Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
A HP ház szerintem BTX, és nem vagyok biztos benne, hogy szabványos ATX táp van benne (de pontos típus nélkül nehéz megmondani).
Igen, a HP szeret egyénieskedni, de ebben ránézésre szerintem szabványos méretű a táp + a csatija és az alaplap rögzítés is szabványosnak tűnik szemre...
A hozzászólás módosítva: Máj 8, 2021
ECC 85 érdekelne, ha még megvan! Posta "felár" mennyi lenne?
Elvihetők a XVI. vagy a IV. kerületből, lehetőleg egyben a következők: HP PC, hibátlan állapotban. Telepített XP van rajta, de winchestert csak az átadásig hagyok benne, a kipróbálhatóság miatt. 15 collos monitor, mely működik, de nem 100%-os. USB wifi vevő hibátlan, de Windows 10-re már nincs drivere. Régi Orion fiókos távirányító, hibátlan. Samsung TV távirányító, hibátlan. Hama univerzális távirányító, hibátlan. Nyomtató papírhengerek, nem hőpapírok.
Szia! A Samsung távirányító érdekelne. Minden Samsunghz jó?
Nem tudom. A fazona alapján a neten megkeresheted és akkor talán kiderül. Küldök még egy fotót róla más szögből.
Elvihetők a képen látható holmik.Billentyűzetek jók, az egyikbe talán valami kártyát is lehet tenni. Egerek jó, Kanapéba építhető rádió, szól csak az órát nem lehet beállítani, mindig elugrik. Pixelhibás adatbank, Casio fényképező (nem tudom jó-e) Kábelek...
Már nincs, ez a maradék....
A kanapérádió postán oké?
Szia!
A hama univerzális táv érdekelne.
A billentyűzeteken lévő usb/ps2 átalakító érdekelne, meg az a billentyűzet amibe sd kártyát lehet tenni.
A smart card és az SD kártya két külön dolog...
Ok. Köszi az infót
Akkor meghagyom másnak a billentyűzetet
Bocsi, nem postázok.
Ingyen elvihető egy csomagtartónyi cucc. Lényeg, hogy egyben az egész, nem postázok. Különben, kuka. Sürgős!
Valamilyen boyler 1 kW-os fűtőbetét. ( terhelőellenállásnak használtam ) SU30b ( Tolnáról ) megtekerve valamire. Nagyáramú fojtók: 2 x 35A, 2x23uH, 3 mohm Rusztikus csillár, Globolux izzó való bele, ( E27 ) 5 db régi fejhallgató, működnek Számláló jelfogók, 4 darab Szerszámok, többnyire kisebb, nagyobb fogók, kissé törött amerikáner ( de csak a kitámasztója ), pumpás ónszivó CD, DVD olvasók Hűtőbordák, kisebbek, nagyobbak Növényvilágító lámpa, fémhalogén, még nem volt használva, barna színű, komplett 10 µF 1kV kondi, sok Régi távvezérlő, használatlan kacatok Külső forgórészes motor, valami falra szerelt fúrógép volt, magnómotor lehetett Magassugárzók, adatok nélkül ( Orion lehetett ) Permalloy C trafó, M42-es méret, 0,5 mm légréssel Wi-Fi antenna, 2 db, éveken át 1 km-ről fogtam vele a netet, 100mW-os AP-vel. 23 menetes helixek Blaupunkt hangszórók valamilyen autóból Kondik
Szia, kérlek írd meg,hány nyomtató papír van, és milyen szélesek. Köszönöm!
Még képek:
Bp. 8-kerületből,keddenként, a képen látható faxok elvihetőek, a fehér biztosan működik, de azthiszem a másik is.
Cserébe elfogadnánk a helyet amit elfoglalnak.
Még képek:
3 db 57mm, 1 db 49mm és 1db 44mm széles van.
Ha esetleg külön is vihető, pár dolog érdekelne, de ha mind elhozom, először a buszról vágnak le, aztán otthonról ki
Szia érdekel a csomagtartónyi cucc. Az utolsó képen pedig az összes kondenzátor.Írok pü-t
Szia!
Engem a hűtőbordák, trafók, fűtőbetét érdekelnek. Ha kell, hozom a maradékot is, hogy a hely felszabaduljon. üdv: Alex
Elvihető kőbányáról egy Conrad és egy Ebay DCF vevő. (kép)
Na meg a korábbi cuccok, amiket nem vittek el. Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link Vigyétek mert kidobom. |
Bejelentkezés
Hirdetés |