Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Visszajelzett az eladó a refundra:
Idézet: „ we resent it on November 11,2019. The new tracking number is RV234396816CN , you can track it in https://www.trackingmore.com/china-post-tracking.html?number=RV234396816CN . It will take 20-45 days to arrive. ” Bővebben: Link Ha jól értem, akkor ez még valahol nemzetközi vizeken van. Ilyenkor accept?
Nagy kavarodás van ennél a küldeménynél.
A rendelés részleteinek oldalán látható valami hasonló: Idézet: „Status: The seller has shipped your order Reminder: Your order should arrive within x-y Days, Factors such as delayed logistics and customs clearings may have an impact on the delivery time. 1. If your order does not arrive on x-y-z , you can apply for a refund by opening a dispute. 2. To extend the Buyer Protection for this order, please click here .” Ha már elindítottad a disputát, akkor a 2. pont szerint kérd a vásárlóvédelmi határidő bővítését, mindentől függetlenül. Nem tudom, az "accept" mire vonatkozik, nagyon régen nem volt rá szükségem, azóta a honlap is változott.
Leadtam a rendelést.
Forintban fizettem. A kártyafoglalás megegyezik a végösszeggel, amiből arra következtetek, hogy forintban terhelték az összeget. A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2019
Sziasztok
Korábban volt ez a történetem: Bővebben: Link Egy hibás multiméterrel kapcsolatba Ali-n, refundolás után az ALI nekem adott igazat. Most néztem a számlám és 17-én megkaptam a megkért összeget! Tök, jó, a lóvét is visszakaptam és a műszert is valamennyire sikerült gatyába rázni. ![]()
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne hogy ez komolyan megérkezne annyi pénzért? Tudom hogy csak 110V-os de egy autótrafóval simán megoldanám ezt a problémát
![]()
Szinte biztos, hogy nem kapod meg, én UNI-T-t vettem ennyiért ami még mindig úszkál valahol a vizeken.
De a pénzedet visszakapod úgy is, ha gondolod rendeld meg.
Nekem is ez a sejtésem, csak nem értem miért éri meg egyáltalán feltenni neki ha úgy is visszakapom a pénzem? Majd egyszer bepróbálkozok vele hátha
![]()
Gondolom arra alapoznak, hogy ha 100-ból csak a fele nem reklamál akkor már meg is érte nekik.
Az EBAY visszaadja, az eladó meg elteszi....Ha nem akarja az ember a csalókat etetni, lehet az ilyet messziről kellene kerülni. ( valahol úgyis a felhasználók fogják fizetni a kárt )
Idézet: „Az EBAY visszaadja, az eladó meg elteszi.” És az EBAY meg behajtja az eladón ![]() Már rég nem lenne EBAY ha mindent az EBAY fedezne ![]() Sokszor az Ebayt sem kell bevonni mert az eladó utalja vissza az összeget minden vita nélkül, nyilván épp ezért mert tudja, hogy sose adta fel a terméket. Ha az Ebay-t be kell vonni és sok van az eladó rovásán akkor kirakják az oldalról. Nem véletlen az sem, hogy sokszor inkább visszautalnak bizonyos százalékot a termék árából csak, hogy ne adjon a vevő negatív értékelést. A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2020
Azért azt megnézem mikor az 5000 ft ért megvett 50000 ft értékű új áru árát az eladó vissza adja önszántából ,vagy postázza, miután eladott 30 darabot belőle. ( 10000-nél kevesebb eladott termékkel a háta mögött. )
Van 39 értékelése, kb. reális áron eladott termékre. Azok a termékek már nincsenek, viszont az elmúlt két napban összehozott több száz eladást, irreális áron kínált termékekkel. Van még kérdés?
![]()
Nagyjából értem, de most komolyan arra spekulálna az ilyen hogy hátha egy bizonyos százalék nem reklamál?
Naiv vagy. Elad párszáz apró dolgot, van pozitív értékelése. Ez után elad több 10-100 nagyértékű dolgot irreálisan alacsony áron,( kb 1-2 hónap mire visszaér az első negatív, addig árulhat nyugodtan) felveszi a pénzt, utána utánam a vízözön lelép. A kártérítést meg fizesse aki akarja. Aztán nyit egy másik felhasználó nevet, és kezdi elölről. Ki mondta hogy az ilyennek fontos a pozitív értékelés? Két hónap múlva úgyis kitiltják. Ezekbe kár belemenni, csak az EBAY-t és rajta keresztül a felhasználókat szívatod meg hosszútávon.
A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2020
Az egy hónap sok idő. Nem véletlenül 1-2 napon belül került fel a sok gyanús áron kínált termék. Elvileg az USA-ból küldve - onnét még a posta is sokkal több...
Sziasztok. Most rendeltem először Aliexpress-ről és szeretnék egy kérdést feltenni. Megrendeltem egy IC-t át is utaltam a pénzt. Később jött is egy e-mail, hogy elfogadták az átutalást. De viszont ma kb 15 nappal később jött egy e-mail amiben ha jól értem azt írják, hogy fejezzem be az utalást, mert különben törlik a rendelést. Ilyenkor mi van? Az e-mail pontos szövege :
Idézet: „Please Complete Payment for Order No. 8009360663874572 Dear HU shopper, Please complete payment for Order no. 8009360663874572 before 2020-02-04. Without payment, this order will be cancelled. Sincerely, AliExpress.com 2020-02-01” A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2020
Az AliExpress felületén ellenőrizd a rendelést, az utalást meg a bankod honlapján. (Nem kártyával fizetsz?)
A kínai Holdújév miatt úgyis megáll az ország, csak február 4. után láthatsz változást. A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2020
Hello B.I! Nos? Megrendelteted? Rákatttintottál mostanság a linkedre?
Bocsánat. Nagyon benéztem. Mielőtt megrendeltem már egyszer a kosárba tettem, ami ott is maradt. Azért jött az e-mail. Amúgy, igen kártyával fizettem, csak nem jól fogalmaztam.
Én erre a jan.15-i dologra gondoltam: Bővebben: Link
Emlékszel, hogy akkor mennyi volt az ára?
Már nem annál az eladónál látod, helyette az Ebay dob be egy azonos terméket. Az korábbi linkre adott válasz (terméknév felett):
Idézet: „We're sorry, something went wrong. Please try again.” A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2020
Ha sikerült a megrendelés, akkor ott látod a rendeléseid között. A kosárban levő dolgokról vagy kapsz levelet, vagy nem, ha nem érdekel, töröld a kosárból, és felejtsd el - más dolgod nincs. Lehet, hogy valami miatt változott az ár, például vége van az akciónak, vagy olcsóbb lett.
Köszönöm, elsőre azt nem is vettem észre. Ezek szerint a hamiskodót annak rendje módja szerint "kiirtották"...
![]()
Azzal nem foglalkoztam. Nem is rendeltem meg. Csak kíváncsi voltam hogy tényleg lehetséges hogy annyira olcsó. De úgy látszik tényleg túl naiv vagyok
![]()
Elég lett volna az eladót és az előzményeit megnézni, akkor a kérdés sem merül fel
![]()
Sziasztok!
Új virtuális bankkártyám van és nem tudom frissíteni a PayPal oldalán, mindig ezzel nyugtázza a próbálkozásomat: "Sajnáljuk. Jelenleg nem tudjuk feldolgozni a kérését. Próbálja újra később." Mi lehet a gond ? Előre is köszönöm a segítséget!
Lehet, hogy megpróbál beterhelni egy összeget, amit utána el is enged. Ez nem lehet próbálni.
Igazad volt, alapból nem tartok rajta pénzt
![]() Köszönöm, sikerült.
Udv. Mindenkinek megjön a Kinabol rendelt nyakja?
Nekem egy magyarorszagi ceg, ahonnan meg január elejen rendeltem, es februar 3-ra lettek volna keszen, tovabbi két hetet csusznak a koronavirus jarvany miatt. ..ami mondjuk érthető, vagy csak az en rendelesem nem fontos? ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |