Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szerintem más se. Emiatt ne gyötörd magad
![]()
Illetve; nem érintő képernyőhöz, képernyő-billentyűzet (egérrel tapizandó).
Hát épp ezért írtam, hogy nyugodtan be lehetne tenni a ciril betűket és a többi görög szimbólumot is. Én akár mit csinálok sehogy nincs nekem orosz betű ahogy fentebb irták, de nem is érdekel most. Ha itt lenne ilyen is akkor nem kéne pont ezzel is kinlódni (mert kinlódás).
A hozzászólás módosítva: Feb 28, 2020
Tulajdonképpen "Nylon 610" jelölésű, 0,2 mm vastag anyag kéne, de csak 200kg-os kiszerelésben találtam.
![]()
Sziasztok!
Nálatok is ezt csinálja a YouTube? (melléklet) Ezt írja ki, de 5 -10 mp után elindul a videó. Ez valami új, vagy én kutyultam el valamit? ![]() A hozzászólás módosítva: Feb 29, 2020
Nekem régebben a windows néha nem ismerte fel a külső hangkártyát, olyankor csinált ilyeneket a youtube. Telepítsd újra, vagy frissítsd a drájverét a hangkártyának vagy a videokártyának.
Tulajdonképpen az alaplapi videokártyám haldoklik egy ideje, akkor ez lenne a probléma?
Köszi.
Miben nyilvánul meg kártya haldoklása? Újraindul a gép?
Nem tudja helyesen megjeleníteni a színeket.
A zőld, neonzöld (nagyon bántja a szemet). Érdekes, mert ha készítek egy képernyőképet és pendrive-on átviszem a laptopra, ott jók a színek.
nálam is csinálja, de utána lejátssza. Tegnap jó volt. Náluk lehet a baj.
Ha képernyőképet készítesz, akkor arról készül a kép, hogy milyennek kellene lennie a látványnak, és nem arról hogy mi kerül a monitorra. Ha a driver jó, akkor a videokártya kimenetével lesz valami. Vagy akár a vga csatlakozó is tud színbajt csinálni (bár az inkább olyat hogy eltűnik egy szín).
Nekem már régebbről ugyanígy csinál.
Azért írtam hogy, az
Idézet: „alaplapi videokártyám haldoklik”
Van valakinek megoldható ötlete egy szétrohadt régi típusú centrifuga házcserére? Tudom vegyek újat. De én arra gondoltam, hogy egy saválló vagy hasonló anyagból készíteni. Egy vonal ellenállás hegesztés a legnehezebb házilag.
Nem kell savállóval kínlódni. 1 mm-es lemez, hengerítve, falcolva, (esetleg szegecselve is) lekezelve (passziválás, alapozás, festés). Örök élet + 3 nap.
Szentesről meg nem kellett az ingyen vihető automata (nem automata sem
![]() Volt ott mellesleg palást is. ![]() Most akkor vehetsz Biatorbágyról, aztán megy Kálmán pöndöríteni, meg szegecselni.
Á, csak kap a környéken egy darab <1 m2-es lemezt (~1200×600×0.75 mm), suliban meghengeríti. A többi csak ujjgyakorlat.
Csak a centrifuga dobot elég nehéz kiszedni belőle.
![]()
Nem. Venni kell új palástot.Elég jó áron kapni több boltban is a városban. Nem értem minek küszködsz vele, mikor esélyed sincs saválló lemezből megcsinálni. Ide a rozsdás bökőt ha te ezt savállóból meghangerítteted! Mellesleg ki lesz az alakatosmester aki veled szóba áll egy ilyen kis vacak lemezzel? biztos, hogy nem áll le az akkori munkájával, ki nem áll az akkori munkamenetéből, hacsak nem fizetsz neki eleget. /Derecske, B.újfalu összes lakatos üzemére igaz/
Bővebben: Link
Ilyet meg szinte bárhol ,5000 forint körüli összegért nem igen hinném megérné szórakozni hazilag ilyen vacakkal!
Mit, honnan?
![]() ![]()
Van egy spéci kulcs a dob kiszedéséhez, úgy néz ki mint egy kis körmös csapágylehúzó. A hajdani szomszédom ilyeneket is javított, ill. motorjaikat is tekerte, volt, hogy vagy kétszer elkértem a szerszámát. Amúgy meg is lehet csinálni.
Nekem nem sikerült soha, amíg volt ilyen centrifugánk.
![]()
Én többet is javítottam (szinte minden részét). A spéci (sk) kulcsomat kölcsönkérték, azóta nincs. De szerencsére az enyémet nem kellett javítani >30 év alatt (és egyben van
![]()
Két db M6 os csavar+egy villáskulcs és simán le lehet venni. Nem kell ahhoz spéci kulcs. Egy évben egyszer javit az ember ilyet. Amióta van automata mosógép azóta ha 5 dbot javítottam.
![]()
Mióta spécit elkérték, azóta csak megoldottam én is néhányat.
![]()
Ennyi?
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 1, 2020
Két kezed van? Egyik a kulcs csavar kombó másik a dob.
Nem tudtam lista híján mik vannak. Arról nem is szólva, hogy fuvarost sem találtam aki akkor ugrik amikor én azt mondom. Szomszédomnak platós kocsija van de vagy ráér vagy nem. De inkbb nem. Mindig úton van. mellette meg sírkő készítő.
Attila: Amikor suliba voltam akkor sok minden adott volt a készítéshez. Kivéve a pénzt. odabent újítónak hívtak mert új és új ötleteim voltak amit nagy részt sikerült is megcsinálni. Az utolsó munka napomon meg bent maradt a lemez amit használni akartam. Késő bánat. |
Bejelentkezés
Hirdetés |