Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Hajj, én pedig nagyon jót derültem az oldalon.. Látom, a fórumozók helyett a bizonyos hozzászólás kopott már ki..
Mindazontúl, a káromkodás nem szép dolog, de szerintem nem ezek ismerete avagy nem ismerete adja az értéket. Úgyis mindenki ismeri őket, az átlagember ha valami nagyon egzotikus darabot nem is, de sok nagyon durvát biztos tud mondani. Megtanuljuk ezeket pontosan az óvodában, iskolában, szomszédból, munkásoktól (erre van egy nagyon jó vicc is, de nem szúrom be, mert pont erről beszélünk).. Én úgy gondolom, inkább az az érték, ha valaki mindezek ismerete mellett mégsem használja őket mert felismeri a helytelenségét, és fölöslegességét.. Idézet: „Látom, a fórumozók helyett a bizonyos hozzászólás kopott már ki..” Ahogy gondolod, de ha a fórumozók kopnak ki, akkor kihal az oldal. Azt viszont jól irtad, hogy helytelen és felesleges, szerintem itt aztán végképp. Fery Idézet: „Én úgy gondolom, inkább az az érték, ha valaki mindezek ismerete mellett mégsem használja őket mert felismeri a helytelenségét, és fölöslegességét.” Na, pont ez az, amit egy gyerek nem képes felismerni jól... és azt hiszi, nagyon trendi és divatos, amit csinál... és pont ezért van Fery-nek is igaza! Egyébként azt hozzáteszem, hogy a "Ne fürgyé le" meg a hozzá hasonló viccektől én rosszul vagyok. Egy söpredék az egész... annyira hihetetlenül szánalmas, hogy ezt viccként fogják fel az emberek, és hogy hónapokig, évekig ezen csámcsognak. Hihetetlen. Ezek számomra egyébként nem viccek; mert a normális vicchez és a humorhoz is érteni kell, akármennyire hihetetlen...
Igazad van. Bocsánatot is kérek. Remélem nincs harag.
Én nem haragszom, de mekkora smile ez ? Ez vitorlavásznat használna papirzsepkendőnek..
Fery Jé.... az előbb még zokogott...
MILYEN ez ly-os jééé, másrészt a papa az egy cimborásító jelző
Így már jó? A papát be kell írnom a szótáramba.
FEKSZEEEEEK!!!!!! :zavart2:
Azért a hirdetés többi része lemaradt, ami magyarázza a dolgot.. Bár a kép tényleg érdekes.. Bővebben: Link
Mindenesetre jó.. Még az előzőhöz: természetesen ne a fórumozók kopjanak ki, csak ha már szóba került..
"Na püff neki"
Ahogy a tanárom mondta anno!
Tudom, hogy a lényeg lemaradt, de nekem ez így tetszett, hogy felrak ellenállásokról képet, és kiírja hogy nem elkó
Ha már itt tartunk, akkor a "full parasztos" Hűtés hogy néz ki a videokártyán?
Így legalább egyáltalán nem lessz melege/elege... Sajnos ebben a gépben már, másodszor adta meg magát a táp. Majdnem egy év üzem után megfutott a táp és vitte a memóriákat a videokártyával eggyütt, két hónap után visszakaptam, (most vasárnap) aztán tegnap(csütörtökön),ugyanezt produkálta, és még nemtudni hogy még most mit vitt szét.
Azt tudom, hogy voltak színkódos kondenzátorok. Azt nem tudom, hogy ma még vannak-e forgalomban?!
De hogy az ellenállást illetve az induktivitást "lekondizni"... (már csak az aukció képe miatt) akkor honnan tudja, melyik a stiro és melyik poli?
a kép alapján a konfignak minimum 400W-os tápot illik adni, ha kisebbet használsz ne csodálkozz hogy elszáll !Ugye nem sulinetes??
Kerülendő márkák: Chieftec , Codegen , Vargáné és tsa. Bővebben: Link
Nem sulinetes, az kéne még csak!!!
Annyit javítottam belölle mint a bűn! A codegen, mercuri, Vargáné és egy társa abból egy "tonnát javítottam".(itthon is örzök úgy 30 darabot, bontásra)(fujj!!! Utálni f*s kinai javitni)! A táp meg 650W -os hogy ne legyen tulterhelve, így kevesebb hőt produkál, így nagyobb lessz (lenne) az élettartama!
Ja és a PFC hal meg benne a legtöbbször, sajnos legtöbbször, illetve a +-5 vagy 12V os ág, illetve olyan zajos amplitudójú, hogy még az oszciszkópot, sem merem rákötni. (a trorid, induktivitásból is hallatszódik, jól a zaj, némeyiknél, akkorát fütyül hogy azzonnal, kihuzom, mert különben pukkanna egy hatalmsat)
Bezzeg, a "hőskori" IBM tápok, a mai napig tökéletesen működnek (azért a tápoldali elkókat cseréltem), és jelenleg akkut töltök rólla! Ja az én tápom nagyfesz oldala, elég Brummos is volt, amit a vezérlés adott ki magából, és 50Hz kattogást hallatott, és ezt próbálta korrigálni a DC/DC konverter. Még a szervizet is fel akartam hívni, de addigra mondta be az unalmasat, de csak a memóriák nem viselték el a tranzienseket, és a tápban a -5V szált el.
Én régebben fogtam a Codegen Display! tápom(300W), kicseréltem benne a primer olali kondikat és tranyókat --kb 2x akkora teljesítményűekre. ( ne kérdezzétek, nemtudom miért csináltam) így megy már vagy 5 éve. Már vennem kéne másikat... Vargáné és tsa de rég szeretnék már egy olyat szerezni dísznek
|
Bejelentkezés
Hirdetés |