Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Remélem dolargeen fórumtársunk nem haragszik meg... Ez nekem így egyszerűbb.
Akkor köszönöm szépen!
A részletek ügyében írok privátot. Üdv!
Hirtelen ráizgultam a SC1810-re, de látom már van gazdája.
nyomtató szabad préda nem terhelném postával.
Ingyen elvihető egy használt Thomson TV. Mérete miatt nem postázom. Állapotáról, működőképességéről nincs információm.
((A szekrény és a tapéta nem része a felajánlásnak. )) A hozzászólás módosítva: Jan 9, 2022
Sajnálom, elvileg holnap elviszik. Pláne azért, mert már kaptam tőled ezelőtt 2 banános doboznyi cuccost. Legközelebb ha hozzám kerül valami hasonló, akkor majd első körben megkereslek privátban.
Rendben, hátha valaki más lát benne fantáziát. Lézer nyomtatóra lett volna szükséged?
A hozzászólás módosítva: Jan 9, 2022
Nem gond! Csak hirtelen fellángolás volt.
Budapest, XVIII. kerületből elvihető könyvek:
Benkő Tiborné, Benkő László, Dr. Meszéna Zsolt, Dr. Gyenes Károly: Programozási feladatok és algoritmusok Turbo Pascal nyelven (1996); Benkő Tiborné, Benkő László, Tóth Bertalan, Varga Balázs: Programozzunk Turbo Pascal nyelven! (1995) [szétesőben van]; Hajnal Imre: Matematikai ismeretek 13-14 éveseknek (2. kiadás, 1995);
Hello!
Ennek nem tudok ellenállni. Kérem a könyveket.
Ha igényed van ilyesmire, akkor Angster-Kertész TP 6.0 feladatgyűjtemény 2 kötetét fel tudom ajánlani. 1991-es, 1. kiadás
Üdvözlöm !
Megnéztem. VW 16cm Woofer pár egyik darabjának mozdult el a mágnese.Honda 16cm pár Peugeot 16cm 1db perem hibás.Van egy Morel Woofer , beázott , rozsdás . megszorult. . Kb 7db van .
Szia! A rádió nagyon érdekelne, ha a posta is szóba jöhet?!
Szia!
Köszönöm az információt. Holnap megyek a másik telephelyre, beszélek a raktárossal és jelentkezem utána, hogy mikor jár majd arrafelé. Üdv.
Szia! Már nem aktuális. Egy fórumtársunk elvitte ma.
Engem érdekelne, de elhozni onnan nem tudom
Ha valaki erre jár onnan véletlenül, néhány sörrel, és addig biztosan összegyűlő ingyen elvihető dolgokkal tudom honorálni a szállítást
Egy darabig még rakosgatom, aztán...
Köszi. Igen kérném, ha a postával tudnád küldeni, természetesen a postaköltséget előre utalom.
Szia!
Bocsánat, hogy az ígértnél később válaszolok csak, de a raktáros már csak az M3 mellé jár közelebb, mert ott van az új célpont, nem Egerben. Más alternatívát már nem látok, így sajnos nem tudom megoldani a felszállítást, emiatt vissza kell lépnem. Sorry
Ez a más farkával esete, de szerintem ha eljuttatjátok Varttinához, vagy Szikorához, akkor onnan valahogy csak elkerül Pestre (mást is kellene hozni vinni).
Persze hónapok kérdése...
Üdvözlöm!
Megértem. Hátha más tud segíteni.
Hello!
Ha valakit érdekel vasárnap estig elviheti, utána kidobom! CSAK SZEMÉLYESEN!!! |
Bejelentkezés
Hirdetés |