Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Helló,
Ezeket elkérném: "3. Bontott tekercsek, trafók, zavarszűrők, a kép szerint." Annyi, hogy csak a jövő héten tudom megoldani, hogy el legyen hozva. Köszi. Írok privátot.
Haha! Elhozzam? Írj "Patópali"-nak, hogy elhozom az enyémmel együtt.
Vonattal járok, de Fehérvárig elviszem, ha lejössz az állomásra.
Először is köszönöm!
A fehérvári állomás tökéletes lehet, ha az időpont is jó lesz! Nekem oda az út kb 10-15 perc, ha nincs atom dugó... Mikorra tervezted az utat??
Szia!
Elárulod, hogy a tünetmentes trafó milyen UPS-ből van?
Köszönöm, mennyi VA-es?
A hozzászólás módosítva: Okt 7, 2021
Szívesen.
Előre láthatóan, vasárnap vagy hétfő. 10 és 16 h között. Majd pontosítok a vonat szerint.
Jó lehet!
A 7fő már necces mert 14:00-ig dolgozom...
Sajnos már elmúlt a nyár, -este hideg van-, ezért korábbi vonattal megyek, mint szoktam. A reggeli vonat (10-12 h) nem annyira valószínű.
Sziasztok!
Számítógép( hálózati,usb,ltp,stb) telefon, hangszóró kábelek,scart elosztók - szerelt kábel, ha jól emlékszem Sharp telefon töltő elemtartók és ami esetleg még belekerül elvihető -Csepelről. Nem postázom és nem viszem sehova. Továbbiakat privátban intézzük. 1. kép -kábelek, stb. 2. kép -a hangszóró vezetékek is rákerültek.
Ha lenne benne egy jack-rca kábel és nem tartasz rá igényt elkérhetném?
Szia Antikzsolt!
Ha szeretnél ilyet teszek bele mert nem vagyok biztos benne, hogy lenne a dobozban. Milyen hosszú kellene? A többit intézzétek egymás között. Üdv. A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2021
Következő ingyen vihető a képeken látható digitkijelzős óra. Működik.
Nem postázom, nem viszem sehova! Érte kell jönni. Többit privátban! Üdv.
A hossz mindegy mert ha kel toldom mert kábelem az van. De sajnos csatlakozók na azért 50km kell utaznom és elmegy érte a fél napom.
Külön zacsiba a csomag tetején lesz. A többit oldjátok meg!
Azt nem tisztáztuk, hogy 6,3, vagy3,5 -ös jack és rca dugó vagy hüvely kell?
A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2021
Szia!
Ha érte jössz a tiéd. Többit privátban. Üdv.
Na erre sincs már szükségem.
Digitális rádiós óra, működik. Ha érte jössz viheted.
A kicsi ami a számítógépbe megy.
Szia, elugranék érte vasárnap délelött, ha lehet.
Szia!
Gyere. Privátban írj rám és mondom a címet. Üdv.
Sziasztok!
Daewo DVD elvihető. Távirányító már nincs meg. Csepeli átvételt preferálnám. Többit privátban egyeztessük. Üdv.
granpa!
Hogy látod a közeljövődet? Mikor mennél-jönnél a cuccokért? |
Bejelentkezés
Hirdetés |