Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
És a mester Úr is jelen lesz?
Kár hogy én vezetek , a jeles alkalom alkalmából levetnék egy sört, max viszek egy alkohol mentest.
Nem tudom még. Ha Laci nagyon akar menni, akkor lehet, hogy megyek. Ha nem erőlködik, akkor is lehet, hogy Gabival elmegyünk.
Idézet: „Ha nem erőlködik, akkor is lehet, hogy Gabival elmegyünk.” Az meg ki bánat?
Még annyi infó, elképzelhető, hogy elmegyek körülnézés céljából én is, sosem voltam itt, DE se WC, se Büfé, messze van a tömegközlekedéstől a Lőrinczi találkozó.
Én viszek ki vagy 2 rádiót.....
Aztán majd meglátjuk.
Látom, többen már készülnek Lőrincibe a szokásos május elsejei börzére.
Mi alapján gondoljátok, hogy megtartják? Van valami hivatalos, vagy legalább félhivatalos információ? Azért kérdezem mert én is szívesen kimennék, lehet, még árulni is. Köszi
Itt néhány helyen, de többet most nem linkelek egyenlőre szerintem ez is elég.
Akkor egy lista: Rádiótechnika találkozók lapja HAM-rádiósok oldala
Nem ellene beszélek, de elvileg esni fog...
Inkább estére írja és akkor is maximum 3mm csapadékot.
Én és még 2-en a környékről megyünk, viszek ki némi holmit is eladásra, aztán majd meglátjuk.
Több időjós szerint, éjjel-hajnalban eshet, majd késő délután, estefelé. Napközben jó idő várható, de sajnos minden vizes lesz.
Megnézettem egy informatikussal, a https://www.ham.hu/radiostalalkozok/ weblap 2004. január 25.-én módosult utoljára.
A http://www.radiotechnika.hu/talalkozok.htm az már 2021-ben is módosult. A következő linken találtam utalást a megrendezésére: https://www.facebook.com/L%C5%91rinci-r%C3%A1di%C3%B3amat%C5%91r-pi...o_tour Illetve ismerős emailt kapott a szervezőktől, hogy menjen.
Lényeg a lényeg hogy mi ismerősökkel megyünk.
Szili barátomék a terepet rendbe rakták, fű levágva meg ilyesmi...
Akkor az akkus fűnyírót kirakom a kocsiból.
Megírom, ha még megvan megvenném a 3db-os műszert (telj. mérő, antena scope, kapacitásmérő, 6000Ft)
Ha esetleg akad B4 vagy B5 foglalatú csöved hozd ki nyugodtan.
Lett volna, de már nem lesz nálam addigra, mert nem megyek ki fateromhoz.
Max zöld üvegszálas árbocot viszek 1-2db-ot, semmi mást, mert árulni megyek, nem az a cél most.
Nem árulni megyek, azt akartam írni Csak körülnézek, majd jövök is haza utána.
Rendben, ha mástnem legközelebb észben tartom a csövet és a következő alkalomnál megkérdezem.
Sziasztok
Hívtak Hatvanból, hogy nem biztos a holnapi találkozó megtartása, mert sok volt az okoskodó, variáló. Állítólag valami face..csoportba be is írták az infót róla. Én ott leszek az biztos + pár szervező. Gyula
Nem értem ezt miért nekem címzed.......de én ott leszek az tuti.
Csak azért, hogy esetleg ne érjen meglepetés, én is megyek ettől függetlenül, szerintem mindenki ott lesz, akit nem tudnak értesíteni.
Árbocokat, cövekeket viszek, mást nagyon nem, de 5-6db-ot összesen, mert nézelődni készültem csak amúgy is
Én így is úgy is megyek, max ha nincs megtartva kirándulunk egy jót,amúgy is szép ott a vidék.
Meglepetés nincs ha az ember mindenre felkészül. |
Bejelentkezés
Hirdetés |