Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok!
Már régóta gondolkodok egy film címén: a történet kb. ez: az ufók réges-régen a föld alá rejtettek egy szörnyű gépezetet, mely egy város közepén van elásva. egy indító energiasugárral felélesztik a gépezetet, ami elkezd rombolni, és néhány ember pedig megmenti a világot. Tudtok segíteni? Köszi!
Nem kell fizetni semmit az Ubuntu szállításáért! Én 6db lemezt rendeltem, persze mind-mind más címre, és a lemezekkel öntapadós Ubuntu cimke is jön amit feldobhatsz a notebook -od oldalára,..
![]()
Akkor megnyugodtam, és megrendelem.
![]()
Hát nekem tetszik a Jay és Némabob jelen pillanatban azoban a Fűre tépni szabad c. filmet nézem az se rossz.
Ezeket láttam. nagyon jó vígjátékok. én az AliG in da House-t néztem meg többször is, a Borattal együtt
![]()
AliG-t meg a Boratot is láttam szerintem is jó filmek.
Mátrixot nem látttam :no:
Pótold gyorsan, de csakis DVD minőségben, 5.1-es hanggal, frankó házimozin!
![]()
Én inkább háborús filmeket szoktam nézni, két nagy kedvencem a Ryan közlegény megmentése és az U-571
![]() Da ha már vígjáték, akkor Bérgyilkos a szomszédom 1-2 és Bad boys 1-2 ![]() Ja és persze a Fűre tépni szabad... ![]()
Fűre tépni szabad látom arat ma este. Csak meg kellene szereznem jobb minőségben...
Levii: A mátrixot meg most adtam kölcsön sajnos másnak... ![]()
Hű, akkor most kikérdezlek!
Milyen II. világháborús filmeket ismersz, ami akció-dráma jellegű? Egyszer vagy 5-6 éve láttam egy fantasztikusan realisztikusan felépített filmet a II. világháború eseményeiről, főszereplőiről, külföldi rendezésű volt, de sajnos akkoriban nem írtam fel a címét és égre földre kerestem már ![]() Olyasmi, mint a Ryan közlegény (bár nem olyan effekt-gazdag), csak épp nem katonák legtöbbször benne a főszereplők, hanem a II. VH. felsőbbrendű szereplői is sokszor szerepeltek a képernyőn benne. Vagy ha esetleg másnak van ötlete, azt is szívesen veszem!
azt a filmet már énis láttam.A fűre tépni szabadot
nagyon jó ![]() "Egy konnektort sem vagy képes bedugni? Nálunk pár kattintással lehet saját blogod. És ha szeretnél, pár hét alatt híres is lehetsz." Most tényleg nem kötözködésből de ezt hogy "Egy konnektort sem vagy képes bedugni"Hát bedugni biztosan nem.Maximum bele dugni valamit.De hát biztosan nem figyeltek ![]()
Hm Fűre tépni szabad... Rengeteget röhögtem én is rajta tényleg jó film.
![]()
Hm...igazából nem tudom hogy ez melyik film lehet
![]() De tudok azért még mondani nagyon jó háborús filmeket, úgymint: A piszkos tizenkettő (!) A piszkos tizenkettő - a második küldetés Kémek a sasfészekben (!) Memphis Belle A Crossbow-akció A halál 50 órája (!) Nem mindre emékszem már, volt ezek között amit nagyon régen láttam, szóval elképzelhető hogy közte van amit keresel. Bár nekem nem rémlik egyikből sem olyasmi amit írtál. Felkiáltójelekkel a nagyon bejövősek vannak ![]() szerk.:Huh, must jut csak eszembe, nem véletlenül A sas leszállt c. filmre gondolsz?
Igazán nincs mit...
![]() Megnéztem port.hu-n amiben nem voltam biztos, de egyik filmben sem volt ilyesmi. Leszámítva azt amit utólag írtam a hsz-be, a legutolsó sorban.
Szerintem jelen pillanatban nem tudok utánanézni, mert csak pél pillanatokra ülök gép elé, de holnapra mindenképp adok választ!
Ha igazán jó háborús filmet szeretnél látni, akkor a Das Boot, magyar címén A Tengeralattjáró című filmet nézd meg. Szerintem magasan veri az U571-et, pedig vagy 20 évvel előtte készült így nincs benne semmi számítógépes animáció. Németek készítették és német szemszögből mutatja be a háborút. Emellett a film Klaus Doldinger által komponált felejthetetlen zenéje is nagyon sokat dob a hangulatán.
Szvsz. a legjobb háborús film!
hmmm...ez a pokoli égszakadás olyan uncsi, és bugyuta, hogy lehet, nem is nézem végig... pedig már majdnem egy órája megy, de nem érdekel, hogy mi lesz a vége... érdekes...
Egy részlet a filmből: gázszivárgás van egy kávézóban, nagyon gyorsan ömlik be a gáz, gyorsan kellene cselekedni, mert megfulladnak a bent rekedt emberek. erre mit tesz a főhős? Hát elszalad a város másik végében lévő kórházba, mert ott van egy srác, aki tudja, hogy hogyan kell elzárni egy csapot. De persze az egész rendőrség, meg mindenki odamegy, hogy több percig beszélgessenek a taggal, hogy jöjjön, és hagyja magára a haldokló feleségét. a csávó elmegy a város másik felében lévő kávézóba, és elzárja a csapot. itt legalább fél nap eltelik, és a gáz addig is ömlik... nem baj... jah, meg egy többszáz tonnás fát egy szőke pipi egy feszítővassal akar arrébb tolni... hát szerintem inkább abba is hagyom a filmet... pff... ![]()
Hallottam már róla, de még nem láttam... de ezek után már azt hiszem muszáj lesz megnéznem! Mástól is csak jót hallottam még erről a filmről, de még nem volt alkalmam megszerezni... De így vagy úgy (értsd: vagy megveszem vagy letöltöm) meglesz, és akkor megnézem
![]()
Ja, és olyan változatban érdemes megnézni, ami eredeti német szinkronnal van ellátva.
Itt egy részlet: Bővebben: Link
Nekem az egyik leginkább tetsző film, az a Kör volt annak idején...
Hátborzongató ![]()
Akkor szerintem helyette nézd inkább a Mythbusterst a Discoveryn...
![]() Szárnyas: köszi a linket, máris megnézem ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |