Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Sziasztok!
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna adni olyan rugólemezt ami alkalmas a WAND óra rezgőkarjához. 2-3 db. ilyen kijöjjön belőle (kép) De a beszerzési forrás is jó lehet. Köszi janigel
Szia János!
Kövezzetek meg, de engem a villanyszerelő spaklira emlékeztet. Az anyagát azonban nem tudom megmondani. Üdv!
A spakli nagyon erős. Túl vastag.
Szerintem már próbálkoztak vele mások is. Azért köszi, várok más felajánlást.
138 x 20 mm?
Itt van Pesten... Ugyanaz mint amire Kálmán gondol, mivel onnan van. ![]() Méretre vágni nem tudom, mert Kálmánnál van a lemezollóm (is).
Nem tudom milyen az a rugólemez, de ha gondolod ilyet tudok adni. Szerelő lemez, olyan 0,5-0,6mm vastag lehet.
Vastagságáról nem találtam adatot a hozzászólásokban.
![]()
De mindegy is, mert csak 0.3 mm-es (spaklinál vékonyabb) van.
Igértesen zengő hangja van, és kicsit rozsdás is.
Az jó lenne.
Találkozol a Granpával valamikor ? Mert ő jönni fog hozzám.
Rajta (és a kedvén/nyúlon) múlik.
Ha hétvégén jön, akkor akár méretre is munkálja (de csak kézi lemezollóval, mert a karost már elvitte). ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 1, 2020
A japán fűrészem 0,25mm vastag. Jó acélos. De nem adom mert nagyon jó szerszám és eléggé drága.
De! időnként a fűszerboltban kapható olcsóbb japánfűrész.
"japánfűrész"
Miért akar bárki is japánokat fűrészelni? És ráadásul a fűszerboltban lehet kapni? A hozzászólás módosítva: Márc 2, 2020
Köszi! Ezt sem tudtam eddig, dehát a jó pap holtáig él...
.. és a fejfájára az van írva "vizsgázni mentem"..
a fejfájára az van írva: "tanulmányait befejezte."
![]()
Sziasztok!
Keresek Thomson tv Sorkimenő trafót: Csak sorszámot tudok írni: eredeti 10743190 40348A-22 Helytesitő: FBT 41 179-HR 8931 postát vállalom ha van valakinek.
Szia! A rugóra csak tippeket tudok adni például biztonsági öv automatájában lévő tekercs rugó elég széles és kellően vékony a feladatra és több darabot is kiad egy dob tartalma. A vasútállomástól nem messzire lévő hulladékvas feldolgozóban ha még szét lehet nézni én azt javasolnám beszerző forrásnak és próbának vagy autószerelő, szerviz ismeretségből egy elhasznált darabot "szerezni". A redőny automatájában lévő az nem olyan széles de kettőt egymás mellé téve jó lehet. Ezekből is csak ezt a fajtát lehetne megpróbálni.
![]()
Köszi, de ezek
![]() A szélesség minimum 25, de inkább 30 mm kell hogy legyen alul.
Fűrészlapból nem lehet összejátszani? Esetleg spakli lemeze is jó rugalmas
![]() Nem tudom mekkora elmozdulást kell elviselnie, valami nem rugóanyagú vékonyabb lemezem van, ha eljössz, esetleg 2 réteg belőle. Spirál nyomórugó nem jó? A játszótéren lovacskázni bevált ![]()
Szerintem a lemez mindegy ! Egy rugóra kell szerelni a lemezt, és ennyi...
![]()
Szia István!
A spaklira Itt már válaszoltam. Esetleg a fűrészlap beválhat, ha nem túl erős. Több rétegből szintén nem jó. A tetejének 30-35 fokot el kell hajolnia mindkét oldalra (rezgő mozgásban), és meg kell őriznie az egyenességét.
Igen, közben láttam hogy a spakliról már volt róla szó...
Szerintem simán jó, ha alul csapágyazod, felül meg egy spirálrugó...
Légyszi LÉGY SZÍVES tegyél már fel egy rajzot.
A hozzászólás módosítva: Márc 6, 2020
Moderátor által szerkesztve
Janigel tekercs2.jpg-nél a közelebbi végénél csapágy, a tekercs környékén meg egy puha nyomórugó(ez húzás/nyomást is fel tud venni) oldalirányban rögzítve. Bár Janigel azt mondja a rugó hangos. Persze csak ötletelek...
Esetleg bronz lemez? Bővebben: Link
Szia!
Esetleg nagyobb méretű hézagoló készletből a legvékonyabb darab... ![]() Vagy itt: Lemez A hozzászólás módosítva: Márc 6, 2020
ktamas66 és ferci köszönöm a válaszokat.
Hamarosan döntenem kell. janigel
De talán van igazság abban a fűrészlap dologban is (ha minőségi és nem sajnálod szétvágni)
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 6, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |