Fórum témák
» Több friss téma |
és végülis ez a pisztolypákás megoldás annyi h a drót heyére egy hosszabat rakok be ?
Amit rajzot küldtem előbb azt nézd meg!
Amúgy jó, csak az a baj, hogy az egész vezeték fűteni fog mindenhol, és a lényeg csak az, hogy egy ponton fűtsön. [off]persze a pákahegyet vedd ki[off/]
most ott az akármilyen az max 1m
Az a "fekete"vezeték legyen minnélvastagabb, a spirál,meg minnél vékonyabb.
Nem véletlenül írtam hogy az általad rajzol "fekete" vezeték legyen 6os, és a fűtőszál 1es! Az "akármilyen hosszú" itt az nem lenne jó, minnél rövidebb legyen (minnél kisebb elenállású ), a spirál meg (sokkal nagyobb ellenállású).
okés
köszi hát ezt a megoldást kicsit egyszeröbb lesz kiprobálni majd meg látjuk menyire válik be
Sok sikert hozzá!
a mázlista! Pakson biztos nem lessz áramszünet ! A képen egy TECCŐŐS pillanat pákát látni, 15 füstöltem le belölle
amúgy nem csak az áram szünet miat érdemes pakson lakni mert este még lámpa sem mert mindenki világit
amúgy találtam egy darabka rézdrótot aztán csináltam egy spirálszerüvalamit kicsit gyenge lett a kép minőség (telefon) ezért rosz ha a digit bátyám gépére van kötve
Tökéletes!
Nállunk már a a 22kV os kábeleket is megfurták (szó szerint), próba fúrást végeztek, Füzítőn a régi timföldgyár helyén, mert oda is valami iparipark kerül. A Furógép karjából a fele eltünt, a fickó meg egyben maradt (egy kis sokkal megspékelve). Közben meg, csodálkoztam hogy miért van nállunk 187V, a 230Vhelyett. (Semmi kárt nem okozott nállunk, mert a védelem azonnal "megszólalt",és letiltotta a lakásban a Fázis Nullát, szerencsére,a feszültségetmegegy döpréz volmérő méri direktben.)
meg mértem és kb 0,5Ohm az ellenállása tehát az összekötö drótnak 0.1Ohm körül kéne lennie ugye?
mondjuk azt is meg lehetne csinálni h egyből ezt a spirált kötöm rá a pákára?
Igen!... Igen! Igen!
én nem mértem meg, annyira hajtott az egóm
mondjuk azt is meg lehetne csinálni h egyből ezt a spirált kötöm rá a pákára?
erre nem válaszoltál
De már igen! föntebb
de mégegyszer olvasom szerintem válaszoltál
ugy h bocsi
Nincsen gond!
Közvetlenül ha rákötöd, azzal sem lessz gondja a vellernek, de én amikor vpipázom, akkor én nem nagyon, szeretem még tartani a pákát is, hosszú távon meg fárasztó!
kint volt a mühelyben egy ilyen szerkezet
na kiprobálom jó lesz-e
Spirálnál, ívesen kell kivezetni a a szálat, mert különben, eloxidálódik hamar és megszakad!
Jajj, ami még feltűnik a képen, az az, hogy zománcozott huzalnak tűnik.
Remélem nem az, mert ha igen akkor csak úgy magában üzemeltesd! (leég a zmánc, utána használahtó)
jaja jól látod zománcozot de igy legalább tudom h jó vagy nem mert elég erősen elkezdett fűstőlni aztán abba hagyta majd végig kapargatom egy késel de amugy fasszán megy csak nem tudom h menyire mehet fel a hőmérséklet
Akkor jöhet a BétaTeszt 1.0 verzió! (aztán majd jöhet a Path.)
hát nem tudom háyn fokos de a papirt meg barnitotta úgy h olyan 300°C körül van mert amikor vasalózom a nyákot és a vasalót roszul állitom be akkor ugye meg barnitja a papirt
béta teszt
Bétateszt = nem végleges, teszt verzió
Tyű, ez nagyon tetszik! Grat, szép munka (és jó ötlet(adó)! Hőmérsékletmérés meg sztem fölödleges. Rárakod, aztán meglátod, hogy működik-e.
Ez még alfa teszt volt nem? Ha jól emlékszem, a béta a bugjavítás utáni nyílvános próbaverzió (ahol kiderülnek a rejtett bugok is). Aztán lehet, hogy nem...
Kössz a gratot! De ez nem az én munkám, szerintem elklikkelted. Én az ötletgazda vagyok, és kivitelező!
Pteti989 -nek szivárogtattam ki a titkos "FBY aktákat", és nállam a prototípus van, és az is jól műkxik. aképeken Peti989 munkái vannak
ja és én is peti vagyok (Cserháti Péter), legalább a petik trtsanak össze
Sziasztok én is kipróbáltam nekem kb 15 perc mire felfut!
Arra gondoltam hogy ez a paka 2.4V körül ad ki és ha én mondjuk 24V ot adnék neki de ennek kicsi az ellenállása és nem tenné tönkre a trafót? üdv itt avn pár kép kedv csinálónak
Tegyél rá, vékonyabb vezetőt.
(akkor jobban fog fűteni) |
Bejelentkezés
Hirdetés |