Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
"meredt antenna póz"...
Nekem egy kicsit nem a macska jött le, elsőre. ![]() Idézet: Ez is lehet virágnyelven ám. „De kiderült, hogy a macska habzsolta be gyorsan a reggelit.”
A google, az engem érdeklőnek vélt, friss cikkek indexképei terén sose állt a helyzet magaslatán, na de ez azért.....ennyire rosszul fizet a foci?
![]()
Nincs is még euró Magyarországon.
![]()
Még nincs, de sok helyen lehet euróval fizetni, többnyire kijelölt pénztárnál. Az esetleges visszajárót forintban kapod.
De van, nálam van valamennyicske. De szerintem máshol is lehet az országban.
![]()
Na jó nálam is van,persze nem hamis és nem 500 eurós. De még a boltban nem fizetem vele.
![]() Idézet: Ne is fizess, addig legalább jónak hiszed. „De még a boltban nem fizetem vele.” ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2020
A P@nny Market-ekben bármikor fizethetsz Euróval!
Ne is fizess vele, mert az árfolyam elég "szemtelen".
Így is elég drága minden, de ez már másik téma.
![]()
A témához illő vicc:
Hölgyike belibeg a bankba, hogy szeretné beváltani a 20 eurósát. A bankos nézi a bankjegyet, majd megszólal: - Sajnálom hölgyem, de ez a pénz hamis. Mire a nő: - Hamis??? Akkor engem megerőszakoltak!
Nem sok minden utal az elkövetőre, de nem kell CSI nyomozónak lenni, hogy kiderítsük a kilétét...
![]() Idézet: De. A zsírban meg kell csúszni a lábnak, mire kiemeli a leragadt kolbászt. Lábnyomból itélve keresztirányban volt a kolbász a macska testéhez képest, tehát elcsavart fejjel kellett kiemelnie, azt viszont igyekszik visszacsavarni, tehát a kolbász a kimozdulás pillanatától azonnal fordulna el. A kolbásznyomból itélve az viszont elfordulás nélkül lett kiemelve. Gyanús, hogy itt csak a balhét viszi el a macsek, nem a kolbászt. „nem kell CSI nyomozónak lenni”
Konyhában üres a tejfölös kancsó. A gazdasszony szétnéz látja a macska bajsza tejfölös. Gyorsan elkapja megméri, a macsek pont olyan nehéz mint a tejföl volt. A tejföl már megvan, de hol a macska, teszi fel magában a kérdést ?
A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2020
Idézet: „Gyanús, hogy itt csak a balhét viszi el a macsek, nem a kolbászt.” Ugye-ugye, mondtam, hogy a papagáj volt...
Hogyan osztanátok el két fiú, és két apa közöt, egyenlő részben három almát?
Ők hárman vannak:
nagyapa az ő fia: apa az apa fia: unoka Persze, körül lehet másképp is magyarázni.
Helyes a válasz! "
Idézet: " „Nyertél egy hangszórót” ![]()
Szerintem is csak rá akarták kenni a macskára.
Ha megnézel egy CSI helyszínelőt, először van egy tök egyértelmű gyanúsított, aztán ki szokott derülni, hogy mégse az volt. Ha jól emlékszem a Miami helyszínelők struktúra.
Lehet, hogy inkább Dr Csont-ot kellene segítségül hívni a nyomozáshoz, és a macska csontjaiból levonni a helyes következtetést!
![]() Idézet: Nyelbotlás. "keresztirányban volt a kolbász a macskának szájbavételéhez " „keresztirányban volt a kolbász a macska testéhez képest”
Akkor az én kérdésem:
Hogyan osztanátok el 5 almát 4 személy között úgy, hogy az almákat nem darabolhatjuk, vagyis mindenki csak egész almát kaphat?
Mindenki kap egyet, kivéve a GYEVI BÍRÓ!
A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |