Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   463 / 687
(#) pipi válasza granpa hozzászólására (») Ápr 25, 2021 /

igen, választani már magánban választott
(#) vargham válasza pipi hozzászólására (») Ápr 26, 2021 /

Na, igen.
(#) vladcepes válasza vladcepes hozzászólására (») Ápr 26, 2021 /

A kenyérsütő gazdára talált.
(#) mezga válasza mezga hozzászólására (») Ápr 26, 2021 /

A könyvek gazdára találtak.
(#) Gafly hozzászólása Máj 1, 2021 / 3

Fórumtársunk nagylelkű és messzemenően korrekt felajánlása tegnap este materializálódott.
Telefon izzók (értsd 48V és szokatlan foglalat, lásd fénykép) tovább osztásra kerülhetnek.
Amire jó:
- Érintésvédelmi szabályok betartása mellett 5...7 tagú soros kapcsolású karácsonyi dekor,
- Erősitőbe a kivezérlésjelző mögé háttérvilágitás,
- Erősitőbe bekapcsolást jelző/puffer kondi kisütő,
- Erősitő kimenetére "pislogó",
- Stb...
Csabára viszek ingyen vihetőbe egy-egy dobozzal.
Attól, hogy ingyen van, még nem kell ész nélkül lenyúlni az egészet.
A hozzászólás módosítva: Máj 1, 2021
(#) szalamandra hozzászólása Máj 1, 2021 /

Elvihető valamely autó szellözés/klima vezérlő gombsora és egy HP 5550 nyomtató erősen fellelt állapotban. Átvehető Bp. XV. ker. vagy futár.

image.jpeg

(#) pipi hozzászólása Máj 1, 2021 /

Kispestról elvihető 12V-os szivargyújtós lámpa. Üzemképes, némi ragasztás a rögzítőcsavaroknál szükséges. Halogénizzó van benne.
A hozzászólás módosítva: Máj 1, 2021

lampa.jpg

(#) neogeo2 válasza neogeo2 hozzászólására (») Máj 1, 2021 /

Kedves Fórumozók!

Az előző hozzászólásban említett dolgok megmaradtak, sajnos mégsem tudott érte jönni Szasza fórumtársunk.
Kiegészült még egy hasonló számítógéppel a csomag. Tartogatni már nem szeretném ezeket, maximum a tervek szerint idén júliusban is megrendezésre kerülő békéscsabai találkozóig kerülgetem.

HP monitor: 22", 1650x1050px, működik de a háttérvilágítás gyenge. Vagy inverter vagy ccfl hiba.
Dell pc: működik, Pentium 4, win7 megy rajta.
WayteQ navi: nem kapcsol be, töltőt csatlakoztatva világít a LED rajta.
Processzorok: Pentium 4ek és celeronok, 775 és 478 foglalatba, elvileg működnek a 775ök biztosan. Van egy Pentium mmx is.
Memóriák: DDR RAM-ok, többnyire 256Mbos modulok, nem tudom tesztelni, de elvileg mennek.

Képek az előző hozzászólásomban vannak.

Sajnos a méretek miatt posta nem lehetséges!
(#) antiktelefon válasza neogeo2 hozzászólására (») Máj 1, 2021 /

Üdv!
Szaszával még megbeszéltem, de akkor nem hozta el, a Pentium MMX érdekelne, főleg ha Budapesten köt ki bármikor (nem sürgős projekt)
(#) nedudgi hozzászólása Máj 2, 2021 /

Nokia DKU-5 programozó kábel, alig használt.
OK (Okelectronics.hu) SMS modul, fellelt állapotban (Nokia ver 2.65)
Bitron video kaputelefon kültéri egység fellelt állapotban.
Újpest, esetleg Agárd - csak személyes átvétel.
(#) Rosszmáj hozzászólása Máj 4, 2021 /

Ha valaki fantáziát lát benne ... névjegy szkenner, program nélkül. Win 10 kameraként felismeri, 600x800-as képet csinál (ennél jobbat, mert remeg a kezem), de csak kb. 20-30 centiig éles a kép.
(#) gcsabee válasza Rosszmáj hozzászólására (») Máj 4, 2021 /

Szia! Engem érdekel!
(#) Rosszmáj válasza gcsabee hozzászólására (») Máj 4, 2021 /

Ha megnyerte, hadd vigye!
(#) hege88 válasza neogeo2 hozzászólására (») Máj 5, 2021 /

Hello!

A 478-asokat megnéznéd, hogy Celeronok, vagy Pentiumok? utóbbiak esetén,
ha foxpost vagy postaautomata/pont megoldható, a RAMok és procik érdekelnének.

Hege
(#) Kicsa hozzászólása Máj 6, 2021 /

Sziasztok,

elvihető az alábbi kicsi csomag,csöves erősítő építésből maradt meg.
1 db PY83, 1 db ECC85 , 1 db ECC8X (nem látszik az utolsó szám) és 1 db OTK7 feliratú ismeretlen cső.
Néhány kicsi forrfül,és egy katonai GU-50 háza.(A 4 db foglalat nélkül) Csövek nem teszteltek,az egyiknek a búrája fent fehér foltos,a többi ránézésre rendben van.
Postázás megoldható "felár" ellenében.
Köszönöm szépen!
(#) pucuka válasza Kicsa hozzászólására (») Máj 6, 2021 /

Idézet:
„egyiknek a búrája fent fehér foltos”

Az már kuka, levegős lett. Az OTK az a szovjet MEO.
(#) jani1987 válasza pucuka hozzászólására (») Máj 6, 2021 /

Kiállítási tárgynak jó lesz az még.
(#) Libus hozzászólása Máj 6, 2021 /

HP LaserJet 2200 nyomtató, hibásan, jó tonerrel Érdről elvihető.
Régenbben ment, most, hogy előkerült valami nyiszog benne és hibával leáll.
Valamint egy HP szerver maradék (brutál rack ház, sinekkel, de csak az alaplap van benne)
Ja és egy SCSI külső ház 8 lemezes, régi 50 pines, AT táp van benne.
(#) lazsi válasza Libus hozzászólására (») Máj 7, 2021 /

Lehet, hogy csak ki kell takarítani belőle a pókokat, egereket... Vagy megzsírozni a fogaskerekeket. A hiba oka lehet egy poros optikai érzékelő (már ha van ebben olyan), de ettől nem szűnik meg a nyikorgás.
(#) user1914 válasza Libus hozzászólására (») Máj 7, 2021 /

Szevasz!
A nyomtató érdekelne.
Üdv. M.
(#) Electronix válasza Libus hozzászólására (») Máj 7, 2021 /

A szererről (vagy az alaplapról ami megmaradt belőle) tudsz esetleg egy képet készíteni? Vagy még jobb, ha típust tudsz mondani
(#) Libus válasza Electronix hozzászólására (») Máj 7, 2021 /

Szia,

DL580 G4 a tipusa. Üresen is vagy 15 kiló.
(#) Libus válasza lazsi hozzászólására (») Máj 7, 2021 /

Tudom, de nincs kedvem foglalkozni vele, van másik, ez már bővel kiszolgálta az idejét.
Legutóbb a papírfelvételt vezérlő elektromágnes ragadt be, mert az idő vasfoga elmálasztotta a hangtompító szivacsot, ami átment ragacsba... de ehhez szét kellett dönteni a fél nyomtatót...
Szóval csak kerülgetem, had menjen, ha más szeretne vele foglalkozni...
(#) lazsi válasza Libus hozzászólására (») Máj 7, 2021 /

De a fenti szólhat a leendő tulajának is... Amint látod a beírásom után egy perccel már jelentkezett is rá valaki.
(Tudom, hogy csak véletlen egybeesés, és nem az én ötletem miatt csaptak le rá... )
A hozzászólás módosítva: Máj 7, 2021
(#) Gabó válasza Libus hozzászólására (») Máj 7, 2021 /

Szia!
A szerver maradek erdekelne. Posta esetleg szoba johet?
(#) Electronix válasza Libus hozzászólására (») Máj 7, 2021 /

Áhh, pedig pont olyan processzor/hűtő van benne, amit keresek (ha még benne van egyáltalán).

Viszont ilyen kis valamiért a 15kg-nyi egyébhez képest akkor inkább vigye, akinek egyben van szüksége rá. Ha mégsem kel el, és nem csak egyben adod, akkor meglátjuk mi lesz
(#) pipi hozzászólása Máj 7, 2021 /

Kispestről elvihető fehér számítógépház (rövid időn belül). ATX táp működik. Előnyt élvez aki a hétvégén eltünteti.
A hozzászólás módosítva: Máj 7, 2021

1.jpg

2.jpg

(#) pipi hozzászólása Máj 7, 2021 /

Kispestről elvihető fekete mini számítógépház (rövid időn belül). ATX táp működik. Előnyt élvez aki a hétvégén eltünteti.

1.jpg

2.jpg

(#) vargham válasza pipi hozzászólására (») Máj 7, 2021 /

Szia! Engem érdekel a fekete. Ha másnak nem kell, akkor a világos is. Szombat reggel tudom is vinni.
(#) pipi válasza vargham hozzászólására (») Máj 7, 2021 /

Rendben tiéd
Következő: »»   463 / 687
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem