Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Sziasztok!
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna adni olyan rugólemezt ami alkalmas a WAND óra rezgőkarjához. 2-3 db. ilyen kijöjjön belőle (kép) De a beszerzési forrás is jó lehet. Köszi janigel
Szia János!
Kövezzetek meg, de engem a villanyszerelő spaklira emlékeztet. Az anyagát azonban nem tudom megmondani. Üdv!
A spakli nagyon erős. Túl vastag.
Szerintem már próbálkoztak vele mások is. Azért köszi, várok más felajánlást.
138 x 20 mm?
Itt van Pesten... Ugyanaz mint amire Kálmán gondol, mivel onnan van. Méretre vágni nem tudom, mert Kálmánnál van a lemezollóm (is).
Nem tudom milyen az a rugólemez, de ha gondolod ilyet tudok adni. Szerelő lemez, olyan 0,5-0,6mm vastag lehet.
Vastagságáról nem találtam adatot a hozzászólásokban.
De mindegy is, mert csak 0.3 mm-es (spaklinál vékonyabb) van.
Igértesen zengő hangja van, és kicsit rozsdás is.
Az jó lenne.
Találkozol a Granpával valamikor ? Mert ő jönni fog hozzám.
Rajta (és a kedvén/nyúlon) múlik.
Ha hétvégén jön, akkor akár méretre is munkálja (de csak kézi lemezollóval, mert a karost már elvitte). A hozzászólás módosítva: Márc 1, 2020
A japán fűrészem 0,25mm vastag. Jó acélos. De nem adom mert nagyon jó szerszám és eléggé drága.
De! időnként a fűszerboltban kapható olcsóbb japánfűrész.
"japánfűrész"
Miért akar bárki is japánokat fűrészelni? És ráadásul a fűszerboltban lehet kapni? A hozzászólás módosítva: Márc 2, 2020
Köszi! Ezt sem tudtam eddig, dehát a jó pap holtáig él...
.. és a fejfájára az van írva "vizsgázni mentem"..
a fejfájára az van írva: "tanulmányait befejezte."
Sziasztok!
Keresek Thomson tv Sorkimenő trafót: Csak sorszámot tudok írni: eredeti 10743190 40348A-22 Helytesitő: FBT 41 179-HR 8931 postát vállalom ha van valakinek.
Szia! A rugóra csak tippeket tudok adni például biztonsági öv automatájában lévő tekercs rugó elég széles és kellően vékony a feladatra és több darabot is kiad egy dob tartalma. A vasútállomástól nem messzire lévő hulladékvas feldolgozóban ha még szét lehet nézni én azt javasolnám beszerző forrásnak és próbának vagy autószerelő, szerviz ismeretségből egy elhasznált darabot "szerezni". A redőny automatájában lévő az nem olyan széles de kettőt egymás mellé téve jó lehet. Ezekből is csak ezt a fajtát lehetne megpróbálni.
Köszi, de ezek jók.
A szélesség minimum 25, de inkább 30 mm kell hogy legyen alul.
Fűrészlapból nem lehet összejátszani? Esetleg spakli lemeze is jó rugalmas
Nem tudom mekkora elmozdulást kell elviselnie, valami nem rugóanyagú vékonyabb lemezem van, ha eljössz, esetleg 2 réteg belőle. Spirál nyomórugó nem jó? A játszótéren lovacskázni bevált
Szerintem a lemez mindegy ! Egy rugóra kell szerelni a lemezt, és ennyi...
Szia István!
A spaklira Itt már válaszoltam. Esetleg a fűrészlap beválhat, ha nem túl erős. Több rétegből szintén nem jó. A tetejének 30-35 fokot el kell hajolnia mindkét oldalra (rezgő mozgásban), és meg kell őriznie az egyenességét.
Igen, közben láttam hogy a spakliról már volt róla szó...
Szerintem simán jó, ha alul csapágyazod, felül meg egy spirálrugó...
Légyszi LÉGY SZÍVES tegyél már fel egy rajzot.
A hozzászólás módosítva: Márc 6, 2020
Moderátor által szerkesztve
Janigel tekercs2.jpg-nél a közelebbi végénél csapágy, a tekercs környékén meg egy puha nyomórugó(ez húzás/nyomást is fel tud venni) oldalirányban rögzítve. Bár Janigel azt mondja a rugó hangos. Persze csak ötletelek...
Esetleg bronz lemez? Bővebben: Link
Szia!
Esetleg nagyobb méretű hézagoló készletből a legvékonyabb darab... Vagy itt: Lemez A hozzászólás módosítva: Márc 6, 2020
ktamas66 és ferci köszönöm a válaszokat.
Hamarosan döntenem kell. janigel
De talán van igazság abban a fűrészlap dologban is (ha minőségi és nem sajnálod szétvágni)
A hozzászólás módosítva: Márc 6, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |