Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3256 / 3615
(#) Bakman válasza Gafly hozzászólására (») Márc 14, 2021 /

Ha vállalod a kenyérszervót lassabb tempóban, hajrá. A mechanikus kapcsolat kötött, működik rásegítés nélkül is és jóval olcsóbb, mint vitetni. Kivéve ha valamilyen assistance szolgáltatásod van, akkor a szolgáltató dolga.
(#) Gafly válasza Bakman hozzászólására (») Márc 14, 2021 /

Okos gondolat az lett volna, hogy holnap hajnalban elaraszolunk a céges parkolóba két autóval, utána haza a másikkal.
(#) szs válasza Gafly hozzászólására (») Márc 14, 2021 /

Természetesen el lehet vele menni, csak mint tapasztaltátok, nagyobb izommunkával. Előírás is, ezért úgy is készítik el mind a szervórásegítéses dolgokat, hogy a szervóhatás megszűnése esetén is üzemképes maradjon -még ha nagyobb erőkifejtés árán is.
De a vezetőnek joga van ezt megtagadni, sőt. A busz az utasokat nem viheti tovább. Át kell szállni a mentesítőre. De ezt csak érdekességként mondtam, hiszen a tiétek magánautó..
A hozzászólás módosítva: Márc 14, 2021
(#) szs válasza Gafly hozzászólására (») Márc 14, 2021 / 1

Jó gondolat. De te vidd a "kenyérszervóst", csak te vagy az erősebb
(#) zolika60 válasza Gafly hozzászólására (») Márc 14, 2021 /

Te vidd a szerelőhöz, tán csak erősebb vagy. Ahogy szs kolléga is írja mint látom.
(#) gkari válasza szs hozzászólására (») Márc 14, 2021 /

Ha csak attól "buggyant", hogy az akku alacsony feszültségű, akkor tette a dolgát, a szervónak ebben az esetben semmi baja, én többször jártam így (Astra H), a generátor hibája miatt.
(#) sargarigo válasza gkari hozzászólására (») Márc 14, 2021 /

Csak ha nincs töltés, akkor nagyon kell vigyázni, hogy ne forrjon fel a víz! Én Halasról mentem Kecskemétre töltés nélkül, lemerült akkuval! A világítást nem mertem felkapcsolni, és még a fékezéssel is spóroltam, hogy a féklámpák ne szívják tovább. Így is pont felforrt mire hazaértem, mert a hűtő ventije már nem tudott elindulni amikor pedig kellett volna. Na akkor speciel erre pont nem gondoltam
(#) szs válasza gkari hozzászólására (») Márc 14, 2021 / 1

Igen, a hibajelenség (elektromos szervó-12V-ra merült akku) erre utal, -de ezt a szerelőknek kell megjavítani. Hacsak Gafly-nak nimcs kedve otthon megjavítni...
(#) Gafly válasza gkari hozzászólására (») Márc 14, 2021 /

Egyszer még kis pihentetés után nehezen be lehetett inditani, felhasználó szerint gyalogmenetben verejtékezve hazajutott.
Céges autóban, fene sem fog töltéshibát javitani.
(#) zolika60 válasza Gafly hozzászólására (») Márc 14, 2021 /

Viszont indulás előtt töltsd fel az akkut. Tán még eleinte szervó is lesz.
(#) Gafly válasza szs hozzászólására (») Márc 14, 2021 /

Hogy mennyiszer szólsz be itten nekem (ennyit a segitő szándékról).

Erre akartam kilukadni
Céges autót hazavisz az ember, útközben megheftelést felvállal, hogy ne ragadjon az út szélén. De a javítást nyugodtan a tulajdonos szerelőjére bízzuk.

Nem beszólás akart lenni, no... Csak próbálom tartani veled a fordulatot
Bocs, ha félreérthető volt, nem undokoskodás akart lenni...
Én is csak akkor javítom otthon a más autóját, ha van kedvem - ezért írtam: ha van kedved...
(#) Gafly válasza szs hozzászólására (») Márc 14, 2021 /

Idézet:
„Csak próbálom tartani veled a fordulatot”

Rettenetesen sok energiát erre nem érdemes fekteteni.

Ó, hát abba nem is kívánok sok energiát fektetni.
A segítő szándék megvolt, és megvan. Jótanácsot adtam, és szívesen tettem. Egy fórumon ez a dolgunk egymással szemben, és egymásért.
(#) bbb válasza Gafly hozzászólására (») Márc 15, 2021 /

Sikerült visszajutni vele a cég parkolójába?

Amúgy meg nem egyedi, hogy elmegy a töltés a toyotán. Nagynénim kis yarisában még most is alig van km, generátor kuka volt pár évesen. Beszélgettem egy taxissal, neki a corolla adta meg magát ugyan így valami 3-4 éves korában. Ezek szerint az auris se kivétel.
(#) Gafly válasza bbb hozzászólására (») Márc 15, 2021 /

Nem, itt áll az utcán. Majd eljönnek érte, ha kell valakinek.
(#) Gafly válasza bbb hozzászólására (») Márc 15, 2021 /

Ámbár ezzel "virtuálisan" szöget ütöttél a fejembe, mert az Auris is már annyira okos, hogy "telefonkönyv" méretű a használati utasitása.
Ha én irtam volna a szoftverét, akkor az egyik első dolog az ülésfűtés után, amit lekapcsolnék, az az elekromos kormányszervó, ha tudom hogy nincs töltés.
Az Apolló13-nál is mekkora agyalás ment az amperórák miatt, de csak hazajutottak.
(#) sany válasza Gafly hozzászólására (») Márc 15, 2021 /

Majd a sárgaangyal megy érte.
(#) sany válasza Gafly hozzászólására (») Márc 15, 2021 /

Mindenre ők sem gondolhatnak, a Teslában már biztos nincsilyen gond.
(#) bbb válasza Gafly hozzászólására (») Márc 15, 2021 /

A citroen BX-ben is ha elment a hidraulika, akkor a fékrásegítés volt az utolsó, ami elment Előtte leengedett a felfüggesztés, majd elment a kormányszervó, s utána a fék...

Ne felejtsd el a rádiót se ilyenkor Találkoztam olyannal, aki kint a szőlőben járatta az autórádiót, majd még le bírtak gurulni (beindítani nem sikerült a suzukit), végül addig álltak az út szélén, míg arra nem jártam. Bebikázás közben derült ki, hogy még mindig szólna a rádió... Persze miután sikerült bebikázni, azonnal lefulladt, mert ráadta a világítást és a rádiót is visszakapcsolta
(#) gyerek67 hozzászólása Márc 15, 2021 /

Sziasztok!
Repül itt valaki Airbus A321-en valamilyen szimulátorral?
Kapcsolatokat keresnék...
Köszi:
A Gyerek
(#) granpa hozzászólása Márc 16, 2021 /

Szevasztok!
Van valakinek hosszúszárú ágvágó gépe (3-4 m), amivel részt tudna venni nálam (Zugló) némi gallyazásban? Vagy kölcsönbe, ha nem ér rá. Favágásban jó vagyok.
A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2021
(#) ftirius válasza granpa hozzászólására (») Márc 16, 2021 /

Ha rövid a kar(d)od, toldd meg egy lépéssel...
(#) nedudgi válasza granpa hozzászólására (») Márc 16, 2021 /

Motoros kellene?
(#) Gafly válasza nedudgi hozzászólására (») Márc 16, 2021 /

Kézi kétméteres, meg nyeletlen motoros több is van, csak ugye szerintem a gond ezzel a részével van: Mt13,53-58;Lk4,15-30
Bővebben: Ha még egyszer meglátom, hogy fára mászol, akkor kikaparom a szemed (vagy valami hasonló).

ecetfa.JPG

(#) nedudgi válasza Gafly hozzászólására (») Márc 16, 2021 /

A létra harmadik fokával is gondjaim vannak...
(#) nagym6 válasza nedudgi hozzászólására (») Márc 16, 2021 / 5

Meg kell erősíteni az a fokot. Vagy átlépni.
A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2021
(#) TAttila77 válasza Gafly hozzászólására (») Márc 16, 2021 /

Milyen jószág, mdár költözött ama fának villájára?
(#) granpa válasza ftirius hozzászólására (») Márc 16, 2021 /

Az erkélyről elég necces még egy lépés.
Következő: »»   3256 / 3615
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem