Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Csak a sima forrasztás nem müködik. A kefe müködés közben nagyon felmelegszik és leolvad az on..
Ehhez hegesztés, vagy legalább ezüst forrasztoanyag kell A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2022
Az ilyeneken az érték mellett van egy betűjelzés is - A, B vagy C.
Arra is oda kell ám figyelni, mert az A az lineáris - vagyis hangerő-szabályzóba nem való, a B az logaritmikus - amely kiváló a hangerősítőkbe, és ott van még a C. Elvileg az is logaritmikus, de annak van leágazása. Idézet: „mert az A az lineáris - vagyis hangerő-szabályzóba nem való, a B az logaritmikus” Aha... én is így tudtam. Aztán másként is van ez... A, és mégis log B, és mégis lin A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2022
Gyári hibáról még nem hallottál? A kínaiak csak rakják, rakják össze, érdekli őket ilyesmi?
Ez nem gyári hiba. Ez azóta változott meg, hogy mi még régen másként neveztük. És nem Kína, -a japán volt (állítólag) a nézet változtatója
Mindenestre: soha ne az A vagy B betűt nézzük. Lineáris, vagy logaritmikus. Ezt kell nézni, hiszen pont abba a csapdába esünk, amiről írsz (És ne kínázzunk már, miközben mindent onnan veszünk. Úgy járunk, mint a Doki. "Nem csoda, hogy tönkrement, japán" "Ne mondjon már ilyet, a legjobb dolgokat ott csinálják" A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2022
Szia!
Sok évvel ezelőtt változtatták meg a jelölést, és nem "csak" a Kínában gyártott potiknál.
Szia!
Végső esetben 0,3-0,5 mm vastag rugóbronz(foszforbronz) lemezből is tudsz készíteni ilyen kefét. Bronzker Autóvillamossági műhelyben valószínűleg adnak kicsire kopott bronzkefét. A XVIII. kerületben elképzelhető, hogy tudnak segíteni Csíkos műhely. Tudok adni egy kis darab rugóbronz csíkot amiből elkészíthető ez az alkatrész, de csak 0,15 mm vastag, kellene rá bronzos szénkeféből egy pogácsa különben hamar elkopik.
Keresek 3mm vastagságú, 50x100mm méret körüli alumínium lemezt 4 darabot.
Ha valakinek lenne elfekvőbe Pest megye Pécel környékén. Vagy ha valaki tud olyan helyet ahol ezt leszabják nekem, emiatt nem vennék egy tábla lemezt. A hozzászólás módosítva: Ápr 15, 2022
Csak alu a jó? Nálunk csak vas anyag van.
Meglévő nagyméretű hűtőbordára kéne 4 darab TO3 tokos tranzisztort felfogatni.
Az alulemezeket felfogatnám a bordára és arra meg a tranzisztorokat. Vasnak sajnos sokkal rosszabb a hővezetési tényezője és itt pont alu kellene, egy A osztályú végfok lesz.
Vörösréz lenn az igazi, de gondolom azt nehezebb szerezni. Nem férsz jobban hozzá, hogy direktben felfogasd?
Van.
Ajándékba adom, ha levágod magadnak.
Szia!
Van, AR bontásból alutálcám. 300 mm széles 2,5m hosszú. Ezen van egy 10 centis, a másik oldalt egy 5 centis felhajtás. Szürke, festett. Ebből szoktam előlapot gyártani. Szegeden van le kell vágni. A hozzászólás módosítva: Ápr 16, 2022
Szia!
Tipp: A Quadhoz szinesfém boltban vettem alu 50x50-es derékszög profilt. Ez 5mm vastag.
Ez még jobb lenne, nem kéne veszkődnöm a hajlítással.
Nem Quad, JLH készülget. Köszi a tippet! Jó lenne amit írtál de nagyon messze vagy, én Pest megye Pécelen.
Hé, azt nem mondtam hogy fűrész, satu és karos lemezolló is van.
Nem beszélve az oszlopos fúrógépről.
Levágom én, viszi a flex csak utána korongot kell cserélni.
Hol vagy megtalálható? Idézet: „Hol vagy megtalálható?” Nagyjából 6 méterre a lemezollótól, satutól és a fémfűrésztől.
17.-keren belül kb?
Nem nálad voltam régen perforált lemezért?
Perforált lemezt tagadom.
Ne írjam már ki ide a nevem, címem és telefonszámom.
A választék. 38x38-asból 2 db van.
Sziasztok!
Keresek logitech z3 mélyládára rácsot vagy nem működő kompletten.
Sziasztok!
Keresek autórádió beépítő keretet, valami hasonlót, mint ami a mellékelt képen látható. Ha valakinek lenne kallódóban, szívesen elfogadnám. Csak annyi funkciója lenne, hogy a készülék körül max: 1 cm sávban takarjon. Miskolc környékén érte tudnék menni, ne kelljen postára költeni. Köszönöm!
Keresem a képen látható hajólámpa üvegbúrát és rácsot.
2-2 darabra lenne szükségem. Lehetőleg Szabolcs megyében, de bárhol szóba jöhet. Köszönöm
Nekem van, de B. Györökön. Ha nem hoz senki, felhozom, azán valahogy eljut hozzád.
Debrecen mennyire közel? A hozzászólás módosítva: Ápr 22, 2022
OBI-ban vagy Praktikerben bármikor lehet kapni!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |