Fórum témák
» Több friss téma |
Radelkis(?) pX mérő. Olyan, mint egy pH mérő, de elektródtól függően mást is lehet mérni vele.
A hátán nincs adattábla/címke?
Sziasztok.
Egy arduino nanoban taálható ez az alkatrész, és szeretném tudni, hogy mi ez,ellenállás vagy kondi. Ugyanis ha az egyik lábát, (a stabkocka felölit) össze zárom a test ponttal, akkor érez valamit a számítógép, (jelezi a hardvert) különben nem látja a gép. Vagy mi lehet a baja a nanonak, hogy nem látja a gép? (eddig jó volt, használtam is.) Köszi előre is.
Ez elég érdekes, mert az egyik lába talaj és kondinak tűnik. Mérj rajta feszültséget.
Mi lehet ez, és használható-e valamire ?
Bővebben: Link Hozzá való akkumulátor A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2020
Szia ez gyakorlatilag egy Allen Bradley PLC-hez való memóriavédő, ami tovább tart mint a csak a magába a CPU-ba rakható 1/2 AA elem, elvileg a PLC tölti is a benne lévő akkut lényege hogy a PLC memória tartalmát védi akkor amikor a vezérlőt lekapcsolják. hogy mire használható? leginkább arra amire gyártották, de gyakorlatilag egy töltésvezérlő akkuval dobozban(szünetmentes).
Köszi szépen a választ.
És neked nem kell ? A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2020
Szívesen, ha elvileg jó, akkor érdekelhet.
Nem tudom hogy jó vagy sem.
Macskát dobálni is jó. Mindenképp írj hogy kell-e, de érte kell jönni Bp.X ker. Ha neked nem kell felteszem az ingyenbe. A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2020
Köszi, de nem járok arra...rakd fel nyugodtan.
Szeretném kérdezni, hogy ez a típusú kondenzátor milyen területre, feladatokra jó?
A felvétel nagyon vacak, de nincsen jobb eszközöm. Köszönöm.
Bárhol használhatod, ahol a ráírt feszültség értéket nem léped túl és akkora kapacitásra van szükség, amit feltüntettek rajta.
Köszönöm szépen.
Szétszedtem egy rossz TV-t.
Kivettem belőle egy ferritmagos trafót. A középső, hengeres résznél nagyjából 1 milliméter a légrés. Mire jó egy ilyen vasmag? Lehet belőle ellen ütemű invertert csinálni?
Idézet: „Mire jó egy ilyen vasmag?” Macskát dobálni? Idézet: „Lehet belőle ellen ütemű invertert csinálni?” Lehet. Mi a kérdés?
Volna esetleg egy bolondbiztos kapcsolásod egy ilyen inverterről?
Meg még azt is kérdezném, hogy mire jó a légrés egy ilyen vasmagnál?
Idézet: „Volna esetleg egy bolondbiztos kapcsolásod egy ilyen inverterről?” Ezzel megfogtál. Náluk sohasem lehet biztosra menni.
És mondjuk egy 50 százaléknál jobb esélyű kapcsolás?
Mekkora teljesítményt akarsz az inverterből? Mekkora az a trafó? De ha belegondolsz az a komplett tv hány wattos volt, attól biztos többet szeretnél....
Nem tudom mekkora teljesítményű volt. A kávát már régen kidobtam.
A trafó külső méretei 41,8 mm széles, 45 mm magas. A középső, hengeres rész átmérője 15,5 mm. A csévetest 27 mm hosszan tekercselhető. A légrés 1 mm. 100 Wattot esetleg ki lehet venni ebből a vasból? Ha nem az se baj. A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2020
Lehet, de nem a legjobb. A légrés a vasmag telítődésének megakadályozása miatt van. TV-nél fontos. Nem életveszélyesek a vasmagok. 10 KHz fölött tud 100 W-ot.
A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2020
Köszönöm szépen.
Sziasztok! Ezek milyen alkatrészek és mire valók?
Köszi.
TCA280A
A másik feltehetően egy gáz érzékelő szenzor.
Ok,kösz. Másik, van egy ilyen cuccom, szeretnék megválni tőle, mit érhet? Neten nem találtam infót de még fotót se róla.
Ellenállás dekád
Azért van bőven kép az ellenállás dekádokról. Azonos a tiéddel A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2020
Szedett már szét valaki tv nagyfesztekercset? Olyat, amelyikben a többszöröző is benne van?
Engem az érdekelne, hogy hogyan lehet úgy szétszedni, hogy a belseje épen maradjon.
Valamilyen MIL csatlakozónak néz ki.
Itt nézz körül: https://hu.mouser.com/Connectors/Circular-Connectors/Circular-MIL-S...-9uhfv
Üdv! Jellemzően benne van a sokszorozó. Szétszedni? Szét maratni a műgyantát, ha ...
Üdv.! Arra gondoltam, hátha létezik valami oldószer a műgyantához.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |