Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha vállalod a kenyérszervót lassabb tempóban, hajrá. A mechanikus kapcsolat kötött, működik rásegítés nélkül is és jóval olcsóbb, mint vitetni. Kivéve ha valamilyen assistance szolgáltatásod van, akkor a szolgáltató dolga.
Okos gondolat az lett volna, hogy holnap hajnalban elaraszolunk a céges parkolóba két autóval, utána haza a másikkal.
Természetesen el lehet vele menni, csak mint tapasztaltátok, nagyobb izommunkával. Előírás is, ezért úgy is készítik el mind a szervórásegítéses dolgokat, hogy a szervóhatás megszűnése esetén is üzemképes maradjon -még ha nagyobb erőkifejtés árán is.
De a vezetőnek joga van ezt megtagadni, sőt. A busz az utasokat nem viheti tovább. Át kell szállni a mentesítőre. De ezt csak érdekességként mondtam, hiszen a tiétek magánautó.. A hozzászólás módosítva: Márc 14, 2021
Jó gondolat. De te vidd a "kenyérszervóst", csak te vagy az erősebb
![]()
Te vidd a szerelőhöz, tán csak erősebb vagy.
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 14, 2021
Ha csak attól "buggyant", hogy az akku alacsony feszültségű, akkor tette a dolgát, a szervónak ebben az esetben semmi baja, én többször jártam így (Astra H), a generátor hibája miatt.
Csak ha nincs töltés, akkor nagyon kell vigyázni, hogy ne forrjon fel a víz! Én Halasról mentem Kecskemétre töltés nélkül, lemerült akkuval! A világítást nem mertem felkapcsolni, és még a fékezéssel is spóroltam, hogy a féklámpák ne szívják tovább. Így is pont felforrt mire hazaértem, mert a hűtő ventije már nem tudott elindulni amikor pedig kellett volna. Na akkor speciel erre pont nem gondoltam
![]()
Igen, a hibajelenség (elektromos szervó-12V-ra merült akku) erre utal, -de ezt a szerelőknek kell megjavítani. Hacsak Gafly-nak nimcs kedve otthon megjavítni...
Egyszer még kis pihentetés után nehezen be lehetett inditani, felhasználó szerint gyalogmenetben verejtékezve hazajutott.
Céges autóban, fene sem fog töltéshibát javitani.
Viszont indulás előtt töltsd fel az akkut. Tán még eleinte szervó is lesz.
Hogy mennyiszer szólsz be itten nekem (ennyit a segitő szándékról).
![]()
Erre akartam kilukadni
![]() Céges autót hazavisz az ember, útközben megheftelést felvállal, hogy ne ragadjon az út szélén. De a javítást nyugodtan a tulajdonos szerelőjére bízzuk.
Nem beszólás akart lenni, no... Csak próbálom tartani veled a fordulatot
![]() Bocs, ha félreérthető volt, nem undokoskodás akart lenni... Én is csak akkor javítom otthon a más autóját, ha van kedvem - ezért írtam: ha van kedved... A hozzászólás módosítva: Márc 14, 2021
Idézet: „Csak próbálom tartani veled a fordulatot” Rettenetesen sok energiát erre nem érdemes fekteteni.
Ó, hát abba nem is kívánok sok energiát fektetni.
![]() A segítő szándék megvolt, és megvan. Jótanácsot adtam, és szívesen tettem. Egy fórumon ez a dolgunk egymással szemben, és egymásért.
Sikerült visszajutni vele a cég parkolójába?
Amúgy meg nem egyedi, hogy elmegy a töltés a toyotán. Nagynénim kis yarisában még most is alig van km, generátor kuka volt pár évesen. Beszélgettem egy taxissal, neki a corolla adta meg magát ugyan így valami 3-4 éves korában. Ezek szerint az auris se kivétel.
Nem, itt áll az utcán. Majd eljönnek érte, ha kell valakinek.
![]()
Ámbár ezzel "virtuálisan" szöget ütöttél a fejembe, mert az Auris is már annyira okos, hogy "telefonkönyv" méretű a használati utasitása.
![]() Ha én irtam volna a szoftverét, akkor az egyik első dolog az ülésfűtés után, amit lekapcsolnék, az az elekromos kormányszervó, ha tudom hogy nincs töltés. Az Apolló13-nál is mekkora agyalás ment az amperórák miatt, de csak hazajutottak.
Mindenre ők sem gondolhatnak, a Teslában már biztos nincsilyen gond.
![]()
A citroen BX-ben is ha elment a hidraulika, akkor a fékrásegítés volt az utolsó, ami elment
![]() Ne felejtsd el a rádiót se ilyenkor ![]() ![]()
Sziasztok!
Repül itt valaki Airbus A321-en valamilyen szimulátorral? Kapcsolatokat keresnék... Köszi: A Gyerek
Szevasztok!
Van valakinek hosszúszárú ágvágó gépe (3-4 m), amivel részt tudna venni nálam (Zugló) némi gallyazásban? Vagy kölcsönbe, ha nem ér rá. Favágásban jó vagyok. ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2021
Ha rövid a kar(d)od, toldd meg egy lépéssel.
![]()
Kézi kétméteres, meg nyeletlen motoros több is van, csak ugye szerintem a gond ezzel a részével van: Mt13,53-58;Lk4,15-30
Bővebben: Ha még egyszer meglátom, hogy fára mászol, akkor kikaparom a szemed (vagy valami hasonló). ![]()
A létra harmadik fokával is gondjaim vannak...
Meg kell erősíteni az a fokot. Vagy átlépni.
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2021
Milyen jószág, mdár költözött ama fának villájára?
![]() ![]()
Az erkélyről elég necces még egy lépés.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |