Fórum témák
» Több friss téma |
Akkor ez olyan volt mint rádió-adás technikában a műterhelés..
Nem néztem utána, de próbáltam mindkét fajta megoldást, a kábel CAT5e.
Üdv! Azt hittem, hogy a Chrome problémája, de már gyanús mindenki. Sem a Fácsén, sem itt, nem követi a böngésző a hivatkozást. Az oldalt még eltalálja de a topikot nem. Itt a piros keret is kezd elmaradozni. Gondoltam másik, M$ saját böngészőjét használom Ugyan az. Az operát nem tudom, mert ott már új Fácse fut és azt nem én használom. Ismerős jelenség? A gép most lett újratelepítve. Na ez is egy vicc. A 7-es kibírt másfél-két éves. A 10-nél idén ez már a harmadik. igaz abból két adatlopás volt a főindok. Mert a 10-es nagyon biztonságos, vagy mi.
A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2020
Sokan tényleg nem értenek hozzá, és már itt is belefuthatsz rezezett vas-ba ha villanyszerelési üzletben veszed.
Tudnék én is mesélni, de majd egy másik topikban...
Sziasztok!
Van Öngyógyító Vinyó, vagy mi erre a magyarázat???
Antikzsolt:
Nem hiszem, hogy általános lenne a problémád. Ha minden Windowsos telepítés így működne, akkor szerintem már feltűnt volna nekünk is. >100 Win10-es gépet felügyelünk és van olyan céges ügyfelünk, ahol többen is egy mobil netet használnak. Mivel eddig eszembe sem jutott részletesen monitorozni ezt a dolgot nem tudom megmondani, hogy mennyi lenne a normális, de pár napig figyelni fogom a saját céges notebookomon. Mobil nettel fogom én is használni, a zseb-routerem pedig számolja a forgalmat. Víruskeresőt mit használsz?
116 nap alatt 1454 indítás nem szép dolog. Jelentősen csökkenti a merevlemez élettartamát.
Futtattál rajta felületellenőrzést? A HDSentinel állapotjelentése sok esetben egy kalap *** sem ér, mert csak a S.M.A.R.T adataira támaszkodik. Több kukás winyóra is ítra ki nekem annó a 100/100-at, le is szoktam róla.
A HE oldalán tiltott a káromkodás és a vulgáris szavak használata! A hozzászólás módosítva: Okt 6, 2020
Moderátor által szerkesztve
4.6-os verzió..?
5 éves? vagy öregebb? ne viccelj hogy felfedeztél egy élő dinoszauruszt... A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2020
Egy 10 éves HDD tesztelésénél nem biztos, hogy ez nagy gond. Persze ha azóta a programot jelentősen fejlesztették az más. Sokat évekig etalonnak tekintették a "HDSentinel képét", miközben olyan HDD-n indították el, amely részben, vagy egészben évekig nem volt használva.
Volt olyan esetem többször is, hogy egy 100/100-as HDD egy felületellenőrzés után (csak olvasási teszt, de másik progival) 15% alá esett hirtelen...
Igen volt a win10 használva.
= A Win10 beépített víruskeresőjét használod?
Egyszer minden jó véget ér... Ma ezzel fogadott az Adobe Flash!
Létezik-e ehhez valami "Adobe független" alternatíva? Nem kellene végleg elveszíteni. A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2020
Manapság már semmi sem használja a Flash playert, így nem fogod hiányolni.
...csak pl. itt ezen az oldalon a segédprogramok között az ellenállás érték számoló...
Meg kell nyomni az uninstall gombot. Én már évekkel ezelőtt megtettem.
Nekem is ez jött elő,de akkor mi van helyette?Vagy mit lehet helyette használni?
Jogos! Uygan nekem egy "Adobe független" program biztosítja a Flash fájlok offline futtatását, de a fennmaradó online tartalmakhoz (játékok) is kellene valami alternatíva, ugyanis emiatt nem tölthetek le "mindent", hogy használható maradjon...
dara-nak teljes mértékben igaza van! Egyáltalán van-e valami helyette??
Ez nem a te problémád, hanem az oldal fejlesztőjének gondja, ha egyáltalán van itt ilyen poszt. Addig is használj más online programot, más weboldalról.
Nem csak itt lehet probléma, hanem egyéb, online játékokat tartalmazó oldalakon is! Alternatív megoldás egyértelműen a felhasználónál kell, hogy továbbra is használni tudja a felt maradt tartalmakat!
A játék, amivel évek óta játszom online, szintén Flash alapú volt. Amikor jött a hír, hogy kivégzik a flash-t áttértek WebGL alapokra, egy darabig elérhető volt mindkét verzió párhuzamosan, aztán a flash süllyesztőbe került. Nem tegnap volt...
Én nem használtam eddig sem, csak fenn volt a gépen, mindig frissített. Csak épp egy másik topicban írta valaki, hogy nem megy az ellenállás számoló. Kipróbáltam, automatikusan nem indult, csak ha engedélyeztem a flash.
Én a kongregate.com oldalon szoktam játszani. Sok játék már html5 alapon nyugszik ott, de csak a fejlesztők egyéni preferenciáján múlik, hogy a flash alapú játékukat átírják-e, vagy nem foglalkoznak vele többet.
Sajnos el kell fogadni, hogy a flash is már történelem, a web életében nem is az első olyan technika, ami a múlt ködébe fog veszni (shockwave ismerős még valakinek?). Az egyébként, hogy megszűnik a támogatása év végén, nem jelenti automatikusan, hogy nem is lehet többet használni. Csak erre a célra külön kell tartani egy nem frissülő böngészőt flash pluginnel. Illetve a kongregate a Supernova SWF Enabler kiegészítőt javasolja használni ilyen tartalmakhoz.
Ezt találtam: BlueMaxima's Flashpoint. Ez tulajdonképpen egy saját keretprogrammal őrzi meg a klasszikus Flash játékokat. A "Flashpoint Infinity" verzió letöltése javasolt, mivel a teljes (Ultimate) kicsomagolva 480 GB(!) helyet foglal. Az "Infinity" telepített alap mérete csak 1.8 GB, ami persze a használat során hízni fog.
Idézet: Nekem igen. Max. ~15 régi .dcr fájl lehet nekem letöltve. Akármennyire hihetetlenül hangzik, a jó öreg Internet Explorer alá még simán telepíthető a Shockwave Player a kőkorszaki letöltések offline futtatásához, ezen kívül pedig már egyáltalán nincsen támogatása! „(shockwave ismerős még valakinek?)” A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2020
Én innen szoktam letölteni. : Bővebben: Link Bár Neked lehet a legújabb verzió van már.
Ezek szerint igen, nekem a legújabb van. Az az érzésem, hogy alternatív forrásból telepítve is fogja észlelni a helyzetet és ugyanúgy tiltani fogja magát. bbb által javasolt "Supernova SWF Enabler" beépülő jó ötletnek tűnik, csak sajnos a Firefox verzióra egyenlőre még várni kell.
Felesleges szándékosan biztonsági lukat ütni a pajzsunkon és hátsó bejáratot nyitni az ellenségnek..
Inkább uninstalláljuk, és ne használjuk a ráépülő gagyi alkalmazásokat se.
Sziasztok.
Van egy Asrock P488+ alaplap amire feltettem a Win7 rendszert, szépen működik, csak a kikapcsolákor kékhalál fogad, majd újraindul és indítási opciókkal "-csökkentett mód, csökkentett mód hálózattal, csökkentett mód parancssorral, és a windows normál módban indítása -" Azután a Betöltés után "A Windows súlyos hiba után állt helyre. És a hibaüzenet: "Probléma-aláírás: Problémaesemény neve: BlueScreen Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Területibeállítás-azonosító: 1038 További információk a problémáról: BCCode: cf BCP1: 977CF9CC BCP2: 00000000 BCP3: 977CF9CC BCP4: 00000000 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 A probléma leírását segítő fájlok: C:\Windows\Minidump\102020-22046-01.dmp C:\Users\Neni\AppData\Local\Temp\WER-48140-0.sysdata.xml Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e Ha nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot: C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt" Hogyan tudnám normál leállításra bírni? Köszönöm előre is. Ja és az újra indításkor is, nem csak leállításkor.
Valamelyik driver-el van baj. Hogy melyikkel az a dump fájlból esetleg kideríthető lenne. Vagy rakd úra mindet.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |