Fórum témák
» Több friss téma |
Szia! Annyira részletesen nem ismerem a kocsit, hogy a kötési csomópontokat is tudjam, hogy hol vannak de más választásod nem lesz ennek kiderítésére. Az biztos, hogy ha a vezető oldali ajtókapcsoló működteti a tükörnél lévő mennyezeti világítást akkor annak a három állású kapcsolója jó. A kapcsoló "A" állásában az ajtók működtetik a belső világítást az ON-OFF az értelem szerű. Ha mennyezeti középső lámpa nem világít az lehet, hogy a kapcsoló hibája szokott lenni, mert oxidos a felülete és nem kapcsolja a testet. Ezt úgy tudod kipróbálni, hogy oda vezetsz egy vezeték szálon testet és az izzót megtáplálod a B/R szálon, kapcsolóját be kapcsolod. Ha így sem világít akkor a kapcsolót is kihagyva adsz az izzónak negatívat. Persze mindenek előtt azt kell megnézned, hogy ott jelen van e 12V-t. A többi ajtó kontaktus csomópontja az az általad jelölt piros szaggatott körvonal alatti csomópont lenne, mert, hogy a vezető oldali szálon működik egy funkció.
Sziasztok!Van egy 2003-as 1000-es swiftem.A problémám a következő:az autó többszöri indítás után indult csak be,majd leállás után már nem indul be.
Suzuki Swiftnél a műszerfalon mit jelent a következő piktogram? Sárga színnel egy autó van rajta egy lakattal. (Az autó valószínűleg emiatt nem indul.) Segítségeteket előre is köszönöm.
Ez szerintem immobiliser hiba lesz. Ha van másik gyári kulcsod, próbáld ki azzal is.
A hozzászólás módosítva: Dec 19, 2019
Nézd át a biztiket, hátha amelyiknek köze van hozzá oxidos az érintkezője. Próbaképp vedd le az akkusarut vagy 10 percre, hátha csak megzavarodott.
Ez a lámpa folyton ég ha rajta a gyujtás millámpa esetleg (füstgáz miatt ) rosz gyertya valamelyik henger idönként nem megy
sziasztok!SUZUKI SWIFT 2002 sedánból a hibásan működő SELCA 6.21-es riasztót szeretném kikötni ,most szervíz üzemmódban van,tudna valaki tanácsot adni ,hogy fogjak hozzá ?
Sziasztok.
2005-ös gc-be épített már be valaki univerzális központi zárat?
Sziasztok! A kicsike swift az alábbi jelenséget produkálja!!!
A gyújtás ráadásakor a check eigne lámpa nem világit, de az olajnyomásjelző az igen. Nincs szikra és az üzemanyag szivattyú sem megy. Próbáltam kivillogtatni a hibát de semmi, a műszerfal izzók jók. A motorvezérlő elvileg kap áramot de onnan semmi tovább. Legalábbis úgy tűnik. A biztik jók, volt benne riasztó de az kikötésre került. Köszönöm előre is a segítséget!!!!!
Sziasztok!
Suzuki Swift 1.3 1995-ös. Az aksi mellett van egy kis biztosíték doboz, benne 2 relé, A/C ill. FI felirat a tetején, valamint hozzájuk tartozó biztosíték. Az FI 15A-es biztosíték kiolvadt és leállt az autó. Csere után megy, de szeretném tudni, hogy vajon mi okozhatta a meghibásodást. Az autó elektromos rajzán nem találom ezt az FI megnevezést. Valaki tudna ebben segíteni, hogy mi lehet ez és hogy mi okozhatta a hibát?
Szia! Szerintem az A/C az a klíma reléje a másik pedig a kőrelé amiről az üzemanyag szivattyú és a "karburátor" (ISC, EGR) rész kap táplálást.
Köszi. Ez a kép róla, a fedél levéve. Az a tippem, hogy a Fuel Injector lehet, de nem biztos, másrészt pedig ami igazán izgat, hogy mitől ment ki.
Főrelét akartam írni csak jó mellé ütöttem ... Nem ismerem ezt a kiosztást de ha vezeték szín szerint nézed a biztosítékot, hogy hová ad táplálást akkor talán kideríthető, hogy mitől olvadhatott ki vagy idézhette elő a kiolvadást, mert sok fogyasztó megy 15A-ról de mind más színnel van leágaztatva. A képek között találsz kiosztást a biztosíték tábláról.
Például:
Bővebben: Link
Szia!
Jó lenne tudni a jármű gyártási idejét. Ha Swift 1-es akkor küldöm a kódokat.
Üdv Mindenkinek!
Suzuki Splashez hol lehet legjobb áron kulcsot másoltatni? Együtt kellene a távirányitós központizár vezérlővel, mert azzal együtt hagytam el. Tibor
Szia!
Találtam még pár kódot: "Az öndiagnosztikai rendszer kodjai: 12: Normális üzem, nincs észlelt hiba 13: Oxigénérzékelő 14,15: Vízhőmérséklet érzékelője 21,22: Folytószelepállás-érzékelő 24: Járműsebesség jeladója 33,34: MAF senzor 41: Gyújtás jel 42: Forgattyús szög jeladója Üdv: Gábor
Sziasztok.
94-es swiftbe szereztem csak a a bal elso ajtoba kozpontizarat. Mivel masodik autokent csak en hasznalom igy a tobbibe feleslegesnek tartom. Szoval univerzalis ali-s vezerlovel akarom mukodtetni es a “parositasra” lennek kivancsi mit hova kossek majd. Egyenlore a vezerlo nem jott meg csak a zarat szereltem be. A zar csatlakozoit fotoztam es a vasarolt vezerlo linkje: https://a.aliexpress.com/_mLfhasf A hozzászólás módosítva: Szept 9, 2020
Üdv mindenkinek! Lehet, hogy butaságot kérdezek de suzuki swift sedan 1.3 glx-be hol találom a központi zár vezérlőjét?
Szia!
Ha jól emlékszem a kalaptartó bal oldalán van alulról beszerelve. Üdv: Gábor
Köszönöm meg van. Meg is javítottam. Van rajta egy antenna, lehetséges, hogy gyárilag távos volt? Lehet hozzá szerezni? Hol? Köszi...
Szia! Nekem kb 10 éve volt, az távvezérlős volt. Beszerzési forrást sajnos nem tudok, de szerencsére nem túl bonyolult. Talán egy univerzális vezérlő megfelel, riasztóra rákötve a táv kérdése is megoldható.
Üdv: Gábor
Szia! Ha csak a táv a gond akkor Aliról lehet rádiós távszabályzót venni nem túl nagy pénzért, össze lehet hozni a kettőt.
Már szemezek ilyesmivel. Lehet, hogy az lesz. Gyárit biztos nem tudok szerezni. Vagy csak méreg drágán...
Szia! Nem vagyok benne biztos, hogy gyári létezett. Szerintem ez is utólag beépített szerkezet lehetett. Ha jól emlékszem csak kulcsos volt a központi zár, de rá lehetett kötni a riasztóra.
Nos, nem tudom... Ez van benne.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |