyamatosan változik, hogy hová kell szerelni? Volt olyan, amikor kerítésen belül, 1 méterre. Csak nem fért be a 160 kilós villanyszerelő, szerelni. Azt meg hogy mennyire "dagadt" a szakember, az nem lehet figyelembe venni, mert az "diszkrimináció" ![]() Meg hogy merre nézzen? Ha az utca felé, akkor az személyiségi jogokat sért. Ha meg el van fordítva, hogy ne lehessen látni, akkor mi értelme van oda tenni? ![]() Nehéz dolgok ezek. ![]() Idézet: „Meg ugye az a kérdés is folyamatosan változik, hogy hová kell szerelni? Volt olyan, amikor kerítésen belül, 1 méterre.” Na, ez nálunk elég érdekes lenne, ugyanis a ház homlokzata 6-8 méterre van a kerítéstől... Vagy minden portára kellene egy oszlopot állítani. Gyönyörű látvány volna! |
Bejelentkezés
Hirdetés |