Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Van köztetek asztalos itt Hajdú-Bihar megyében? A téma nem a fórumba való.
A novál csöveknek szeretnék fa dobozt készíteni valakivel.
Én beszavaznám: darwin díj A reklám után jön a film. Nekem a dinamitos rész volt a csúcs.
A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2020
Tároló dobozt? Inkább hullámkartonból csinálnám. Az puhább. Védi az üveg csöveket.
Pedig rajta van a cigisdobozon hogy "A Dohányzás Halált Okozhat"
Ha az ember nem a Facebookot tolja egész nap akkor érdekes dolgokat lehet tanulni tőletek.
Előtte Utána.
Én az eredeti csatlakozóházat átfúrnám, szemből egy vastagabbal pedig annyira tágítanám a lyukat, hogy beleférjen az új betét.
A hozzászólás módosítva: Dec 22, 2020
Boldog Karácsonyt mindenkinek
Szeretném töröltetni magam és az összes hozzászólásom!
Köszönöm... és Kellemes Ünnepeket Kívánok!
Valaki nagyon megbántott, pont Szenteste.
Érdekel, hogy mi az oka annak, hogy töröltetnéd magad, és hozzászólásaidat. Ez nagyon kollektív büntetésnek tűnik. Nem törődsz azokkal, akik esetleg tanulhatnának valamit hozzászólásaidból, mert X.Y és N.N. megbántott, illetve a másik lehetőség az, hogy szerinted semmi értékeset alkottál a jövő számára.
Szerintem aludjál rá egyet, és gyere azért el Békéscsabára (remélem megrendezésre kerül, a helyzet normalizálódásával) jövőre is.
Úgye viccelsz? A világért se tedd, hogy törölteted magad. Régóta figyelem munkásságodat, csak azért nem szólok bele, mert nemigen van mit hozzátennem.
Harcolj, ahol lehet segítünk. Értékes tagja vagy a fórumnak, hidd el.
Miért tennéd? Már régóta tag vagy. Volt itt már sok minden, de még mindig él a fórum és fog is.
Nem minden sikerül olyan szépre, mint szeretném. (Lásd kép)
Biztosan van, aki nem eszi meg, amit eléteszek. De én még 50 évig nem szeretném töröltetni magam A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2020
Nem biztos az, hogy nem finomabb a "bóóótinál"
Idézet: „Nem minden sikerül olyan szépre, mint szeretném.” Most főztem életem eddigi legrosszabb vadasát. Ez most nem lett jó. Idézet: Nem vagy eléggé éhes. „Ez most nem lett jó.”
Én nem főzök, mert úgysem tudnám megenni. Inkább éhhalál.
Elkérhetem a receptjét? Imádom a vadast.
https://www.nosalty.hu/recept/vadas-hazinyul-zsemlegomboccal
Ezt szoktuk csinálni, -kevés mustárral, tejföl helyett főzőtejszínnel- a másik fajtákat nem eszem meg. A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |