Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Hát szerintem ez egyáltalán nem vicces
![]() Valami intézetben lenne a helye...
Akarsz rajzfilm figura lenni? Megteheted
![]()
Nekem nem jó... Lehet rossz progit szedtem le. Nem adnál linket melyik kellene? Én valami 7megásat szedtem de minden baja volt
![]() ![]()
Énis szeretnék, de mikor indítottam volna nekem is feldobott egy hibaüzenetet
![]() ![]()
Fogadjunk, ezt egyikőtök sem olvasta
![]() Idézet: „The Windows XP version of rotoscope will not work without this GTK+ Runtime Environment also installed”
Ki van írva a letöltésnél, a windowsos verzió után, hogy le kell szedni még valamit, ott van a zárójelben az is, mert a nélkül nem fog működni.
uli
Nyelvekből nem vok jó :no: Amúgy is németes vok
![]()
Már elindul, de ha berakok egy képet csak egy bizonyos ikonra lehet katintani csak és az nemcsinál semmit
![]()
Nekem se csak vár és nem csinál semmit.
Csak a játék kedvéért, rajzoló progival, ez jött össze bő 5 perc alatt...
![]()
Ez nem lett valami hűűdejó... :gumicsirke:
Nekem is rajzolóprogival sikerült ez
![]() Bár ez gyorsabban ment ![]()
Ez azért más.. Amit linkeltél azt pop-ikonnak hívják..
Áttérve a srácra: Az első videó, legvége a legjobb ![]() ![]()
Nem rosszak a dumák, egy kettő kimondottan tetszik, DE! Saját véleményem szerint ilyet nem kellene az oldalra feltenni, vannak nálad fiatalabbak is!
Idézet: „Szigorúan saját felelőségre! Van benne egy két b*nkó stílusú is” Ez a mondat pedig megmagyarázza, miért nem kellett volna feltenned! De ez csak az én véleményem!
"Photo Toolkit" a neve!
Nagyon kis egyszerű progi, sokkal többet is tud mint ez a karikatúra funkció. Szerintem kimondottam emberekről készült fotók javítására, csinosítására szolgál. Beleépül a Windows villámnézőjébe...
Nekem egyszer egyik haverom fogkrémmel (!!!) rakta fel a prociját, merthogy az hasonlít a szilikonra... egy ideig jó is volt a gép (amíg meg nem száradt a fogkrém), de mikor már tök száraz volt, a proci állandóan leakapcsolt, még a boot-nál... hőátadás=nulla volt. Szegény hozzáértő haverom meg órákig szenvedett a gépen, mire kiderült, hogy fogkrém van a proci alatt (amit persze eltitkoltak...). Úgy gondolta, ezt talán nem rontották el... de sajnos, igen... Nagy szívás volt az egész!
![]()
Az a poén, ha megnézed az eredményeket, hogy a Feketeszeder lekvár jobb mint az ezüst tartalmú paszta.
![]()
igen, a feketeszeder lekvár tulajdonképpen a víztartalma révén adja át a hőt, elég jól ,de csak egy darabig...
![]()
Láttam! Az én esetemben a fogkrém kiszáradt... lehet, hogy ez lenne a lekvárral is!
Nem csak lehet, biztos! Nagyanyám eldugott lekváros üvegében csak egy aszott gumó csücsült. Az eltevés ideje az üvegre ragasztott cimke szerint: 1978
![]()
:eek2:
miért nem hígítod fel vízzel, biztos fincsi lenne ![]()
Az én haverom nem kispályázott, ő a bordát egész egyszerűen pillanatragasztóval ráragasztotta a procira.. hát az is jól átvitte a hőt, persze az más kérdés volt, hogy bajosan lehetett csak leválasztani róla, mikor nagyobb bordát kapott
![]()
én egyszer elfelejtettem visszarakni a hűtőt aztán el is füstölt a proci
![]()
Én szilóval ragasztottam oda a 486 DX2 -es procimhoz a bordát anno. Olyan vastagon tettem fel rá, hogy ha cserére lenne szükség (ami nem volt). akkor egy pengével levágom a prociról!
Azóta rajta gyakoroltam a villámvédelmet!... ÉS meg is bukott... ![]()
Figyelmeztető táblák a "Nagy Britanniából".
![]()
Ez fájt!... Vagy még mindig!
![]() Nagyon jó! |
Bejelentkezés
Hirdetés |