Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3116 / 3615
(#) sargarigo válasza TAttila77 hozzászólására (») Feb 28, 2020 / 2

Szerintem más se. Emiatt ne gyötörd magad
(#) granpa válasza nedudgi hozzászólására (») Feb 28, 2020 /

Illetve; nem érintő képernyőhöz, képernyő-billentyűzet (egérrel tapizandó).
(#) TAttila77 válasza sargarigo hozzászólására (») Feb 28, 2020 /

Hát épp ezért írtam, hogy nyugodtan be lehetne tenni a ciril betűket és a többi görög szimbólumot is. Én akár mit csinálok sehogy nincs nekem orosz betű ahogy fentebb irták, de nem is érdekel most. Ha itt lenne ilyen is akkor nem kéne pont ezzel is kinlódni (mert kinlódás).
A hozzászólás módosítva: Feb 28, 2020
(#) Pumuckli válasza granpa hozzászólására (») Feb 29, 2020 /

Tulajdonképpen "Nylon 610" jelölésű, 0,2 mm vastag anyag kéne, de csak 200kg-os kiszerelésben találtam. Vagy ehhez nagyon hasonló... sajnos a damil nagyon hajlékony lett.
(#) Kari55 hozzászólása Feb 29, 2020 /

Sziasztok!
Nálatok is ezt csinálja a YouTube? (melléklet)
Ezt írja ki, de 5 -10 mp után elindul a videó. Ez valami új, vagy én kutyultam el valamit?
A hozzászólás módosítva: Feb 29, 2020
(#) Skori válasza Kari55 hozzászólására (») Feb 29, 2020 /

Nekem régebben a windows néha nem ismerte fel a külső hangkártyát, olyankor csinált ilyeneket a youtube. Telepítsd újra, vagy frissítsd a drájverét a hangkártyának vagy a videokártyának.
(#) Kari55 válasza Skori hozzászólására (») Feb 29, 2020 /

Tulajdonképpen az alaplapi videokártyám haldoklik egy ideje, akkor ez lenne a probléma?
Köszi.
(#) sany válasza Kari55 hozzászólására (») Feb 29, 2020 /

Miben nyilvánul meg kártya haldoklása? Újraindul a gép?
(#) Kari55 válasza sany hozzászólására (») Feb 29, 2020 /

Nem tudja helyesen megjeleníteni a színeket.
A zőld, neonzöld (nagyon bántja a szemet).
Érdekes, mert ha készítek egy képernyőképet és pendrive-on átviszem a laptopra, ott jók a színek.
(#) Norbert123 válasza Kari55 hozzászólására (») Feb 29, 2020 /

nálam is csinálja, de utána lejátssza. Tegnap jó volt. Náluk lehet a baj.
(#) sargarigo válasza Kari55 hozzászólására (») Feb 29, 2020 /

Ha képernyőképet készítesz, akkor arról készül a kép, hogy milyennek kellene lennie a látványnak, és nem arról hogy mi kerül a monitorra. Ha a driver jó, akkor a videokártya kimenetével lesz valami. Vagy akár a vga csatlakozó is tud színbajt csinálni (bár az inkább olyat hogy eltűnik egy szín).
(#) KissAttila válasza Kari55 hozzászólására (») Feb 29, 2020 /

Nekem már régebbről ugyanígy csinál.
(#) Kari55 válasza sargarigo hozzászólására (») Feb 29, 2020 /

Azért írtam hogy, az
Idézet:
„alaplapi videokártyám haldoklik”
(#) jani1987 hozzászólása Márc 1, 2020 /

Van valakinek megoldható ötlete egy szétrohadt régi típusú centrifuga házcserére? Tudom vegyek újat. De én arra gondoltam, hogy egy saválló vagy hasonló anyagból készíteni. Egy vonal ellenállás hegesztés a legnehezebb házilag.
(#) granpa válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 1, 2020 /

Nem kell savállóval kínlódni. 1 mm-es lemez, hengerítve, falcolva, (esetleg szegecselve is) lekezelve (passziválás, alapozás, festés). Örök élet + 3 nap.
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Márc 1, 2020 /

Szentesről meg nem kellett az ingyen vihető automata (nem automata sem ) mosógép meg a komplett centrifuga.
Volt ott mellesleg palást is.
Most akkor vehetsz Biatorbágyról, aztán megy Kálmán pöndöríteni, meg szegecselni.
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Márc 1, 2020 /

Á, csak kap a környéken egy darab <1 m2-es lemezt (~1200×600×0.75 mm), suliban meghengeríti. A többi csak ujjgyakorlat.
(#) sany válasza granpa hozzászólására (») Márc 1, 2020 /

Csak a centrifuga dobot elég nehéz kiszedni belőle.
(#) TAttila77 válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 1, 2020 / 1

Nem. Venni kell új palástot.Elég jó áron kapni több boltban is a városban. Nem értem minek küszködsz vele, mikor esélyed sincs saválló lemezből megcsinálni. Ide a rozsdás bökőt ha te ezt savállóból meghangerítteted! Mellesleg ki lesz az alakatosmester aki veled szóba áll egy ilyen kis vacak lemezzel? biztos, hogy nem áll le az akkori munkájával, ki nem áll az akkori munkamenetéből, hacsak nem fizetsz neki eleget. /Derecske, B.újfalu összes lakatos üzemére igaz/
(#) CIROKL válasza granpa hozzászólására (») Márc 1, 2020 /

Bővebben: Link

Ilyet meg szinte bárhol ,5000 forint körüli összegért nem igen hinném megérné szórakozni hazilag ilyen vacakkal!
(#) granpa válasza sany hozzászólására (») Márc 1, 2020 / 1

Mit, honnan? Ha már a palást szétrohadt...Csak spéci körmös-kulcs kell a bakelit anya leszedéséhez.
(#) TAttila77 válasza sany hozzászólására (») Márc 1, 2020 /

Van egy spéci kulcs a dob kiszedéséhez, úgy néz ki mint egy kis körmös csapágylehúzó. A hajdani szomszédom ilyeneket is javított, ill. motorjaikat is tekerte, volt, hogy vagy kétszer elkértem a szerszámát. Amúgy meg is lehet csinálni.
(#) sany válasza granpa hozzászólására (») Márc 1, 2020 /

Nekem nem sikerült soha, amíg volt ilyen centrifugánk.
(#) granpa válasza sany hozzászólására (») Márc 1, 2020 /

Én többet is javítottam (szinte minden részét). A spéci (sk) kulcsomat kölcsönkérték, azóta nincs. De szerencsére az enyémet nem kellett javítani >30 év alatt (és egyben van ).
(#) madzagos válasza granpa hozzászólására (») Márc 1, 2020 / 3

Két db M6 os csavar+egy villáskulcs és simán le lehet venni. Nem kell ahhoz spéci kulcs. Egy évben egyszer javit az ember ilyet. Amióta van automata mosógép azóta ha 5 dbot javítottam. .
(#) granpa válasza madzagos hozzászólására (») Márc 1, 2020 /

Mióta spécit elkérték, azóta csak megoldottam én is néhányat.
(#) sany válasza madzagos hozzászólására (») Márc 1, 2020 /

Ennyi? A dobot, hogy kell lefogni, hogy ne forogjon?
A hozzászólás módosítva: Márc 1, 2020
(#) madzagos válasza sany hozzászólására (») Márc 1, 2020 / 2

Két kezed van? Egyik a kulcs csavar kombó másik a dob.
(#) jani1987 válasza Gafly hozzászólására (») Márc 1, 2020 /

Nem tudtam lista híján mik vannak. Arról nem is szólva, hogy fuvarost sem találtam aki akkor ugrik amikor én azt mondom. Szomszédomnak platós kocsija van de vagy ráér vagy nem. De inkbb nem. Mindig úton van. mellette meg sírkő készítő.
Attila: Amikor suliba voltam akkor sok minden adott volt a készítéshez. Kivéve a pénzt. odabent újítónak hívtak mert új és új ötleteim voltak amit nagy részt sikerült is megcsinálni. Az utolsó munka napomon meg bent maradt a lemez amit használni akartam. Késő bánat.
(#) jani1987 válasza CIROKL hozzászólására (») Márc 1, 2020 /

Mentettem. Ha minden kötél vagy huzal szakad akkor marad ez.
Következő: »»   3116 / 3615
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem