Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Hát szerintem ez egyáltalán nem vicces :no:
Valami intézetben lenne a helye...
Akarsz rajzfilm figura lenni? Megteheted
Nekem nem jó... Lehet rossz progit szedtem le. Nem adnál linket melyik kellene? Én valami 7megásat szedtem de minden baja volt PEdig én rajzfilmfigura szeretnék lenni
Énis szeretnék, de mikor indítottam volna nekem is feldobott egy hibaüzenetet
Fogadjunk, ezt egyikőtök sem olvasta
Idézet: „The Windows XP version of rotoscope will not work without this GTK+ Runtime Environment also installed”
Ki van írva a letöltésnél, a windowsos verzió után, hogy le kell szedni még valamit, ott van a zárójelben az is, mert a nélkül nem fog működni.
uli
Nyelvekből nem vok jó :no: Amúgy is németes vok
Már elindul, de ha berakok egy képet csak egy bizonyos ikonra lehet katintani csak és az nemcsinál semmit
Nekem se csak vár és nem csinál semmit.
Csak a játék kedvéért, rajzoló progival, ez jött össze bő 5 perc alatt...
Ez nem lett valami hűűdejó... :gumicsirke:
Nekem is rajzolóprogival sikerült ez
Bár ez gyorsabban ment
Ezeket neten is meg lehet csinálni.
Bővebben: Link
Ez azért más.. Amit linkeltél azt pop-ikonnak hívják..
Áttérve a srácra: Az első videó, legvége a legjobb A német srácból meg a CS-s feliratozásos videó az ami üt nagyon Érdemes megnézni.
Nem rosszak a dumák, egy kettő kimondottan tetszik, DE! Saját véleményem szerint ilyet nem kellene az oldalra feltenni, vannak nálad fiatalabbak is!
Idézet: „Szigorúan saját felelőségre! Van benne egy két b*nkó stílusú is” Ez a mondat pedig megmagyarázza, miért nem kellett volna feltenned! De ez csak az én véleményem!
"Photo Toolkit" a neve!
Nagyon kis egyszerű progi, sokkal többet is tud mint ez a karikatúra funkció. Szerintem kimondottam emberekről készült fotók javítására, csinosítására szolgál. Beleépül a Windows villámnézőjébe...
Hűtőpaszta vs. lekvár
Ez de mekkora!
Nekem egyszer egyik haverom fogkrémmel (!!!) rakta fel a prociját, merthogy az hasonlít a szilikonra... egy ideig jó is volt a gép (amíg meg nem száradt a fogkrém), de mikor már tök száraz volt, a proci állandóan leakapcsolt, még a boot-nál... hőátadás=nulla volt. Szegény hozzáértő haverom meg órákig szenvedett a gépen, mire kiderült, hogy fogkrém van a proci alatt (amit persze eltitkoltak...). Úgy gondolta, ezt talán nem rontották el... de sajnos, igen... Nagy szívás volt az egész!
Az a poén, ha megnézed az eredményeket, hogy a Feketeszeder lekvár jobb mint az ezüst tartalmú paszta.
igen, a feketeszeder lekvár tulajdonképpen a víztartalma révén adja át a hőt, elég jól ,de csak egy darabig...
Láttam! Az én esetemben a fogkrém kiszáradt... lehet, hogy ez lenne a lekvárral is!
Nem csak lehet, biztos! Nagyanyám eldugott lekváros üvegében csak egy aszott gumó csücsült. Az eltevés ideje az üvegre ragasztott cimke szerint: 1978
:eek2:
miért nem hígítod fel vízzel, biztos fincsi lenne
Az én haverom nem kispályázott, ő a bordát egész egyszerűen pillanatragasztóval ráragasztotta a procira.. hát az is jól átvitte a hőt, persze az más kérdés volt, hogy bajosan lehetett csak leválasztani róla, mikor nagyobb bordát kapott
én egyszer elfelejtettem visszarakni a hűtőt aztán el is füstölt a proci
Én szilóval ragasztottam oda a 486 DX2 -es procimhoz a bordát anno. Olyan vastagon tettem fel rá, hogy ha cserére lenne szükség (ami nem volt). akkor egy pengével levágom a prociról!
Azóta rajta gyakoroltam a villámvédelmet!... ÉS meg is bukott...
Figyelmeztető táblák a "Nagy Britanniából".
Ez fájt!... Vagy még mindig!
Nagyon jó! |
Bejelentkezés
Hirdetés |