Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Kár volt cserélni ...
Okos ember a más kárán tanul, a hülye a sajátján se.
Tudjátok mi az Igazi szeretet ?
És ez igaz ...
Nem tudom viszonozni, kár.
Pedig megnéznélek - titokban - miközben kiszívod egy vérszívó nyakát ...
2 minimum, csak ebben az esetben fékbowden a neve.
Azonban hogy én se maradjak ki, egy igazi izomautót hoztam el nektek: A hozzászólás módosítva: Szept 4, 2020
Hogy tudtak kihozni ilyen hatalmas teljesítményt 5700 cm3-ből?
Biztosan már lógnak kicsit a dugattyúk és oda kompresszió.
Azaz azok a paripák már kint legelésznek
A Simsonomban is volt ennyi lóerő lapos dugattyúval (1958...).
Na ja, csak mielőtt Simsondicsőítésbe kezdünk: az a 250cm3 volt, abból is a sport...
50 cm3 az a 250 cm3 ...
Volt belőle 250 es is , csak itthon nem volt elterjedt típus Bővebben: Link
Na, ezért írtam, amit írtam. Mert elhiszitek, hogy a Simson micsoda dicső. És csak az 50cm3-ről tudtok, és azt hinnétek végül, az tud 14 lovat.
Bizony, 14 lóerő csak a 250cm3-esben, abból is a sportváltozatban volt. A hozzászólás módosítva: Szept 5, 2020
Hogy ne agressziónak vedd az előbbi írásom, kerestem is néked:
simson250 Itt még azt is leírják, amit mindig is dünnyögtem: annyira BMW utánérzés
Abból is volt 2 változat. A domború dugattyúval nagyobb volt a kompresszió és 15,5 LE.
Sosem árthat egy kis plussz tudás a nem szabvány csavarokról.
És ezt - mint az asztalos a facsavart - kalapáccsal kell beütni, "jó azúgy"
Kedvencem a rossz oldalról süllyesztett furathoz való.
Nem emlékszek hirtelen, melyik TV reklámhoz kapcsolódik egy facsavar becsavarása. Még nem láttam eddig balmenetes facsavart, szemre ráadásul a manapság használatos Reisser csavar.
Erre gondolsz? Bővebben: Link
Optikai csalódás merre forog... Ha megnézed a csavar menetlejtését jó az...
Én csak linkeltem a reklámot, nekem mindegy merre forog
A hozzászólás módosítva: Szept 9, 2020
Persze,mert biztos nagy képernyős Tv-d van
Ez az eset nálunk megtörtént ...
Kábelköteg készítéshez kellett egy pozdorja táblán sablont legyártani a TMK -s társaságnak. A vezetékek helyét színes vonalak, az elágazásokat pozdorja csavarok jelölték ki. Az "asztalos" szaki kapta meg a feladatot ( mégis csak közelebb áll hozzá a feladat, mint egy hegesztőhöz ). A többiek a kalapácsolás hangjára lettek figyelmesek. Nézik mit csinál ... A csavarok helyén kalapáccsal üti be a csavarokat. - Hát te mit csinálsz ? - kérdék. - Mit csinálnék ? Rakom a csavarokat a helyére ... - De hát azt csavarhúzóval kéne becsavarni ... - Miért ? Van azon rece ! Mármint menet.
A recec mint tudjuk a Prunus spinosa termése, ami idővel sötétebbé válik.
Ez a "recec" nem az a "rece" ...
Hogy jutott eszedbe, hogy ez az a reklám? Reklámpszichológia.
Lassan annyi reklám van minden adón ( és mindegyiken ugyan az ! ), hogy az ember már kívülről fújja őket. Vagy ahogy neves komikusunk mondotta volt: Nem elég, hogy nézi, meg is tanulja ...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |