Fórum témák
» Több friss téma |
A Rádiotechnika újság nem szabad mű, így utánközlése a kiadó írásos beleegyezése nélkül tilos. A topik, egy elfeledett cikk idejének-helyének megkeresésére fenntartott, nem szkennelt változatok utánközlésésre.
Köszönjük!
Sziasztok.
Keresném Dr. Valkó Iván Péter Elektroncsövek és Félvezetők c. könyvét első és 2. kötetet is, akár digitális akár "analóg" formában szívesen fogadom. Válaszokat előre is köszönöm. ![]()
Megvettem, ha eljössz a munkahelyemre (most ott van), akkor átlapozhatod
![]()
Van benne valami érdekes? Esetleg a tartalomjegyzéket megmutathatnád.
![]()
Ez a tartalom jegyzék.
Börzén CD-n árulva nem láttam még szkennelvény-t, legutóbbin még papiros formában sem. Imi65, neked esetleg kölcsön adhatom az enyémet, ha nem pörköltszaftozod össze. ![]()
Én a 2021-est már a DIMAG-on vettem meg. Így olcsóbb. Se kinyomtatni, se fájlba lementeni nem lehet.
Üdv Kollégák! Keresem a Rádiótechnika Évkönyv 1981. számát. Több helyről is próbálkoztam letölteni, sajna nem tudom. Köszönettel!
Pedig léteznek weboldalak ahonnan letölthetők, csak regisztrációt kérnek.
Sziasztok!
A Rádiotechnika újság elérhető számait keresném 2021.05-től elektronikus formában. Nincs meg valakinek esetleg?
Szervusztok !
Keresem az 1992 Rt. Évkönyv 37.oldalát.Az ezt követő oldalak megvannak. Előre is köszönöm
Rt 2020-21 évi számok még nincsenek meg, valakinek esetleg megvan?
19-22 Évkönyv, párszor leszedhető:
https://oriasmail.citromail.hu/dl3/?tid=6df9e0912938d7073c8490d9f8e...945148
Sajnos erről a linkről lecsúsztam. fel tudnád tenni újra? Nekem elég lenne csak a 22-es évkönyv.
Én is szeretném elkérni a 21-22-es évkönyvet, ha lehetséges. Köszönöm!
Szia! Esetleg emailben meg kaphatnám én is?
Előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Feb 12, 2022
Ingyen elérhetővé tette az új szerkesztőség a Rádiótechnika 2022/02 lapszámának minden oldalát bemutató céljából. Link: https://heyzine.com/flip-book/f76f13968b.html
a linken a felhasználónév/jelszó is: "radiotechnika" Forrás: Márkus Zoltán, Magyar Rádióamatőrök. |
Bejelentkezés
Hirdetés |