Fórum témák
» Több friss téma |
Holnap megprobalom de szamomra ismeretlen terep a linux,es telepitese de biztos menni fog.
Viszont ha cserelnem kell valamit benne akkor cserelem,csak meg nem derult ki szamomra,hogy mi a szuk vagy legszukebb keresztmetszet. A cpu ,vga,ram? A hozzászólás módosítva: Szept 25, 2021
Akkor már mindent értek. Mindent cserélned kellene, hogy a PC felzárkózzon a TV-khez.
A hozzászólás módosítva: Szept 25, 2021
Nem kell telepítened a linuxot ahhoz hogy ki tudd próbálni, a legtöbb gyakori linux verzió simán elindítható a telepítő pendrájvról is. (javaslom pl. az XUbuntu-t)
A 4k-s tévék simán meghajthatók FullHD-ben, tv esetében nem igazán lesz semmi hátránya a dolognak. Ha mégis 4k-ban szeretnéd meghajtani, ahhoz minden tekintetben sokkal erősebb hardver kellene. A hozzászólás módosítva: Szept 25, 2021
Nem 4k-s videokat szeretnek nezni…
Egy egyszeru hd -s musort
Persze…az tiszta ,hogy nezheto rajta hd is.
Pendrivet keszitem epp.
Hardver szempontból a kábelTV, mindigTV beltéri egységek sokkal gyengébbek egy asztali PC-nél, mégis elfogadható HD vételt biztosítanak Linux OP rendszerrel. Persze semmi más "szemét" nincs rajtuk, ami lassítaná a működést. Pl. vírusvédelem, stb.
A cinnamont inditottam usb-rol viszont a bongeszobol inditott vodafone tv -nel lejatszasi hibat dob fel,a Youtubrol jatszott 720- as videok is akadnak.
Szia! Telepítsd a Linuxot, mert live módban fapados a rendszer.
Az attól függ, hogy a lejátszó szoftvered skálázza fel a tartalmat 4K-ra, vagy a TV-d maga teszi meg? Mert ha szoftverből csinálod, akkor gyakorlatilag 4K-s tartalmat játszol le.
Telepitettem de a jelenseg megmaradt.
Jon bele az izmosabb cpu. Aztan jelentkezem.
Sziasztok.
Hogy lehet a Windows 10 posta alkalmazását frissíteni mert mindig hibaüzenetet ad ki. (melléklet) Köszönöm előre is
Mit csinál az "Áuház megnyitása" gomb? Esetleg nem onnan lehetne letölteni a frissítését?
(Általános érvényű mondás: "Bármi jobb lehet annál, mint ami a Windowsba be van építve.")
Ott a válasz a kérdésben áruházból le töltöd vagy frissíted mint androidos telefonon a play-ből!
Nálam ez a verzió van fent. De én nem használom, ezt jött a winnel.
Üdv
WindowsUpdate_80072EFE hibakódot dob a gép amikor frissíteni szeretném. Nem igazán lettem okosabb a google által Van valami megoldás rá? Ein7 32 bites rendszer frissen telepítve. A discort program telepítésekor meg kerner32.dll hiányol setdefaultDIIDirectories A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2021
Kernel32 Win 7 hez
A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2021
De pontosan azt írta ki amit írtál. Sajnos nekem ezeket nem adta fel.
Akkor Epu már megadta a linket a jósághoz.
csak hová kell behelyezni?
"C:\Windows\System32\" mappába, mint általában...
Na jó ezt most nem értem nem engedi felpakolni mert ott van :O Van egy sanda gyanúm hogy ezt egy újabb telepítés nélkül nem úszom meg. Nem szervizpackos az op rendszer
Akkor próbáld betenni az indított program mappájába, a *.exe fájlhoz...
Igen csak az a baj hogy már telepítés elején már hibával elutasít.
Az pech, akkor vagy valami SP hiányzik hozzá, vagy valami kiegészítő pl VCredist, vagy ilyesmi...
Ami valószínű cseréli a Kernel32.dll -t egy újabb verzióra, és azt hiányolja. Esetleg a telepíteni kívánt program nem egyezik a 32 vagy 64 bites telepített rendszerrel. Tipikus eset, mikor 64 bites programot akar valaki telepíteni 32 bites rendszerre. Fordítva akár sikerülhet is, bár az sem garancia. A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2021
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy mi zabálja a helyet a "C" meghajtón? Adott 50Gb-os meghajtó, amiből - saját mappák 15,1Gb - program fájlok 3,3 Gb - Win7 13,5Gb Szabad hely (lemezkarbantartó és töredezettségmentesítő után) 6,22Gb Durván 10-12 Gb hely eltűnt valahol. Hogy lehetne ezt visszaszerezni? Újratelepíteni a Win7-et nem szeretném mert a telepítő lemezem sokéves. és frissítések nélkül nem biztos hogy minden futna rajta amit most használok. 10-re váltást nem szeretnék.
64 bites oprendszert használok de igazad van. Az sp1 hiányzik. Most azon gondolkodom hogy tudnám felfrissíteni rá.
Hibernálás, lapozófájl mérete? Szemetes mappák?(letöltés) op rendszer típusa?
Futtass le egy ccleaner-t kezdésnek jó lesz. A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2021
|
Bejelentkezés
Hirdetés |