Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elektromos kapásjelző
Témaindító: hohohorgász, idő: Nov 28, 2006
Témakörök:
Másik oldal
Hi!
Talán a Q1 hajtja meg a trafót. Üdv. M.
Ha lenne műszered, már tudnál mérni, hogy rossz-e a Q1, vagy már oda jut valamiért feszültség, ami miatt nyitva van valamennyire.
De van, már nála is van a cucc. Csak azóta nem beszéltünk, nem tudom pillanatnyilag hogy áll a dolog.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Arra lennék kíváncsi, hogy van lehetőség, bármilyen jelzőhang felprogramozására?
Hello! Ezt a kérdést legfeljebb csak Te érted. Mert a többiek nem fogják tudni hogy miről van szó, maximum a topik címéből, hogy ha igaz kapásjelzőről van szó..
Elnézést kérek a fogalmazásért!
Elektromos kapásjelzőre szeretnék más hagot, ha erre van mód, lehetőség.
De ha nem írod meg, milyen típus/fénykép, honnan tudják hogy lehet-e vagy sem?
Én sajnos nem ismerem, de abból a mukticolorur feliratból arra gondolok, hogy ebben már mikrokontroller van. Annak programján pedig nem módosíthatsz, csak ha erre fel van készítve.
Ha van rajta távműködtetéshez kimenet, akkor ahhoz lehet barkácsolni másik hangot.
Köszönöm a válaszod, sajnos ez a típus nem
csatlakoztatható vevőegységhez!
Érdemes lenne szétbontanod és a NYÁKot lefényképezni úgy, hogy rendesen lehessen látni ki kivel van benne. Mert bár a benne lévő programot kiolvasni / szerkeszteni tuti nem fogod, de attól még előfordulhat, hogy lehet a szerkezetet módosítani.
Köszönöm szépen, de az ilyen jellegű munkához, túl amatőr vagyok!
Azt gondoltam, ez ennél egyszerűbb!
Nem tudom, hogy lehet-e hangot programozni, neked van ilyened, ezért kell legyen hozzá leírás.
Viszont van lehetőséged, akár megbontás nélkül is. Van rajta swinger kimenet, oldalt egy kis jack aljzat. Azon kapáskor jön ki jel, hiszen a swingerben levő LED világít.
Igen, van rajta jack aljzat.
Azon keresztül van lehetőség? Leírás van hozzá, több nyelven is, kivéve a Magyar nyelvet!
Esetleg, ha feltöltöd az angol nyelvűt, megnézhetjük. Vagy ahol vetted, az üzletben biztosan meg tudják mondani, hogy a programozás megy-e.
Megtaláltam a Magyar leírását,
de sajnos programozásról szó sem esik. Köszönöm a segítőkész hozzáállást! Üdv, Zoli.
Sziasztok Udv.mindenkit..Tudnatok segiteni nekem,hogy ebben a kapasjelzo szettben lehet e hangot cserelnii??a valaszt elore is koszonom..
Itt az angol nyelvu leiras..marka nem ismert..
Az adókon (transmitter) van tone gomb, azzal tudod különbözőre állítani őket. A gyári hangon kívül elég nehéz lenne bármi mást belerakni.
Sziasztok,
Nekem egy érdekes problémám lenne. Rendelkezem egy Carp Academy Sensor WDS kapásjelző szettel. Ez pedig a kék kapásjelzőt elfelejtette. Nem lehet hozzá hangolni. Viszont a kék helyére bármelyik színt tudom hozzáállítani, de a kéket egyik szín helyére sem. Vettem egy másik kék jelzőt, de azzal is ugyan ez van. Ezért gondolom a vevővel lett valam, de nem értem, hogy miért csak a kék adó frekvenciáját nem hajlandó hangolni.... Valami ötlet valakinek? Köszönöm! Péter
Sikerült megcsinálni eztet? Ugyan ezt a kütyüt vettem meg.
Utána volt egy másik hozzászólás, hogy neki hogyan sikerült.
Sziasztok segítséget kérnék sentál rádiós kapásjelző vevője 20-30 másodpercenként jelez ha nincs is kapás ha kivannak kapcsolva a jelzők akkor is megtudná javítani valaki, vagy vennék egy vevőt és rá kellene tanítani a jelzőket
Sziasztok!
Adott egy 2+1 elektromos kapásjelző szett. A probléma az, hogy az egyik jelzőt nem ismeri fel a vevő! Ennek javításával foglalkozik valaki, aki segítene a hiba feltárásában, javításában? Előre is köszönöm a válaszokat! Üdvözlattel, Zoli.
Sziasztok! Egy olyan kèrdésem lenne, hogy előfordulhat e, hogy egy elektromos kapásjelzőnek (rádiós) csökken a hatótávja? És ha igen lehet e kezdeni valamit vele?
Következő: 1. oldal »»
Igen, előfordulhat. Merül az elem, szennyeződés, oxidáció az antenna környékén, elemcsatlakozónál stb.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |