Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Szuper. Akkor, ha rendelkezésre bocsájtod az utaláshoz szükséges adatokat, én túl is esnék rajta. Bár nálunk csak 8.-án lesz fizetés…
Látom sokaknak szövegértési nehézségei vannak.
Nekem most adatokra és biztos darabszámra lenne szükségem, nem hirtelen utalásra. Személyes adatokat még Gery78, Kera_Will és társai nem küldték el privátban, más meg pluszban nem jelentkezett azon felül akik már régen elküldték...
Semmi probléma. Ha mazo vagy, álljon benne a te pénzed! Bocs, de arról én sem tehetek, ha más nem küldi az adatait…
Már 15 fix jelentkező van, adatokkal.
Mazo-val kapcsolatban: Láttam én is benne rizikót (ugye itt nem csak levelezés van), de ugyanakkor, akik fixen jelentkeztek azokat ismerem személyesen. Akiket meg nem ismerek személyesen, azokért meg ugye az felel aki hozza... Vállalható kockázat részemről. Talán az is a részetekről, hogy remélhetőleg nem lépek le a pénzecskétekkel.
Én ismerek olyan taxist, aki begyűjtötte a kollégáktól az aktuális tagdíjakat, üdülési pénzeket hasonló céllal, aztán vidáman elköltötte. Évtizedeken keresztül, több alkalommal. És sajnos máig sem ásták el…
Megnyitották a szabadkígyósi kastélyt.
Gyönyörűen felújították. Esetleg egy csoportos látogatás? Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2022
Össze kellene kötni valamivel, meg dedikált vezetés.
Az mondjuk a másik, hogy macska messzire van, dehát neked meg Pest hasonlóképpen.
Jelentem 21 fix, azaz nevét vállaló jelentkezőnk van most.
Hétfőn este zárom a reptéri listát.
Kéremszépen.
Elmúlt 3.-a. Lehet, hogy időszerű lenne utalgatni feléd, meghát kíváncsian várom/várjuk a fejleményeket. Most épp utalgatni fogok mindenféle számlákat, egyidőben megszabadulni a petákjaimtól -egyszerűbbnek tűn
Jó.
Mára befejeztem a számlabefizetéseket. A Vodafonnak is könyörögtem, hogy befizethessek, mert január óta nem küldtek számlát -azok sem hagyják. Majd jól megbírságolnak megint, mint tavaly, hogy a késedelmesen kiküldött számlát késve fizettem be. De hogy semmit nem tudhatunk a rendezvényről... Hát valamit mondj már...
Én is csodálkozom a nagy hallgatáson. Pedig péntek reggel nálunk is megjött a baksis. Szépen fogy is…
Most ellenőrzöm az adatokat a szent excel-ben...
Rozsiék kihez tartoznak? Nem találom a hozzájuk tartozó privát üyenetet.
Azért baj hogy nincsenek meg a Rozsiék, mert ha:
- Benne vannak az excelben, és kitörlöm öket (mert valamit benéztem), akkor teljesen jogosan lesznek durcásak. - Ha nem törlöm ki őket, akkor meg ki kell fizetni a részüket, akkor is ha nincsenek... Három tippem van: - Topi, - Kera_Will, - Más (független). Első kettőnél nem igazán jön ki a matek, mert kb. pont annyi nevet kaptam, mint amennyit előre jeleztek...
Tanácsként:
Megkaptad a lakcímüket is, tehát a közelükben lakó fórumtársaknak írnék privátot, hogy kiderüljön. (merthát mindenképp fórumtárs révén kerültek a kalapba) De lehet, hogy most épp ezt zongorázod végig, az én tanácsom nélkül is... ..De, most így végiggondolva minden (résztvenni kívánó) fórumtársnak írhatsz privátot, oly sokan nem vagyunk. Hátha egy nap alatt választ is kapsz.. Én nem ismerek Rozsi nevűt, nem tudok ebben segíteni. A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2022
Utolsó elcseszések is kiderültek.
Rozsiék beazonosítva. Varttinát szegényt meg kifelejtettem, pedig elsők között volt. Jelen állás szerint 23 a végleges létszám. Mivel eddig még mindenki azt kérte, hogy a végleges összeget szeretné fizetni, akkor legyen ez. Jelen tudásom szerint a felnőtt, teljesárú 6.100, a gyerek/diák 5.300 ekkora létszámnál és délelőtti csoportnál. Mindenkinek elküldöm privátban az összegzést, és hová utaljon. A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2022
Már-már azt hittem el tetszett hagyni az általam küldött listát, pedig párommal meg a kollégáimmal szinte a csoport harmadát adjuk
Nagyon jó, minden akadály elhárult
Örülök, várom nagyon!
Az elszámolás nagyjából úgy néz ki, hogy összesen 23 a fix jelentkező:
- 20 felnőtt 20 x 6 100 = 122 000 - 3 gyerek/diák 3 x 5 300 = 15 900 Összesen: 137 900 Ebből befizettem eddig előlegnek: 30 000 Azon még futok egy kört, hogy tényleg csak három kedvezményesünk van-e? Tovább nem ragoznám, hogy ki mennyit és hány gyerek és hasonlók (GDPR). Szerencsére hitelesített az összes jelentkező. Az a része nagyon igaz, hogy 9 előtt már ott kell sorakozni! Valaki fényképezzen és írjon cikket.
Valahogy csak össze legóztam, meg mindenkinek elküldtem:
1 + 1 + 2 + 2 + 8 + 1 + 8 = 23 6 100 + 6 100 + 12 200 + 12 200 + 48 000 + 6 100 + 47 200 = 137 900 Innentől kezdve a lista darabszámra lezárva.
24 a végleges létszám, ebből 4 kedvezményes (3 diák, egy fiatalkorú).
20 x 6100 + 4 x 5 300 = 143 200 Törjön le a keze, aki még variál. Első utalás már megjött.
Csak csendben kérdezem: elég a 16 számjegy a bankszámlaszámba? Mert tudomásom szerint 24 jegyűek szoktak lenni…
Volt már aki tudott utalni.
Rendben, akkor küldöm.
Szerk.: Elvileg át is utaltam… A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2022
Csak csendben jegyzem meg, hogy egyes bankok számlaszámai ilyenek. Ha nem fogadja be a küldő bank, akkor ki kell egészíteni egy sor 0-val (nullával) a számlaszám végét...
Mégcsak kiegészíteni sem kellett.
Beírtam a megadottat, elfogadta, elküldte. A visszaigazolást már soknullásan küldte vissza -tehát tudja a bankrendszer a dolgát
Jelenleg két utalás érkezett meg:
- szs - Szervizmacska Aki még függőben van: - Varttina. A héten rendezi. Semmi gond nincsen vele, nem sürgős. Még nekem sem kell fizetnem a hátralékot. Igazán még a végleges díjbekérőt sem kaptam meg... - Gery78. Vele lerendezzük off line. - Gafly. Magamnak nem utalok. - Kera_will & Topi. Semmi gond nincsen vele, nem sürgős. @Topi: Már Kera_will lett a legnagyobb (potenciális) befizető. Gyorsabbra még talán van remény... A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2022
Utalnám én, de tegnap betojt az OTP, nekem még ma sem megy (pedig új app van már). Úgyhogy másik számláról átküldtem.
Idézet: „Gyorsabbra még talán van remény...” Én mindent megpróbáltam Idézet: „Valaki fényképezzen és írjon cikket.” Egyébként van erre potenciálisan kijelölt személy? Én nem terveztem nagyon fotózni, Mr. Macsek a nagy fotó-videó-gopro mester. Esetleg? Persze amúgy nem tudom mit lehet/szabad fotózni egyáltalán.
Több kérdés is van:
- A túra során mindenütt lehet fényképezni/filmezni. Ahol nem, azt a túravezető úgyis mondja. - Gépet, kamerát be lehet vinni. - Átvilágítás során felmutat. - Nekem jelenleg két függőben lebegő cikkem van, tehát "ÉN AZTÁN NEM". Pont ezért gépet sem viszek. Macskusz jó fej, meg ugye a más farkával... A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2022
|
Bejelentkezés
Hirdetés |