Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Feltételezhetően igen. Nem is gondoltam, hogy olyan pofon egyszerű mutatvány lesz...
Nem, ez lapos (hosszbordás) ékszíj vagy mi a neve...
Erre írtam, hogy ehhez bizony nem olyan könnyű pontos szíjkereket nyomtatni. Persze esztergálni könnyű, a hátsó áttételem ilyen. Az esztergálva van. Erre van rácsavarozva a lánckerék. De azt leszerelem, és csavarozok rá bordás szíjkereket. Így megúszom csak nyomtatással, nem kell esztergályost vadászni. A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2022
Ja és azt meg el is felejtettem írni, hogy a nyomtatószálas technológiának van egy olyan hátránya,
hogy ha a rétegek közt feszítőerő lép fel, azt nem szereti, és inkább elválnak egymástól a rétegek. A V típusú ékszíjaknál pedig pont ez a helyzet, hogy tengelyirányú szétfeszítő erő hat a hornyokban. Ezért kell mindenképpen keresztbordás, vagy fogasszíj. Annál a konstrukciónál nincs tengelyirányú szétfeszítő erő. Ott csak a paláston van forgató irányú erőhatás. Persze ennek annyi a hátránya, hogy jobban érzékeny a két tengely párhuzamosságára, és ha nem megfelelően párhuzamos, néhány fordulat után letáncol a fogaskerékről a szíj. És meg is találtam a régi bontott vezérműszíjamat, úgyhogy első lépésben most erre lesz átvariálva a meghajtás, a motor hátrébb tételével együtt...
Tudja valaki hogy kell beállítani egy akai anp-2380 típusú órát?
Tudom szokás szíjtárcsát nyomtatni mindenféléhez, de nincs akkora nyomatéka a motornak, hogy így is letépje?
Lehet jobban járnál, ha keresnél hosszbordás szíjtárcsát inkább készülék bontókban, meg ez ha akkora nyomatékkal megrántod, hogy a vezérlő még nem korlátoz, de a kerék még nem fordul, akkor picit meg tud csúszni és nem tépi le a nyomtatott fogakat.
Legallyaztam egy fenyőt. Miképpen tudok megszabadulni tőle? Költséghatékony megoldást tudtok javasolni?
Nálunk van bio hulladék szállítás külön kukába, külön napon.
egyébként bezacskózod, és hulladékudvar, már ha van.
Ez csak a próba után derül ki. Bízom benne, hogy nem.
Már csak egy HTD profilu szíjkerék generátort kellene találnom valahol a neten...
Teleportáld át hozzám. A többit bízd rám.
Nem találtam róla használatit, de a set/up/down gombok kreatív nyomogatásával valószínűleg ki lehet találni.
Ugyanakkor elemeket ennyire vegyesen nem javasolt használni, még a vadi új elemeket pár nap alatt leszívja szerintem...
Nem gyűjtik, de gyakran kell ezt a műveletet végezni és nem viszik olyan gyorsan a szemetet. Nálam is mindig akad a műhelyben, pedig már évek óta csak a saját autómat meg egy-két barátomét szerelem.
Sokadik nekifutásra megoldódott a probléma.
Sziasztok
Töltöttem fel youtube-ra videokat és meglepődve tapasztaltam, hogy már nem a régi felületre csinálja a videokat, hanem valami short-okat gyárt (nem emlékszek, hogy engedélyeztem volna neki), érdekes módon nem mindegyiket. Kutakodva annyit megfejtettem, hogy valami Tiktak nevű közösségi agyrém hülyeséget próbál koppintani. Rákeresve találtam videokat, hogyan készítsünk shortot. De engemet az érdekelne, hogyan NE készítsünk. Tudna nekem ebbe valaki segíteni? Köszi
Úgy tapasztaltam, az összes "rövid"
- 1 percnél rövidebb, - álló formátumú. Én legalább az egyik feltételt nem teljesíteném. Eddig csak fekvő formátumút töltöttem fel, és hosszabb is szokott lenni.
Tudja valaki, hogy mi történt?? Délelőtt elérhetetlennek mutatkozott az egész hobbielektronika.hu!
Nálam se volt jó, ált a szerver, előfordul az ilyen, biztos karbantartották.
Van köztetek olyan aki elég jó informatikából? Team wieveren keresztül kellene egy kicsit konfigolni a gépet.
Zsombor biztosan tud segíteni:
"Számítógép karbantartó" szakmai végzettséget szereztem. Legalább kamatoztatja a szakképesítését. A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2022
Csak nem a kamerát állítgatni?
Azt azért helyben könnyű megoldani, távolról routert konfigolni nem az igazi, meg minden sokkal nehezebben átlátható.
Honnan tudod, hogy IP kamerák vannak?
Keresett elvinném ingyen topicban és 20k-ért keresett utana valakit kamerát konfigolni ami egy kínai wifis csoda.
A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2022
Oké, akkor igazad lett.
Egyszerűbb lennr leírni mit akarsz.
Wifire van csatlakoztatva már? Ve tudsz lépni az admin felületre? A manualban hol akadtál el? Very easy operation via mobile devices (Android / iOS), allows the users for comfortable and remote operation, and also management of the camera. The used Wi-Fi module allows to remote communication with camera for max. distance up to 50 m. Camera is according to IP67 Index of Protection norm. Attention! The IMOU series devices do not have a WEB interface. In order to obtain optimal performance of IMOU series cameras, it is recommended to use DAHUA Micro SD memory cards. Mondjuk ez nem hangzik jól. Lehet csak wifire felengeded és kinai szervereken át amig létezikbaz appjuk azon át nezheted élőben és helyben rögzítő+ pénzert talán felhőbe. A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2022
Rögtön az elején.
Otthonról megnézem majd.
Belát a gyártó is az udvarba?
Mit mivel dugtál össze? A router nem wan portjára a pc és kamera rádugva? Kamera kap tápot? Kapcsolat ledek a routeren világítanak?
Véglegesen LAN kábellel vagy wifivel akarod bekötni? A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2022
|
Bejelentkezés
Hirdetés |