Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Hát ezt kár lenne elrontani a csokival. Elvitelre is hozol esetleg?
![]()
Egyszer voltam a Puskás börzén és akkor volt a Bókayban is a HE találkozó. Tíz óra körül rám telefonálnak, hogy hol vagyok mert a Bókayban nekem kell főznöm. A hús fagyos volt kés nem volt, illetve Gaflytól kaptam egy szuper konyha kést - amit nekem adott- Köszönet érte. A kaja 16 órára sem volt készen, de a vezérkar úgy döntött, hogy ki kell osztani. Azóta is azon töröm a fejem, hogy ki nevezett ki szakácsnak és miért nem szóltak előbb, hogy feltudtunk volna készülni.
Arról nem beszélve, hogy a találkozóból semmit nem láttam. Ezért sajnálom a mindenkori szakácsot. Ha Granpa hozná a Nyulat akkor Granpa is teher mentesülne, persze konyha lányok segítenének
Tényleg hozhatná (üres hely van az autóban), mert én például nem is ismerem.
![]() Jellegében olyan szerényen rejtőzködő, mint a Columbóné (lásd csatolt kép). ![]() Idézet: „Azóta is azon töröm a fejem, hogy ki nevezett ki szakácsnak és miért nem szóltak előbb, hogy feltudtunk volna készülni.” Majd ameddig Granpa főz, kitárgyaljuk a háta mögött. ![]()
Szakemberi (TAttila77) egyeztetés után arra jutottunk, hogy 40 fokban egész napos bográcsolás után nem megyünk semmiféle kultúrprogramra. Nagy napsütött vasak közé meg aztán végképp nem.
![]() Ha meg valaki le meri tekerni a bekapcsolt légkondi mellett az ablakot, annak a kezét el kell törni (ha amúgy önállóan nem tette volna meg előzetesen ![]() ![]()
A Főnökasszony valószínű nem jön. Viszont egy kedves hölgy bevállalta, hogy előételnek süt egy tál sajtos kutyafülét, a nővére pedig valami édes sütit. Szerintem Ők megérdemlik a Raffaellót.
Egy ilyenre emlékszem én is. Ha nem csal az emlékem és egyre gondolunk, akkor azt hiszem szegény megboldogult köbzoli ismerőse volt...
Az említett fórumtársunk 27 hónapja nem aktív a fórumon.
Ha az ismerős alatt azt érted, hogy udvarolt lányának, akkor nem csal az emlékezeted. ![]()
Tudtommal akkoriban még fórumtag se volt, csak valahogy odakeveredett.
13 éve regisztrált, de lényegtelen. Akkor én, meg még valaki, talán Granpa fejeztük be a kaját.
De ez nem az az eset volt, amit nagy_hoho emlegetett. Voltak tényleg vicces esetek a főzéssel kapcsolatban. Például amikor ellopták a Bókay kert bográcsait, és Topi-nak kellett üstházat venni, hogy legyen miben főzni. Vagy amikor a teniszezőket zavarta a kajaszag és áttelepítettek bennünket a Bókay kert másik végébe. De granpa addig szabotálta a költözést, ameddig meg nem főtt a kaja. ![]()
Sziasztok!
A hűtőszekrényt feltöltöttük. Egy plusz asztalt felállítottunk. A párakaput beüzemeltük. A sajtos kutyafüléhez megvannak a hozzávalók, holnap reggel frissen, melegen érkezik a helyszínre. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Aztán képek legyenek ám.
![]() Jó szórakozást mindenkinek! ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2022
Én is pakolászok, hogy a mesterszakácsnak minden a kezeügyében legyen.
Sikeres, jó hangulatú találkozót kívánok!
![]() Fényképeket várunk!
Éles késeket, deszkákat, főzéshez való cuccokat is hozzatok, ha lehet.
![]()
Tűzifa, bogrács és talicska. Értettem főnök.
![]() De nem én főzök, csak a főszakácsot és a kotnyeles kuktát szállítom, ha itt toporognak reggel hétkor a kapuban (vagy loholhatnak vonattal ![]() Nekem van egy bicskám, pár dolgot még bedobálok a csomagtartóba (mert jó fej vagyok) oszt' jónapot. De ismét mondom, nem én főzök, és nem én szervezem a találkozót. ![]()
Közben megkerestem a vonatokat is, Pestről.
![]()
Szerintem mennek korábban is.
![]() ![]() Éles kést, krumplihámozót, savanyú uborkát viszek. Meg az eszcájgomat. ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2022
Az előbb töltöttem a palackba, eléggé szomorú a helyzet, többre emlékeztem...
Most nem tudok elvitelre is vinni, maximum, ha marad és megtetszik valakinek, akkor elviszi ![]() Másfél talicska birsből és kb. ugyanannyi almából készült ágyas pálinka, sajnos eléggé párolog ![]() Mindent bepakoltam, lassan megyek aludni, 4:30-kor indul a buszom.
Közbe szólt a biológia az asszonynál így végül nem megyünk.
Rendben hazaértünk, nagyon jó volt a találkozó, öröm volt Veletek újra találkozni.
![]() Köszönjük szépen a szervezést, minden nagyon tuti volt. Idézet: „Közbe szólt a biológia az asszonynál így végül nem megyünk.” Gratulálunk a kis jani1987 érkezéséhez. ![]() Varttina mester mindenről gondoskodott, hiányt nem szenvedtünk. ![]() 11-en lettünk végülis. Kaja egy órás késéssel megszületett, előzetes gyanakvásokkal ellentétben sem nagyon sós, sem nagyon erős nem lett. Granpa remélhetőleg összepakolta a családi ezüst étkészletet indulás előtt, vagy valaki nagyon örült az ingyen vihetőnek. Nekem szerencsére sikerült leszállítanom az odaszánt cuccokat, így most végre kevesebb cuccal jöttem haza, mint mentem. ![]()
Mihez képest késett egy órát?
![]() ![]() Valamint mi késtünk reggel egy órát. ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2022
Tehát akkor megvan a családi örökség étkészlet minden darabja, amit ott szétosztottál a kajához enni.
Nekem nagyjából megvan minden cuccosom, amit vittem (és szigorú tételes elszámolás alá esik a nejemnél ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2022
Köszönöm a szervezést, Jól éreztük magunkat. A tányéromat és a késemet ott hagytam. És akkor a képek:
Nagyon meleg volt
Szikora Petiről nincs kép
Még egy pár:
Van még:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |