Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok
Erdeklodnek, hogy van-e lehetoseg korabban megirt cikkek torlesere? Elore is koszonom Udv Gyula
Jobb oldalon: Tartalom szerkesztése. Ha felnyitod, rajtad kívül senki sem fogja látni, valahol ott van a törlés opció is.
Mindet. Aztán amelyik olcsóbb/szimpatikusabb azt választanám.
A hozzászólás és válaszai - felhasználói kérésre - törlésre kerültek.
Első fenyőfa rendelőm és kisöccse.
Rengeteg van.
Elvileg ma éjjel lesz "gyérítés". Az a fehér füstös.
Pedig pont azért nem mentem. Szúnyog "allergiám" van.
Ilyenem nekem is van (5 éve?). Még nem cseréltem benne elemet, mert nem kell használom. Néha legyeket kaptam el vele.
Itt nem rég ment el a füstölő. Remélem párat elintéz, és azt is remélem nem csak a fagyok beálltával tűnnek majd el.
Igen,biztos jó, bent a házban. Van elektromos rovarölőm konnektoros bentre. Ha kiraknám lehet zárlatos lenne.
A kedvenc helyük a kocsi motorja, amikor elindul vagy 100 egyed távozik a kocsi alól. Igaz nem vagyok még túl idős, de még ennyi szúgonyot nem éltem ezidáig ami most van.
A kerítés mellett tujasor van. Ha szélcsend van, akkor K-Obiol rendet tesz, egy generáció elpusztul. De mostanában állandóan fúj... Viszont ezzel napnyugta után egyet suhintok, mint csillagszóró, nemhogy hetet, de háromszor hetet is elkapok. De hát a szúnyog fontosabb, mint az ember. Még nincs meg a hatékony technológia. Vagy túl drága?
Ezek szerint van hatékony technológiád a kifolyt elem utáni trutyi eltávolítására?
Igaz itt a városban van holtág és itt az élő Tisza is. Volt szúnyog eddig is minden nyáron, de most sok van, ami tényleg elviselhetetlen. Szegény állatokat sem irigylem a természetben.
A hozzászólás módosítva: Júl 13, 2020
Én irígylem őket. A farkukkal elég hatékonyan tudnak célozni.
Nem tudom, milyen elemek, de nem akarnak kifolyni. Na, holnap megnézem, de tavasszal még jók voltak (működött az eszköz).
Itt is most ment el, de csak az egyik utcán. A másikon nem ment végig.
Tehát ha csak minden második utcán megy akkor az tényleg csak max. gyérítés. Szerintem szemfényvesztés az egész. Kint 11°C van. Ilyenkor repül a szúnyog?
Meg van oldva az esti kijárási tilalom.
Az enyéimben (2db van) Akkumulátor van gyárilag. NiCd. vagy NiMh.
De van gond.
Az enyémben 2000 V keletkezik, ami tölti a 47nF 600 V-os kondit, ami hangos csattanással szikrával csapja a bogarat. A 600 V kondi pár perc után felrobban, valamiért nem bírja a 2000 V-ot, eddig tartott mind a három komplett teniszütő példány. Nem találok 2000 V kondit ami beleférne. Van egy negyedik féle, ebben 10nF 2000 V kondi van, kb.: 1100 V-ot generál, kevés a rácshézaghoz alig van átütés bogárra ha mégis áthúz, a 10 nF is kevés szúnyoghoz.
Üdv
Foxpostnál hol lehet megnézni, hogy mi a küldemény súlya és mennyiért adták fel?
Neked adták fel? Akkor addig még meg nem jön addig sehogy.
Rajta lesz a dobozon a feladási díj?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |