Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
"meredt antenna póz"...
Nekem egy kicsit nem a macska jött le, elsőre. Idézet: Ez is lehet virágnyelven ám. „De kiderült, hogy a macska habzsolta be gyorsan a reggelit.”
A google, az engem érdeklőnek vélt, friss cikkek indexképei terén sose állt a helyzet magaslatán, na de ez azért.....ennyire rosszul fizet a foci?
Nincs is még euró Magyarországon.
Még nincs, de sok helyen lehet euróval fizetni, többnyire kijelölt pénztárnál. Az esetleges visszajárót forintban kapod.
De van, nálam van valamennyicske. De szerintem máshol is lehet az országban.
Na jó nálam is van,persze nem hamis és nem 500 eurós. De még a boltban nem fizetem vele.
Idézet: Ne is fizess, addig legalább jónak hiszed. „De még a boltban nem fizetem vele.” A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2020
A P@nny Market-ekben bármikor fizethetsz Euróval!
Ne is fizess vele, mert az árfolyam elég "szemtelen".
Így is elég drága minden, de ez már másik téma.
A témához illő vicc:
Hölgyike belibeg a bankba, hogy szeretné beváltani a 20 eurósát. A bankos nézi a bankjegyet, majd megszólal: - Sajnálom hölgyem, de ez a pénz hamis. Mire a nő: - Hamis??? Akkor engem megerőszakoltak!
Nem sok minden utal az elkövetőre, de nem kell CSI nyomozónak lenni, hogy kiderítsük a kilétét...
Idézet: De. A zsírban meg kell csúszni a lábnak, mire kiemeli a leragadt kolbászt. Lábnyomból itélve keresztirányban volt a kolbász a macska testéhez képest, tehát elcsavart fejjel kellett kiemelnie, azt viszont igyekszik visszacsavarni, tehát a kolbász a kimozdulás pillanatától azonnal fordulna el. A kolbásznyomból itélve az viszont elfordulás nélkül lett kiemelve. Gyanús, hogy itt csak a balhét viszi el a macsek, nem a kolbászt. „nem kell CSI nyomozónak lenni”
Konyhában üres a tejfölös kancsó. A gazdasszony szétnéz látja a macska bajsza tejfölös. Gyorsan elkapja megméri, a macsek pont olyan nehéz mint a tejföl volt. A tejföl már megvan, de hol a macska, teszi fel magában a kérdést ?
A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2020
Idézet: „Gyanús, hogy itt csak a balhét viszi el a macsek, nem a kolbászt.” Ugye-ugye, mondtam, hogy a papagáj volt...
Hogyan osztanátok el két fiú, és két apa közöt, egyenlő részben három almát?
Ők hárman vannak:
nagyapa az ő fia: apa az apa fia: unoka Persze, körül lehet másképp is magyarázni.
Helyes a válasz! "
Idézet: " „Nyertél egy hangszórót”
Szerintem is csak rá akarták kenni a macskára.
Ha megnézel egy CSI helyszínelőt, először van egy tök egyértelmű gyanúsított, aztán ki szokott derülni, hogy mégse az volt. Ha jól emlékszem a Miami helyszínelők struktúra.
Lehet, hogy inkább Dr Csont-ot kellene segítségül hívni a nyomozáshoz, és a macska csontjaiból levonni a helyes következtetést!
Idézet: Nyelbotlás. "keresztirányban volt a kolbász a macskának szájbavételéhez " „keresztirányban volt a kolbász a macska testéhez képest”
Akkor az én kérdésem:
Hogyan osztanátok el 5 almát 4 személy között úgy, hogy az almákat nem darabolhatjuk, vagyis mindenki csak egész almát kaphat?
Mindenki kap egyet, kivéve a GYEVI BÍRÓ!
A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |